HP Compaq Elite 8300 SFF

398x

Počítač HP Compaq Elite 8300 SFF - Intel Core i7 3770 3.4 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4000, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1168732
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP Compaq Elite 8300 SFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      HP Compaq Elite 8300 SFF

      Inovativní technologie, produktivní provedení
      Rychlé nasazení počítačů, výkon a úspora energie malyý stolní počítač HP Compaq Elite 8300 SFF poskytuje nejnovější počítačové technologie a vysoký výkon ve flexibilním a efektivním uspořádání. Tento počítač od společnosti HP Vám přinese dostatek výkonu pro práci i moderní multimédia. O jeho svižný chod se stará špičkový čtyřjádrový procesor architektury Ivy Bridge Intel Core. Sekunduje mu integrovaná grafická karta Intel HD Graphic. Do kanceláře i domů právě tam je vhodný tento kompaktní stroj.

      HP Compaq Elite 8300 SFF

      Kontrolujte, spravujte, chraňte
      Procesory Intel® vPro s technologií Active Management Technology umožní vašemu personálu IT přístup, diagnostiku, opravy a správu stolního počítače ze vzdáleného umístění, ušetří tím čas a sníží náklady na údržbu. Chraňte data a přihlašovací údaje pomocí certifikovaného vestavěného modulu TPM (Trusted Platform Module) společnosti HP. Zabezpečení je možné navýšit odpojením portů USB a dalších zásuvek. Součástí sady HP ProtectTools jsou nejrůznější bezpečnostní funkce, které si můžete sami přizpůsobit tak, aby splnily vaše nároky na zabezpečení dat. Šifrování disku zašifruje všechna data na disku. Nástroj HP File Sanitizer zajistí trvalé odstranění dat. Modul Credential Manager podporuje několik metod ověření s možností jediného přihlášení na chráněné webové stránky a zdroje. Fyzická správa je díky designu nevyžadujícím použití nástrojů hračkou. Díky rychlouvolňovacím západkám a zeleným pojistkám můžete komponenty upgradovat během okamžiku.

       HP Compaq Elite 8300 SFF

      Myslete efektivně, myslete ve velkém
      Počítače HP sníží vaše provozní náklady a celkový dopad na životní prostředí. Jsou vyrobeny z materiálů neobsahujících BFR/PVC (kromě externích zařízení a kabelů), vyhovují normě ENERGY STAR® a mají registraci EPEAT ® Gold. Pomocí softwaru HP Power Assistant efektivněji spravujete spotřebu energie a můžete nastavit vlastní harmonogram přechodů do úsporných stavů.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 3770 3.4 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      338 × 100 × 379 (mm)
      Hmotnost
      7.6 kg