24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White

15x

Monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White - 24 palců 1920 x 1200 px IPS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1158666
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White
      Monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White - Fotka 1/3Monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White - Fotka 2/3Monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dokonalý obraz, který šetří vaši peněženku: Repasovaný monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White 

      Dopřejte si to nejlepší. Širokoúhlý 16:10 monitor Fujitsu s rozlišením 1920 x 1200 vám zaručí ostrý obraz s věrným zobrazením barev a zároveň šetří energii. Použitá technologie WVA vás ohromí širokými pozorovacími úhly. Monitor se skvěle hodí nejenom na běžnou kancelářskou činnost, ale také jej využijete při tvorbě digitálního obsahu. Díky 24“ velikosti můžete pohodlně pracovat s více okny najednou či si užít sledování filmu jako na televizi. Optimalizované LED podsvícení podporuje vysoký dynamický kontrast a nulový únik světla. Zároveň za použití ECO režimů monitor šetří životní prostředí a vaši peněženku. Flexibilní podstavec 4v1 dovoluje nastavit výšku i úhel zcela podle vašich potřeb. O bezchybný zvuk se postarají zabudované reproduktory. Z konektorové výbavy monitor nabízí USB porty, DisplayPort, DVI, VGA a 3,5 mm jack pro sluchátka.

      Monitor spadá do kategorie B, což znamená, že může nést známky používání. Po objednání se s vámi spojí naše zákaznická podpora a podrobně s vámi probere případné nedokonalosti zboží. Sami se pak můžete rozhodnout, zda zboží zakoupíte či objednávku stornujete. Monitor si také můžete objednat s osobním vyzvednutím na jednu z našich prodejen, kde si stav zkontrolujete sami.

      24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White

       

      Obraz jako živý

      Fujitsu B24W-7 je vynikajícím nástrojem pro pracovní nasazení a sdílení obsahu s okolím, k čemuž je opatřen flexibilním podstavcem 4v1. Zobrazovací technologie WVA přinese věrné podání barev a široký pozorovací úhel. Díky poměru stran 16:10 jej ocení zejména uživatelé, kteří většinu času tráví editací fotografií, videa a podobnými činnostmi. Příjemným bonusem je pak použité LED podsvětlení obrazovky zajišťující hlubší podání černé barvy a vysoký dynamický kontrastní poměr. Stranou nezůstává ani antireflexní povrch pro minimalizaci odlesků. Hodnota odezvy nezapovídá využití tohoto modelu ani při hraní či sledování rychlejších scén.

      24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White 

      Vše, na co si vzpomenete

      Ať si zvolíte jakékoli přenosové rozhraní, monitor bude připraven. Nabídne DisplayPort, DVI a VGA. Potěší snadno dostupná dvojice konektorů USB 2.0 i 3,5 mm jack pro sluchátka. Zabudované reproduktory zprostředkují slušný zvukový výstup o výkonu 2× 1,5 W. Inovativní úsporné technologie zajistí spotřebu elektrické energie pouze na hranici 17 W. Skvělou ergonomii za každých podmínek vám dopřeje výškově nastavitelný stojan s otáčením a funkcí pivot pro otočení obrazu na výšku. Moderní provedení s neobvykle úzkými okraji uspoří na stole spoustu místa.

       24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      24" LCD IPS WUXGA s rozlišením 1920 x 1200 
      Rozhraní 
      DisplayPort, DVI, VGA, 2xUSB 2.0 
      Barva 
      bílá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      559 × 384 × 204 (mm)
      Hmotnost
      6.9 kg

      Monitor 24" LCD Fujitsu B24W-7 LED White je zařazen také v těchto kategorií: