Kaspersky Anti-Virus CZ, 1PC, 1 rok, nová licence, box

10x

Kaspersky Anti-Virus CZ, 1PC, 1 rok, nová licence, box - Antivirový software Kaspersky chrání vaše PC a všechny cenné věci v něm.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Kaspersky lab
Kód:1155361
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       Kaspersky Anti-Virus CZ, 1PC, 1 rok, nová licence, box
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Základní ochrana vašeho osobního počítače

      Myslete na všechny cenné věci ve svém osobním počítači. Můžeme vám je pomoci ochránit před viry, spywarem a dalším škodlivým softwarem. Díky našemu oceňovanému zabezpečovacímu softwaru můžete digitální hrozby snadno odvrátit, aniž by vás to zpomalovalo při práci.

      • Chrání před viry, spywarem a dalším škodlivým softwarem
      • Nemá vliv na výkon počítače – k tomu byl navržen
      • Zjednodušuje zabezpečení – díky snadnému online ovládání

       

      SPOLEČNOST KASPERSKY LAB SE UMÍSTILA PRVNÍ V 60 SROVNÁVACÍCH TESTECH. TOMUTO VÝSLEDKU SE OSTATNÍ SPOLEČNOSTI ANI NEPŘIBLÍŽILY

      V loňském roce získaly produkty společnosti Kaspersky Lab v 94 srovnávacích testech a recenzích 60 prvních míst a 77 umístění na stupních vítězů.

      Kaspersky Anti-Virus CZ, 1PC, 1 rok, nová licence, box


      Kaspersky Anti-Virus

      Kaspersky Anti-Virus zajišťuje komplexní ochranu před nejrůznějšími typy hrozeb pro zabezpečení informací. Kaspersky Anti-Virus zahrnuje různé funkce a součásti ochrany, které zajišťují komplexní ochranu.


      Ochrana počítače

      • Každý typ hrozby zpracovává vyhrazená součást ochrany. Můžete povolit a zakázat součásti ochrany a konfigurovat jejich nastavení.
      • Kromě ochrany v reálném čase zajišťované bezpečnostními součástmi aplikace doporučujeme pravidelnou kontrolu počítače na přítomnost virů a dalšího malwaru. Je to nezbytné kvůli vyloučení možnosti šíření škodlivých programů, které součásti ochrany neodhalily, poněvadž například byla z nějakého důvodu nastavena nízká úroveň zabezpečení.
      • Aby byla aplikace Kaspersky Anti-Virus v aktuálním stavu, musíte aktualizovat databáze a moduly aplikace používané aplikací.
      • Některé příležitostně spouštěné úlohy (například odstraňování stop aktivit uživatelů v operačním systému) se provádějí prostřednictvím pokročilých nástrojů a průvodců.

      File Anti-Virus

      File Anti-Virus zabraňuje infikování souborového systému počítače. Součást se spustí při spuštění operačního systému a je poté neustále aktivní v paměti RAM počítače a kontroluje všechny soubory, které se v počítači otevírají, ukládají nebo spouští, a všechny připojené disky. Aplikace Kaspersky Anti-Virus zachytí každý pokus o přístup k souboru a zkontroluje jej na přítomnost známých virů a jiného malwaru. Další přístup k souboru je povolen, pouze pokud není soubor infikovaný nebo pokud jej aplikace úspěšně dezinfikovala. Pokud soubor z nějakého důvodu nemůže být dezinfikován, je odstraněn. Kopie souboru bude při tom přesunuta do karantény. Pokud je do umístění, ve kterém byl dříve umístěn odstraněný soubor se stejným názvem, umístěn infikovaný soubor, bude do karantény uložena pouze kopie posledního souboru. Kopie předchozího souboru se stejným názvem uložena nebude.

      Mail Anti-Virus

      Součást Mail Anti-Virus vyhledává viry ve všech příchozích a odchozích e-mailech v počítači. E-mailová zpráva bude příjemci k dispozici, jen pokud neobsahuje nebezpečné objekty.

      Web Anti-Virus

      Součást Web Anti-Virus zachycuje a blokuje provádění skriptů na webech, pokud představují ohrožení. Součást Web Anti-Virus dále monitoruje veškerý webový provoz a blokuje přístup k nebezpečným webům.

      IM Anti-Virus

      IM Anti-Virus zajišťuje bezpečné používání klientů IM. Tato součást chrání informace, které přicházejí do počítače prostřednictvím protokolů rychlého odesílání zpráv (IM). IM Anti-Virus zajišťuje bezpečnou činnost různých aplikací určených pro rychlé odesílání zpráv.

      System Watcher

      Součást System Watcher vrací změny, které v operačním systému provedla škodlivá nebo jiná aktivita aplikace.

      Chrání před malwarem, včetně:

      • programů exploit,
      • zámků obrazovky,
      • šifrovací software
      • ransomware, který šifruje data nebo blokuje přístup k souborům či systému a za obnovení souborů nebo přístupu k nim vyžaduje výkupné.

      Tuto součást doporučujeme ponechat aktivní.

      Blokování síťových útoků

      Blokování síťových útoků se spustí po spuštění operačního systému a sleduje v příchozím síťovém provozu výskyt charakteristických aktivit síťových útoků. Jakmile je rozpoznán pokus o útok na váš počítač, Kaspersky Anti-Virus zablokuje veškeré síťové aktivity z útočícího počítače namířené proti vašemu počítači.

      Anti-Phishing

      Součást Anti-Phishing umožňuje kontrolu adres URL s cílem zjistit, zda tyto adresy nejsou uvedeny v seznamu phishingových URL adres. Tato součást je zabudována do součástí Web Anti-Virus a IM Anti-Virus.

      Klávesnice na obrazovce

      Klávesnice na obrazovce brání v zachytávání dat zadávaných na počítačové klávesnici a chrání osobní data před pokusy o jejich zachycení pomocí snímků obrazovek.

      My Kaspersky

      Pokud je v počítači nainstalovaná aplikace Kaspersky Anti-Virus, můžete spravovat ochranu takového počítače vzdáleně z portálu My Kaspersky.

      Bezpečné připojení

      Aplikace Kaspersky Anti-Virus chrání vaše data po připojení k nechráněným Wi-Fi sítím.

       

      Minimální systémové požadavky:

      • Windows 7, 8, 10 nebo novější

       

      O společnosti Kaspersky Lab

      Kaspersky Lab je největším soukromě vlastněným poskytovatelem koncových bezpečnostních řešení na světě. Společnost se řadí mezi čtyři největší prodejce bezpečnostních řešení pro koncové uživatele. Již 21 let patří Kaspersky Lab mezi přední inovátory v oblasti informačních technologií a poskytuje efektivní digitální bezpečnostní řešení zákazníkům, malým a středním firmám i velkým podnikům. Aktuálně společnost působí v bezmála 200 zemích a oblastech a poskytuje placenou ochranu více než 400 milionům uživatelů. Více informací o společnosti Kaspersky Lab najdete na http://www.kaspersky.cz

      Parametry a specifikace

      Typ 
      Antivirový 
      Rozměry zboží
      135 × 190 × 15 (mm)
      Hmotnost
      80 g

      Produkt Kaspersky Anti-Virus CZ, 1PC, 1 rok, nová licence, box je zařazen také v těchto kategorií: