Dell XPS 13 9365 Touch Silver

27x

Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Intel Core i5 8200Y 1.3 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 615, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1164046
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver
      Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 1/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 2/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 3/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 4/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 5/6Notebook Dell XPS 13 9365 Touch Silver - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver


      Ohromující ve všech směrech

      Nejmenší 13palcový notebook na světě s podmanivou technologií Dell Cinema a displejem InfinityEdge nové generace. S procesory Intel Core osmé generace a v ohromujícím novém vzhledu.

      Nejlepší inovace. Ekologická šetrnost.

      • Průlomová technologie: Notebooku XPS 13 bylo na veletrhu CES uděleno ocenění 2018 Innovation Awards Honoree v kategorii počítačového hardwaru a komponent. Společnost Dell rovněž obdržela ocenění „2018 Best of Innovation Award“ v kategorii ekologického designu a udržitelných technologií, a to za obaly stříbrných notebooků XPS 13, které jsou vyrobeny z recyklovaných plastů posbíraných v oceánech.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Představujeme Dell Cinema

      • CinemaColor: Obraz je stejně živý jako svět kolem vás. Díky špičkové obrazové technologii a pokročilému hardwaru či softwaru dokážete zobrazovat obsah s nepřekonatelným dynamickým rozsahem, nejhlubšími černými odstíny, nejjasnějšími světlými odstíny a živějšími detaily v celém barevném spektru.
      • CinemaStream: Adaptér Killer Wireless vašim videím a hudbě přiděluje maximální šířku pásma, takže se při přehrávání vůbec nesekají.
      • CinemaSound: Technologie Waves MaxxAudio Pro zvyšuje hlasitost a zajišťuje čistotu každého tónu, jako byste byli v nahrávacím studiu.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Výjimečný obraz

      • Ohromující rozlišení displeje UltraSharp QHD+ (3 200 × 1 800): Volitelný upgrade vám díky 5,7 milionu obrazových bodů (276 ppi) nabídne úžasné detaily.
      • Snadné sdílení: Panel IGZO IPS s širokým pozorovacím úhlem až 170° umožňuje pohodlně sledovat obsah prakticky odkudkoli.
      • Projasněte si den: Jas 400 nitů je jasnější než běžný displej notebooku, takže získáte skvělý obraz, dokonce i venku.
      • Skvělé barvy: Při barevné škále 72 % a kontrastním poměru 1 000 : 1 uvidíte nejjasnější světlé body i nejtemnější stíny.
      • Dotykové ovládání: Pro pohyb na displeji můžete využívat klepnutí, přejetí i posunutí prstů. Volitelný dotykový displej umožňuje přirozeně pracovat s nejmodernějšími technologiemi.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Nejen výkonnější, ale i lehčí

      • Nejmenší 13palcový notebook na světě: Svou zábavu můžete vzít s sebou kamkoli – menší, tenčí, lehčí model XPS 13 s minimální hmotností pouhých 1.3 kg je připraven vyrazit. Je dokonale dimenzován pro stolky v letadlech – ani si nevšimnete, když si cestující před vámi sklopí sedadlo.
      • Hvězdný výkon: Více jader nových procesorů Intel Core osmé generace znamená vyšší výkon i při spuštění více aplikací. Správce napájení Dell Power Manager, vyvinutý společností Dell, navíc umožňuje vybrat režim napájení, který dynamicky poskytuje maximální výkon procesoru a současně inteligentně sleduje a spravuje teploty systému. Sečteno a podtrženo, získáte nejvýkonnější 13" notebook ve své třídě.
      • Pracujte nebo hrajte déle: Budete svědky úžasně dlouhé výdrže baterie – až několik hodin (dle konfigurace a využití) – u modelu s rozlišením Full HD, při použití produktivních aplikací jako Word nebo Excel.
      • Rychlejší paměť, větší úložiště: Systém se spouští a probouzí během několika sekund díky až 1TB disku SSD (dle konfigurace). Rychlý multitasking i u na náročných aplikací díky až 16 GB paměti.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Omračující vzhled, který je nad věcí

      • Ohromující síla: Notebook XPS 13 je vyroben z jediného bloku hliníku, je tedy odolnější než počítač poskládaný z jednotlivých dílů. Opěrku zápěstí z uhlíkových vláken a laminátu inspirovanou leteckým průmyslem charakterizuje maximální pevnost a minimální hmotnost. Sklo Corning Gorilla Glass 4 je oproti konkurenčním výrobkům dvakrát odolnější vůči poškození.
      • Velmi významné maličkosti: Estetika staví na minimalismu. Proto jsme vytvořili vykládané nerezové logo XPS, laserem vypálili informace o souladu s předpisy a barevně sladili nožky, abychom dosáhli elegantnějšího vzhledu. Leštěná platinově stříbrná povrchová úprava opravdu vynikne.
      • Chladnější než kdy dříve: Notebook XPS 13 je prvním notebookem s tepelnou izolací GORE, která nabízí lepší tepelnou vodivost než vzduch v tenčím a všestrannějším provedení, které zabrání zahřívání notebooku i při nejnáročnější práci. Izolace Gore směřuje teplo ven ze zařízení a dva ventilátory s trubičkami dále snižují teplotu notebooku XPS a umožňují tak vyšší výkon v tenčím provedení.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

       

      Propojte svá zařízení pomocí řešení Dell Mobile Connect.

      • Dokonalá integrace počítače a chytrého telefonu: Přistupujte k několika zařízením, aniž byste museli dělit svoji pozornost. Řešení Dell Mobile Connect spáruje váš chytrý telefon se systémem iOS nebo Android s vaším notebookem.
      • Minimum rušení: Řešení Dell Mobile Connect vám umožňuje přesměrovávat oznámení telefonních hovorů, zpráv SMS nebo rychlých zpráv a oznámení od ostatních aplikací rovnou do počítače. Soustřeďte se jen na jednu obrazovku a odpovídejte, jen když vám to vyhovuje.
      • Zajistěte si soukromí: Váš telefon se k počítači připojuje přes zabezpečené point-to-point připojení řešení Dell Mobile Connect, takže vaše data nikdy nejsou přes internet přenášena nezabezpečeně.

      Pokročilá technologie jednoduše

      • Sami jste heslo: Vyberte si ze dvou zabezpečených, přizpůsobených způsobů přihlášení. Infračervená kamera s funkcí Windows Hello rozpozná tvář a odemkne notebook XPS pomocí technologie zabezpečeného rozpoznávání tváře. Volitelná čtečka otisků prstů integrovaná do vypínače umožňuje přihlášení pouhým dotykem.
      • Navažte konverzaci: Notebook XPS 13 reaguje na váš hlas ze vzdálenosti až 4,3 metru díky čtyřem integrovaným mikrofonům, nástroji Microsoft Cortana a technologii Waves s podporou řeči. Ovládejte seznamy skladeb a přistupujte k plánu bez ohledu na šum na pozadí.
      • Špičková konektivita: Víceúčelový port Thunderbolt 3 typu C slouží k nabíjení notebooku, připojování několika zařízení (včetně podpory dvou monitorů 4K) a datovým přenosům s rychlostí až 40 Gb/s – osmkrát více než USB 3.0.
      • Pokročilé dokování: Notebook XPS 13 lze používat s nejnovějšími dokovacími řešeními Dell včetně připojení jediným kabelem pro napájení, ethernetovou síť, zvuk i obraz. Přidejte volitelný dok Dell Thunderbolt pro rychlejší přenosy dat a podporu až tří monitorů s rozlišením Full HD nebo dvou monitorů s rozlišením 4K.

      Dell XPS 13 9365 Touch Silver

      Ekologicky úsporný

      • Ochrana našich moří: Naše černé obaly na veletrhu CES obdržely ocenění „2018 Best of Innovation Award“ za to, že nejsou jen recyklovatelné. Dvacet pět procent jejich materiálu je tvořeno plasty vylovenými u mořských pobřeží a zbývajících 75 % je vyrobeno z ostatních recyklovaných plastů.
      • Energetická úspornost: Notebook XPS 13 má certifikaci ENERGY STAR.
      • Dokonalejší materiály: Neobsahuje materiály, jako je například kadmium, olovo, rtuť a některé ftaláty, má registraci EPEAT Gold8 a neobsahuje BFR/PVC9.
      • Recyklace: 90 % součástí notebooku lze snadno recyklovat či opakovaně využívat a obaly z bambusu jsou 100% recyklovatelné.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8200Y 1.3 GHz Amber Lake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 615 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 3.1 Type-C, 2xThunderbolt 3 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      Rozměry zboží
      302 × 11.6 × 199 (mm)
      Hmotnost
      1.25 kg