Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF

8x

Počítač Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF - AMD A4 6300B 3.7 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, AMD Radeon HD8370D, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1167570
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF


      STABILNÍ, NAPĚCHOVANÝ VÝKONEM

      • Výkonné vícejádrové procesory AMD
      • 64bitový operační systém Windows 10 Pro
      • Vleze se do těsných prostorů
      • Energeticky efektivní, zelený design, který vám ušetří peníze
      • Inteligentní chlazení pro dlouhodobou spolehlivost

      Malý design

      Stolní počítače s malým tvarovým faktorem (SFF) váží 6.6 Kg a jsou navrženy tak, aby se vešly do těsných prostorů - podporují horizontální i vertikální orientaci. Stabilita obrazu pro dlouhodobá nasazení pomáhá snížit náklady na přechod, kvalifikaci a testování a zajišťuje tak úspory pro vaše podnikání.

      Více monitorů

      Maximalizujte produktivitu pomocí podpory až 3 monitorů. Rozšířená pracovní plocha a snadnější navigace mezi aplikacemi pomáhají snižovat chyby a zvyšovat produktivitu, když plochu rozšíříte na čtyři monitory (vyžaduje volitelnou samostatnou grafickou kartu).

      Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF 

      Solidní zabezpečení a ovladatelnost

      Stolní počítače M79 zahrnují některé z nejlepších bezpečnostních nástrojů dostupných v oboru, včetně inteligentní ochrany USB, která deaktivuje porty, aby se zabránilo neoprávněnému použití úložných zařízení. Podpora RAID 0 přidává ochranu dat, jakož i modul Trusted Platform Module (TPM), který šifruje data a klíčové informace, jako jsou hesla a digitální certifikáty, dále zajišťuje aplikace, elektronické transakce a online komunikaci. Architektura stolního a mobilního systému pro systémový hardware (DASH) poskytuje řadu funkcí pro zpřísnění zabezpečení systému a řešení rostoucích požadavků na IT prostřednictvím vzdálené správy.

      Pokročilé bezdrátové připojení

      WiFi a Bluetooth (dle konfigurace) jsou k dispozici jako doplňky na stolních počítačích M79, včetně špičkového bezpečnostního zámku Bluetooth.

      Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF 

      Pokročilý tepelný design

      Náš inteligentní chladicí motor (ICE) 2 je navržen tak, aby poskytoval rovnováhu mezi tepelnými a akustickými vlastnostmi, což vede k dlouhé životnosti stolního počítače. Se dvěma optimalizovanými nastaveními si můžete vybrat režim výkonu, který nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu prostředí, upřednostňovat teplotu nebo zvuk. Systém ICE 2 vám navíc umožňuje pracovat při vyšších teplotách a umožňuje monitorování systému pomocí tepelných upozornění, která vylučují možnosti přehřátí.

      Program Green Leadership

      Lenovo Desktop Power Manager vám dává kontrolu nad úsporou energie a snižováním nákladů tím, že umožňuje monitorování a správu napájení na podnikové úrovni spolu s certifikací Cisco EnergyWise. Navíc s hodnocením, jako je ENERGY STAR 6.0, EPEAT Gold, ULE Gold, 85+ platinová napájecí jednotka se můžete cítit dobře, když pomáháte planetě.

      Lenovo ThinkCentre M79 10JA SFF 

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD A4-6300B 3.7 GHz Richland 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      AMD Radeon HD8370D 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Desktop 
      Rozměry zboží
      100 × 338 × 385 (mm)
      Hmotnost
      6.6 kg