Fujitsu Lifebook E734

78x

Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Intel Core i3 4000M 2.4 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1158957
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E734
      Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Fotka 1/6Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Fotka 2/6Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Fotka 3/6Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Fotka 4/6Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Fotka 5/6Notebook Fujitsu Lifebook E734 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Fujitsu Lifebook E734

      LIFEBOOK E734 – Vysoká použitelnost v malém těle
      Fujitsu LIFEBOOK E734 vám poskytuje správnou rovnováhu mezi přenositelností a funkčností pro mobilní nebo kancelářské operace. S jasným displejem o rozměrech 33,8 cm (13,3 palce) je lehký pouze 1,69 kg. Balení s prémiovými funkcemi a malou velikostí vám poskytuje maximálně snadné použití.

      • Extrémní životnost - Řada LIFEBOOK E je vyrobena z vynikajících materiálů, které zaručují maximální odolnost – tenké a pevné víko z hořčíku a kvalitní pevní panty. Po provedení přísných testů, jako jsou standardní testy Qfinity a test MIL-STD-810G, je na světě zařízení ideální pro podnikatele, kteří často cestují, nebo pro podniky, které vyžadují práci venku.
      • Vylepšená produktivita - řada LIFEBOOK E je vybavena moderní technologií Intel®, která zajišťuje vysoký výkon a mobilitu.
      • Rodinné koncepce - LIFEBOOK řady E nabízí kromě stejného designu stejné příslušenství jako modulární elementy a replikátory portů, což umožňuje sdílení příslušenství mezi více uživateli na pracovišti.

      Fujitsu Lifebook E734

      Vlastnosti a výhody
      Série LIFEBOOK E je vyrobena z vynikajících materiálů, které zaručují maximální odolnost – tenké a pevné víko z hořčíku a kvalitní pevné panty. Po provedení přísných testů, jako jsou standardní testy Qfinity a test MIL-STD-810G, je zařízení ideální pro podnikatele, kteří často cestují, nebo pro podniky, které vyžadují práci venku.

      Fujitsu Lifebook E734

      Sdílejte kompatibilní funkce a příslušenství mezi notebooky. Kromě jednotného designu nabízí řada LIFEBOOK E stejné součásti příslušenství, jako je běžný systém BIOS, součásti a příslušenství, dále napájecí adaptér, modulární elementy a replikátor portů. To umožňuje sdílení stejného příslušenství mezi mnoha uživateli na pracovišti a eliminuje nutnost zakoupení více sad. Vše pro větší flexibilitu a efektivitu nákladů.

      Fujitsu Lifebook E734

      Plně vybavené pro delší pracovní životnost. Přes dlouhou životnost akumulátoru až po porty USB, které umí nabíjet připojené zařízení ikdyž je notebook vypnutý. Technologie ShockSensor, chrání váš pevný disk a minimalizuje ztrátu dat. Řada LIFEBOOK E skutečně slibuje neuvěřitelné výkony a spolehlivost.

      Fujitsu Lifebook E734

      Výjimečná ochrana důležitých dat. Řada LIFEBOOK E chrání data vaší společnosti před neoprávněným přístupem třetích stran s různými softwarovými aplikacemi: pokročilou ochranou proti krádeži (Intel® Anti Theft), volitelným modulem TPM a volitelným snímačem otisků prstů včetně softwaru Omnipass Security Software. Pomocí programu Fujitsu Shield je každý stroj chráněn před náhodným poškozením.

      Fujitsu Lifebook E734

      Řada LIFEBOOK E je vybavena moderní technologií Intel®, která zajišťuje vysokou výkonnost a mobilitu - až procesory Intel® Core ™ i5 4. generace, čipová sada Mobile Intel® QM87 (vPro podporovaná), takže můžete dokončit více úkolů efektivně a s lehkostí.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4000M 2.4 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      321 × 27 × 228 (mm)
      Hmotnost
      1.6 kg