Acer TravelMate P645-S

6x

Notebook Acer TravelMate P645-S - Intel Core i3 5015U 2.1 GHz, 8 GB, 500 GB SSD, Intel HD Graphics 5500, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1165582
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer TravelMate P645-S
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Acer TravelMate P645-S

       

      Váš nejlepší obchodní partner

      Notebook řady TravelMate P6 je extrémně výkonný pracovní nástroj a nabízí vynikající výkon, nástroje pro správu a bezpečnostní funkce špičkové úrovně, jako je například technologie Intel vPro a TPM 1.2. Díky šasi z uhlíkových vláken a slitiny hořčíku a hliníku je notebook lehký a odolný. To vám spolu s celou řadou bezpečnostních funkcí a dlouhou životností baterie zajistí klid na cestách.

       Acer TravelMate P645-S

      Špičková produktivita

      Výkon procesoru 5. generace Intel Core zvyšuje efektivitu práce a grafická karta AMD nebo NVIDIA vám pomůže vytvořit přesvědčivé prezentace. Obrazovka s úhlopříčkou 14", rozlišením Full HD IPS a ochranou proti odleskům nabízí skvělý obraz při pohledu ze širokých pozorovacích úhlů i za jasného světla. Obraz i zvuk při konferenčních hovorech bude svěží díky technologiím Acer Purified.Voice, Microsoft Lync a webové kameře s rozlišením HDR.

       

      Acer TravelMate P645-S

       

      Odolný a spolehlivý

      Šasi z uhlíkových vláken a slitiny hořčíku a hliníku a kovové panty dodávají notebooku TravelMate P6 mimořádnou pevnost. Při pádu notebooku funkce HDD FreeFall Protection okamžitě ukončí všechny operace a ochrana disku Acer Disk Anti-Shock Protection (DASP) absorbuje náraz. Notebook TravelMate P6 se nepřehřívá, pracuje rychleji a vydrží déle díky funkci Acer DustDefender.

      Acer TravelMate P645-S

      Spolehlivé zabezpečení

      Technologie Intel vPro s funkcí AMT poskytuje přehled o veškerém hardwaru a softwaru. Konstrukce v souladu s TPM 1.2, integrované nástroje Acer ProShield a technologie Intel Anti-theft společně poskytují vysokou míru zabezpečení. Čtečka otisků prstů nabízí fyzickou vrstvu zabezpečení. Aplikace Acer Office Manager pomáhá při nasazení strategií zabezpečení, monitorování IT zdrojů a plánování údržby.

      Acer TravelMate P645-S


      Bezproblémová konektivita

      Mimořádně rychlé bezdrátové rozhraní 802.11ac LAN a síť 3G (dle konfigurace) vám umožní připojit se vždy a všude. Podpora NFC a aplikace jako Contact Pickup vám umožní například přenést elektronickou vizitku do klientova telefonu jediným klepnutím. Dokovací stanice Acer ProDock rozšiřuje možnosti připojení o porty DisplayPort a DVI a přidává další porty USB 3.0, HDMI a VGA.


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 5015U 2.1 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      328.7 × 20.8 × 235.5 (mm)
      Hmotnost
      1.5 kg