Lenovo ThinkPad T440p

166x

Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Intel Core i5 4300M 2.6 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4400, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1158011
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T440p
      Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad T440p - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

       Lenovo ThinkPad T440p
       

      Výkonnější verze 14" business notebooku
      Díky svému výkonu, efektivitě a odolnosti je model T440 mobilní pracovní stanicí pro podniky, která nastavuje vysokou laťku. S oceňovanou klávesnicí, displejem s rozlišením až FHD (dle konfigurace) a dlouhou výdrží baterie je model T440p ideální pracovní nástroj, ať vás váš business zavede kamkoliv.

      Procesory 4. generace Intel® Core
      Procesory 4. generace Intel Core poskytují výkon potřebný pro zvýšení produktivity vašeho podnikání. Zařízení se ihned zapnou a jsou neustále aktualizovaná. Můžete se rychle a snadno pohybovat mezi aplikacemi, účastnit se videokonferencí ve vysoké kvalitě – a to vše s výhodou dlouhé výdrže na baterii. Můžete se také chránit před napadením a zajistit bezpečný přístup do sítě pomocí integrovaných bezpečnostních funkcí. Stručně řečeno, jediná věc, která je úžasnější než počítač s procesorem Intel Core, je to, co s ním dokážou jeho uživatelé.

      Lenovo ThinkPad T440p

      Přesná klávesnice optimalizovaná pro systém Windows
      Plnohodnotná ergonomická klávesnice ThinkPad odolná proti polití je proslulá vynikajícím komfortem při psaní a polohovacím zařízením TrackPoint®. Klávesnice je navíc optimalizována pro operační systém Windows 10 a nabízí nové multimediální tlačítka, zamykání funkcí a rychlý přístup k aplikacím. Větší, hladký trackpad s integrovanou funkcí 5-bodového kliknutí je možné individuálně nakonfigurovat v Nastavení. Díky volitelnému podsvícení je práce v slabém osvětlení hračkou .

      HD, HD+ a FHD displej
      HD, HD+ nebo FHD displej poskytuje živý a čistý obraz s velkými pozorovacími úhly. Díky technologii Anti-Glare šetří obrazovka vaše oči při dlouhodobém používání .

      Lenovo ThinkPad T440p

      Legendární odolnost ThinkPad testovaná dle armádních specifikací
      Model T440 splňuje podmínky osmi amerických armádních testů odolnosti, dlouhé životnosti a kvality provedení mezi které patří: vysoký tlak, vlhkost, otřesy, vysoké teploty, teplotní šoky, nízký tlak (4572 m), nízké teploty a prašnost . Navíc , díky technologii Roll-Cage, vrchnímu krytu z uhlíkových vláken a spodní části z lehké hořčíkové slitiny získává mimořádnou pevnost a tuhost .

      Dolby Advanced Audio v2
      Balík zvukových technologií od společnosti Dolby Laboratories poskytuje čistý a zřetelný prostorový zvuk vhodný pro poslech hudby, sledování filmů, hraní her a ještě mnohem více. Slyšte každý detail zřetelně a prožijte zábavu naplno, ať jste kdekoliv.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4300M 2.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      334 × 33 × 228 (mm)
      Hmotnost
      2.1 kg