Dell XPS 13 9365 Touch Silver

27x

Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Intel Core i7 7Y75 1.3 GHz, 16 GB, 1000 GB SSD, Intel HD Graphics 615, 13.3 palců 3200 x 1800 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1164053
Typ:předváděcí
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver
      Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 1/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 2/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 3/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 4/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 5/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver


      Ohromující ve všech směrech

      Nejmenší 13palcový notebook na světě s podmanivou technologií Dell Cinema a displejem InfinityEdge nové generace. S procesory Intel Core osmé generace a v ohromujícím novém vzhledu.

      Nejlepší inovace. Ekologická šetrnost.

      • Průlomová technologie: Notebooku XPS 13 bylo na veletrhu CES uděleno ocenění 2018 Innovation Awards Honoree v kategorii počítačového hardwaru a komponent. Společnost Dell rovněž obdržela ocenění „2018 Best of Innovation Award“ v kategorii ekologického designu a udržitelných technologií, a to za obaly stříbrných notebooků XPS 13, které jsou vyrobeny z recyklovaných plastů posbíraných v oceánech.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Představujeme Dell Cinema

      • CinemaColor: Obraz je stejně živý jako svět kolem vás. Díky špičkové obrazové technologii a pokročilému hardwaru či softwaru dokážete zobrazovat obsah s nepřekonatelným dynamickým rozsahem, nejhlubšími černými odstíny, nejjasnějšími světlými odstíny a živějšími detaily v celém barevném spektru.
      • CinemaStream: Adaptér Killer Wireless vašim videím a hudbě přiděluje maximální šířku pásma, takže se při přehrávání vůbec nesekají.
      • CinemaSound: Technologie Waves MaxxAudio Pro zvyšuje hlasitost a zajišťuje čistotu každého tónu, jako byste byli v nahrávacím studiu.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Výjimečný obraz

      • Ohromující rozlišení displeje UltraSharp QHD+ (3 200 × 1 800): Volitelný upgrade vám díky 5,7 milionu obrazových bodů (276 ppi) nabídne úžasné detaily.
      • Snadné sdílení: Panel IGZO IPS s širokým pozorovacím úhlem až 170° umožňuje pohodlně sledovat obsah prakticky odkudkoli.
      • Projasněte si den: Jas 400 nitů je jasnější než běžný displej notebooku, takže získáte skvělý obraz, dokonce i venku.
      • Skvělé barvy: Při barevné škále 72 % a kontrastním poměru 1 000 : 1 uvidíte nejjasnější světlé body i nejtemnější stíny.
      • Dotykové ovládání: Pro pohyb na displeji můžete využívat klepnutí, přejetí i posunutí prstů. Volitelný dotykový displej umožňuje přirozeně pracovat s nejmodernějšími technologiemi.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Nejen výkonnější, ale i lehčí

      • Nejmenší 13palcový notebook na světě: Svou zábavu můžete vzít s sebou kamkoli – menší, tenčí, lehčí model XPS 13 s minimální hmotností pouhých 1.3 kg je připraven vyrazit. Je dokonale dimenzován pro stolky v letadlech – ani si nevšimnete, když si cestující před vámi sklopí sedadlo.
      • Hvězdný výkon: Více jader nových procesorů Intel Core osmé generace znamená vyšší výkon i při spuštění více aplikací. Správce napájení Dell Power Manager, vyvinutý společností Dell, navíc umožňuje vybrat režim napájení, který dynamicky poskytuje maximální výkon procesoru a současně inteligentně sleduje a spravuje teploty systému. Sečteno a podtrženo, získáte nejvýkonnější 13" notebook ve své třídě.
      • Pracujte nebo hrajte déle: Budete svědky úžasně dlouhé výdrže baterie – až několik hodin (dle konfigurace a využití) – u modelu s rozlišením Full HD, při použití produktivních aplikací jako Word nebo Excel.
      • Rychlejší paměť, větší úložiště: Systém se spouští a probouzí během několika sekund díky až 1TB disku SSD (dle konfigurace). Rychlý multitasking i u na náročných aplikací díky až 16 GB paměti.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Omračující vzhled, který je nad věcí

      • Ohromující síla: Notebook XPS 13 je vyroben z jediného bloku hliníku, je tedy odolnější než počítač poskládaný z jednotlivých dílů. Opěrku zápěstí z uhlíkových vláken a laminátu inspirovanou leteckým průmyslem charakterizuje maximální pevnost a minimální hmotnost. Sklo Corning Gorilla Glass 4 je oproti konkurenčním výrobkům dvakrát odolnější vůči poškození.
      • Velmi významné maličkosti: Estetika staví na minimalismu. Proto jsme vytvořili vykládané nerezové logo XPS, laserem vypálili informace o souladu s předpisy a barevně sladili nožky, abychom dosáhli elegantnějšího vzhledu. Leštěná platinově stříbrná povrchová úprava opravdu vynikne.
      • Chladnější než kdy dříve: Notebook XPS 13 je prvním notebookem s tepelnou izolací GORE, která nabízí lepší tepelnou vodivost než vzduch v tenčím a všestrannějším provedení, které zabrání zahřívání notebooku i při nejnáročnější práci. Izolace Gore směřuje teplo ven ze zařízení a dva ventilátory s trubičkami dále snižují teplotu notebooku XPS a umožňují tak vyšší výkon v tenčím provedení.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

       

      Propojte svá zařízení pomocí řešení Dell Mobile Connect.

      • Dokonalá integrace počítače a chytrého telefonu: Přistupujte k několika zařízením, aniž byste museli dělit svoji pozornost. Řešení Dell Mobile Connect spáruje váš chytrý telefon se systémem iOS nebo Android s vaším notebookem.
      • Minimum rušení: Řešení Dell Mobile Connect vám umožňuje přesměrovávat oznámení telefonních hovorů, zpráv SMS nebo rychlých zpráv a oznámení od ostatních aplikací rovnou do počítače. Soustřeďte se jen na jednu obrazovku a odpovídejte, jen když vám to vyhovuje.
      • Zajistěte si soukromí: Váš telefon se k počítači připojuje přes zabezpečené point-to-point připojení řešení Dell Mobile Connect, takže vaše data nikdy nejsou přes internet přenášena nezabezpečeně.

      Pokročilá technologie jednoduše

      • Sami jste heslo: Vyberte si ze dvou zabezpečených, přizpůsobených způsobů přihlášení. Infračervená kamera s funkcí Windows Hello rozpozná tvář a odemkne notebook XPS pomocí technologie zabezpečeného rozpoznávání tváře. Volitelná čtečka otisků prstů integrovaná do vypínače umožňuje přihlášení pouhým dotykem.
      • Navažte konverzaci: Notebook XPS 13 reaguje na váš hlas ze vzdálenosti až 4,3 metru díky čtyřem integrovaným mikrofonům, nástroji Microsoft Cortana a technologii Waves s podporou řeči. Ovládejte seznamy skladeb a přistupujte k plánu bez ohledu na šum na pozadí.
      • Špičková konektivita: Víceúčelový port Thunderbolt 3 typu C slouží k nabíjení notebooku, připojování několika zařízení (včetně podpory dvou monitorů 4K) a datovým přenosům s rychlostí až 40 Gb/s – osmkrát více než USB 3.0.
      • Pokročilé dokování: Notebook XPS 13 lze používat s nejnovějšími dokovacími řešeními Dell včetně připojení jediným kabelem pro napájení, ethernetovou síť, zvuk i obraz. Přidejte volitelný dok Dell Thunderbolt pro rychlejší přenosy dat a podporu až tří monitorů s rozlišením Full HD nebo dvou monitorů s rozlišením 4K.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Ekologicky úsporný

      • Ochrana našich moří: Naše černé obaly na veletrhu CES obdržely ocenění „2018 Best of Innovation Award“ za to, že nejsou jen recyklovatelné. Dvacet pět procent jejich materiálu je tvořeno plasty vylovenými u mořských pobřeží a zbývajících 75 % je vyrobeno z ostatních recyklovaných plastů.
      • Energetická úspornost: Notebook XPS 13 má certifikaci ENERGY STAR.
      • Dokonalejší materiály: Neobsahuje materiály, jako je například kadmium, olovo, rtuť a některé ftaláty, má registraci EPEAT Gold8 a neobsahuje BFR/PVC9.
      • Recyklace: 90 % součástí notebooku lze snadno recyklovat či opakovaně využívat a obaly z bambusu jsou 100% recyklovatelné.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 7Y75 1.30 GHz Kaby Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      1000 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 615 
      Displej 
      13.3" LCD QHD+ s rozlišením 3 200 x 1 800 - lesklý- dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.1 Type-C, 2xThunderbolt 3 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      302 × 11.6 × 199 (mm)
      Hmotnost
      1.25 kg