Lenovo ThinkPad E485

24x

Notebook Lenovo ThinkPad E485 - AMD Ryzen 5 2500U 2.0 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, AMD Radeon RX Vega 8, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1168152
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad E485
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad E485

      Pracovní notebook Lenovo ThinkPad E485
      Notebooky Lenovo ThinkPad řady E485 představují ideální přenosné počítače pro použití ve firemním prostředí nebo pro vaše podnikání, a to i na cestách, díky skvělé odolnosti, kvalitnímu zabezpečení a dlouhé výdrži. S notebookem ThinkPad E485 maximalizujete vaši produktivitu a vychutnáte si funkce, které vám dávají přesně to, co potřebujete, abyste ve vašem podnikání byli vždy o krok napřed.

      • Cenově dostupný a spolehlivý notebook do firmy, kanceláře i domácnosti.
      • S nejnovějšími procesory AMD Ryzen a velkou pamětí RAM zvládnete vše, co potřebujete.
      • Odolné provedení pro každodenní použití a nevadí mu ani náhodné polití klávesnice.
      • Vysoký standard zabezpečení soukromí a vašich dat.
      • Poskytuje veškerou důležitou konektivitu, včetně moderního portu  USB Type-C Gen 2.

      Lenovo ThinkPad E485 

      Spolehlivý výkon
      ThinkPad E485 je výkonný pracovní stroj, který je připraven přijmout a splnit jakoukoliv výzvu. Základem jsou procesory AMD Ryzen, jejichž výkon podpoří vysokorychlostní operační paměť DDR4 a možnost osazení SSD M.2 a HDD disku. V notebooku ThinkPad E485 můžete získat to nejlepší z obou typů úložišť – rychlost disku SSD a vysokou kapacitu pevného disku. Grafický výkon pak zajistí integrované řešení AMD Radeon Vega/ RX Vega.

      • 2 sloty pro operační paměť DDR4 s kapacitou až 32 GB.
      • Slot M.2 pro SSD disky SATA/PCIe NVMe a pozice 2.5" pro pevné disky HDD.

       Lenovo ThinkPad E485

      Vynikající ergonomie
      Pohodlí zajišťuje skvělá ergonomická klávesnice ThinkPad s polohovacím zařízením TrackPoint odolná proti polití, která poskytuje, oproti standardním klávesnicím, pohodlnější a plynulejší psaní bez zbytečných překlepů. Velkou dotykovou plochu touchpadu můžete snadno konfigurovat podle svých potřeb, takže máte na výběr vždy optimální možnosti ovládání.

       Lenovo ThinkPad E485

      Kvalitní konstrukce
      Notebook ThinkPad E485 vám nabídne odolnou konstrukci s propracovanými detaily. Byl pečlivě testován na spolehlivost a odolnost v extrémních podmínkách, při otřesech, vibracích a prošel také testy klávesnice, výdrže pantu, opotřebení panelu, operační teploty a tlaku. Je tak vhodný k využití ve firemním prostředí, ale nejen tam najde své uplatnění. Jeho kvalitní konstrukci mohou ocenit také například studenti a i v domácnosti perfektně splní vaše požadavky.

       Lenovo ThinkPad E485

      Zabezpečení pro vaše podnikání
      Notebook je vybaven technologií discrete TPM 2.0 (Trusted Platform Module), která slouží k šifrování dat a zabezpečení vašeho soukromí. ThinkPad E485 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

      Dlouhá výdrž baterie
      ThinkPad E485 vás nezklame ani výdrží na bateriové napájení, jelikož je vybaven výkonnou baterií pro až 9.37 hodin výdrže na jedno nabití (MobileMark 2014, baterie 45 Wh, v závislosti na konkrétní konfiguraci, způsobu využití, aplikacích a nastavení správy napájení). Získáte tak spoustu času bez hledání zásuvky a budete vždy připraveni, ať už vás práce zavede kamkoliv.

       Lenovo ThinkPad E485

      Potřebné možnosti konektivity
      Za samozřejmost lze považovat integraci rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1 a dokonce moderního USB 3.1 Type-C Gen 2. Nechybí technologie bezdrátového připojení WiFi ac a Bluetooth, kabelové Gigabit Ethernet ani rozhraní HDMI pro připojení externího zobrazovacího zařízení.

       Lenovo ThinkPad E485

      Nejen práce, ale i zábava
      Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Advanced Audio. Při konferenčních hovorech s kolegy, klienty, rodinou i přáteli oceníte snadno použitelnou HD kameru s dvojicí mikrofonů s funkcí potlačení šumu. Notebook E485 neklade vaší zábavě a komunikaci žádné meze.

       Lenovo ThinkPad E485

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD Ryzen 5 2500U 2.0 GHz 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon RX Vega 8 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      329 × 19.9 × 242 (mm)
      Hmotnost
      1.75 kg