Dell Latitude E7440

464x

Notebook Dell Latitude E7440 - Intel Core i5 4310U 2.0 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1161662
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E7440
      Notebook Dell Latitude E7440 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E7440 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E7440 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E7440 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E7440 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E7440 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude E7440

      Notebook Dell™ Latitude™ E7440 nabízí snadnou mobilní spolupráci a vylepšenou produktivitu. Jeho funkce zahrnují pokroky v oblasti správy, odolnosti a zabezpečení, které posilní vaše IT zázemí a zároveň sníží celkové náklady na vlastnictví.

      • Luxusní design vyšší třídy; prověřená odolnost
      • Centrální správa s pokročilými funkcemi zabezpečení
      • Globálně dostupná kompatibilita s celým portfoliem produktů Dell Latitude řady E

      Dell Latitude E7440

      Řízení na nejvyšší úrovni
      Díky důrazu na stabilitu, vzájemnou kompatibilitu, globální podporu a řízení na nejvyšší úrovni mohou notebooky Latitude řady E ušetřit spoustu prostředků a času věnovaného informačním technologiím.

      • Kompatibilita se všemi produkty své řady: Notebooky Latitude řady E byly navrženy s ohledem na maximální kompatibilitu – ať už pracujete doma nebo v sídle firmy, můžete snadno využít dokování nebo si s ostatními uživateli zařízení řady E vyměňovat baterie či zdroje napájení.
      • Globálně standardní platformy: Informační technologie mohou globálně standardizovat vybraná nastavení notebooků řady E, díky nimž je možné prodloužit záruku, snadno spravovat systémy, řešit problémy a objednávat náhradní díly.
      • Pokročilé zabezpečení a správa systému: Všechny notebooky Latitude řady E zahrnují funkce usnadnění ochrany dat, monitorování majetku, vzdálené správy a možnosti okamžitého zásahu proti obchodním hrozbám.

       Dell Latitude E7440

      Inteligentní produktivita
      Ať už jste v kanceláři nebo kdekoliv na světě, notebooky Latitude řady E vám pomohou zvýšit produktivitu mobilní spolupráce.

      • Snadná globální spolupráce: Nejnovější možnosti bezdrátového připojení vám umožní spojit se se svými kolegy prakticky odkudkoliv. Webová kamera citlivá na světlo a mikrofon s funkcí redukce šumu a vylepšeným záznamem řeči zajišťuje společně s reproduktory optimální podmínky pro videokonferenci.
      • Výkon, s nímž dokážete více: Díky možnostem výběru procesorů – od procesoru Intel® Core™ i5 až po čtyřjádrový procesor Intel® Core™ i7 s technologií Intel® Turbo Boost. Navíc je pro vaše data připraveno rychlé SSD, se kterým budete mít svá data téměř ihned k dispozici.

      Dell Latitude E7440

      Spolehlivý design
      Design notebooků Dell Latitude řady E spojuje spolehlivost, dlouhou životnost a profesionální styl.

      • Odolnost, která vydrží: Všechny notebooky Latitude řady E, od těch pro každodenní přenášení až po extrémně odolné notebooky ATG a XFR, podstupují náročné testy odolnosti a zátěžové testy simulující použití v reálném světě. Výsledek: firemní notebooky umožňující maximální mobilitu.
      • Tenký, vyztužený displej: Pokročilá technologie LED umožňuje, aby byly širokoúhlé displeje notebooků Latitude řady E tenčí, aniž by obětovaly něco ze své výjimečné odolnosti vhodné pro každodenní použití. Této zvýšené odolnosti je docíleno použitím krycího skla Corning® Gorilla®.
      • Síla a důmyslnost: Robustní šasi Dell Tri-Metal™ společně s vyztuženými klouby a vysoce odolným systémem západek nabízí ochranu proti nástrahám všedního dne. Zdůrazněte svůj styl a důmyslnost výběrem ze tří nápaditých barevných provedení (dostupné u vybraných modelů).

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4310U 2.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná 
      Rozměry zboží
      337 × 21 × 231.5 (mm)
      Hmotnost
      1.4 kg