Lenovo ThinkPad A285

27x

Notebook Lenovo ThinkPad A285 - AMD Ryzen 3 Pro 2300U 2.0 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, AMD Radeon RX Vega 6, 12.5 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1168144
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad A285
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad A285

      Firemní notebook Lenovo ThinkPad A285
      Notebook Lenovo ThinkPad řady A285 je schopným partnerem do firem a pro podnikání. Díky skvělé odolnosti a dlouhé výdrži oceníte jeho služby na cestách a kvalitní zabezpečení ochrání vaše data před neoprávněným použitím. S notebookem ThinkPad A285 maximalizujete vaši produktivitu a vychutnáte si funkce, které vám dávají přesně to, co potřebujete, abyste ve vašem podnikání byli vždy o krok napřed.

      • S nejnovějšími procesory AMD Ryzen zvládnete vše, co potřebujete.
      • Odolné provedení pro každodenní použití a nevadí mu ani náhodné polití klávesnice.
      • Vysoký standard zabezpečení soukromí a vašich dat.
      • Poskytuje veškerou důležitou konektivitu, včetně moderního portu  USB Type-C Gen 2.

      Lenovo ThinkPad A285 

      Spolehlivý výkon
      ThinkPad A285 je výkonný pracovní stroj, který je připraven přijmout a splnit jakoukoliv výzvu. Základem jsou procesory AMD Ryzen Pro, jejichž výkon podpoří vysokorychlostní operační paměť DDR4 a možnost osazení SSD M.2 (vybrané modely až PCIe NVMe). Slušný grafický výkon zajistí integrované řešení AMD Radeon Vega.

      Lenovo ThinkPad A285 

      Kvalitní konstrukce
      Notebook ThinkPad A285 vám nabídne odolnou konstrukci s propracovanými detaily. Základ šasi tvoří slitina hliníku a hořčíku, kryt displeje pak kompozit z uhlíkových vláken (u modelů Full HD nedotykový) nebo PPS (u modelů HD a Full HD dotykový). Notebook byl pečlivě testován na spolehlivost a odolnost v extrémních podmínkách, při otřesech, vibracích a prošel také testy klávesnice, výdrže pantu, opotřebení panelu, operační teploty a tlaku. Je tak vhodný k využití ve firemním prostředí, ale nejen tam najde své uplatnění. Jeho kvalitní konstrukci mohou ocenit také například studenti a i v domácnosti perfektně splní vaše požadavky.

       Lenovo ThinkPad A285

      Vynikající ergonomie
      Pohodlí zajišťuje skvělá ergonomická klávesnice ThinkPad s polohovacím zařízením TrackPoint. Je odolná proti polití a proti standardním klávesnicím poskytuje pohodlnější a plynulejší psaní bez zbytečných překlepů. Velkou dotykovou plochu touchpadu můžete snadno konfigurovat podle svých potřeb, takže máte na výběr vždy optimální možnosti ovládání.

      Zabezpečení pro vaše podnikání
      Notebook je vybaven technologií discrete TPM 2.0 (Trusted Platform Module), která slouží k šifrování dat a zabezpečení vašeho soukromí. ThinkPad A285 je bezpečným partnerem pro vaše podnikání.

       Lenovo ThinkPad A285

      Dlouhá výdrž baterie
      ThinkPad A285 vás nezklame ani výdrží na bateriové napájení, jelikož je vybaven výkonnou baterií pro až 10.55 hodiny výdrže na jedno nabití (MobileMark 2014, baterie 48 Wh, v závislosti na konkrétní konfiguraci, způsobu využití, aplikacích a nastavení správy napájení). Získáte tak spoustu času bez hledání zásuvky a budete vždy připraveni, ať už vás práce zavede kamkoliv. S rychlým nabíjením, díky kterému získáte 80 % výdrže za přibližně hodinu, se nebudete muset bát dlouhého výpadku ani v případě, že energie dojde.

       Lenovo ThinkPad A285

      Potřebné možnosti konektivity
      Za samozřejmost lze považovat integraci rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1 a dokonce moderního USB 3.1 Type-C Gen 2. Nechybí technologie bezdrátového připojení WiFi ac a Bluetooth, kabelové Gigabit Ethernet (přes volitelný adaptér ThinkPad Ethernet Extension Cable G2) ani rozhraní HDMI pro připojení externího zobrazovacího zařízení. Nový ThinkPad A285 také podporuje dokovací stanici ThinkPad Pro (prodáváno samostatně), která může být použita na většině modelů ThinkPad 2018. Tato mechanická dokovací stanice USB-C se snadno připojí ke dvěma portům Type-C, které automaticky dobijí vaše zařízení. Po připojení vaše zařízení ThinkPad pevně drží na místě a je v mírně nakloněném ergonomickém úhlu pro vaše pohodlí.

       Lenovo ThinkPad A285

      Komunikujte a bavte se ve vysoké kvalitě
      Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a citlivými mikrofony bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí. A pokud se rozhodnete pro model s infračervenou kamerou, získáte také technologii Glance, která spojuje sledování obličeje, očí a pohledu, což vede k intuitivnější a produktivnější interakci tím, že automaticky zaostří kurzor a posune okna pouhým pohybem vašeho oka. U modelů s IR kamerou není dostupná funkce ThinkShutter. Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Advanced Audio.

      Lenovo ThinkPad A285 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD Ryzen 3 PRO 2300U 2.0 GHz 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon RX Vega 6 
      Displej 
      12.5" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      307.7 × 17.8 × 209.8 (mm)
      Hmotnost
      1.15 kg