Lenovo ThinkPad Yoga 11e

196x

Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Intel Celeron N2940 1.83 GHz, 4 GB, 192 GB SSD, Intel HD Graphics, 11.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1154472
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e
      Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad Yoga 11e - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad Yoga 11e

       

      Zesílená konstrukce Yoga

      Gumový pás okolo horního krytu absorbuje sílu bočních nárazů. Rohy jsou o 50 procent odolnější, takže při pádu pod úhlem dochází k menšímu poškození. Tlustší rám zajišťuje větší ochranu LCD displeje a silnější zadní kryt snižuje nebezpečí jeho náhodného poškození. Panty a závěsy byly zesíleny, aby vydržely 50 000 cyklů otevření/zavření a odolaly větší síle působící na kryt. Pevnější porty a menší mezery mezi klávesami pomáhají zabránit náhodnému poškození způsobenému neposednými prsty nudících se dětí. Tento notebook je opravdu mimořádně odolný.

      Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Armádní testování MIL-SPEC

      Armádní testování ověřuje robustnost, spolehlivost a kvalitu zpracování výrobků ThinkPad Yoga provedením osmi zkoušek na odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku (odpovídajícímu nadmořské výšce 4500 m), nízké teplotě a prachu.

      Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Pracuje tak, jak to dělají studenti

      Ať už jej používáte jako notebook pro psaní poznámek nebo jako tablet k prohlížení PDF, Yoga 11e poskytuje bohatý, intuitivní zážitek. Celodenní životnost baterie, s vysokou výdrží nebudete muset dělat starosti s nabíječkou uprostřed třídy.

       

       Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Výkon, který potřebujete

      Tenké, lehké, tiché a univerzální. Nové procesory Intel Skylake poskytují skvělý mobilní výkon, rychlou odezvu a úžasnou životnost baterie. Tento procesor s funkcí vestavěnho zabezpečení je připraven přenést svou produktivitu, kreativitu a zábavu na vyšší úroveň. Procesory Intel Skylake vám umožní uvolnit vaši představivost a prozkoumat možnosti.

       Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Zelené vedení

      S Yoga 11e není výkon a výdrž v rozporu se zodpovědností za životní prostředí. Díky funkcím tepelného managementu, které snižují spotřebu energie po obsah, je jóga 11e skutečným zeleným lídrem.


       Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Rychlý přenos dat

      Rozhraní USB 3.0, které je až desetkrát rychlejší než předchozí USB technologie, umožňuje rychlý přenos dat mezi notebookem 11e a ostatními zařízeními. Navíc je zpětně kompatibilní s rozhraním USB 2.0.

      Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Integrovaná HD webkamera

      720p HD webkamera s vysokou citlivostí při nízkém osvětlení, funkcí sledování obličeje a dvoupásmovými digitálními mikrofony vám umožní provádět webové konference nebo online videohovory, jako byste na nich byli skutečně přítomni.

      Lenovo ThinkPad Yoga 11e

      Stereo reproduktory s technologií Dolby Advanced Audio

      Tato sada zvukových technologií umožňuje vestavěným stereo reproduktorům vašeho notebooku ThinkPad Yoga poskytovat křišťálově čistý prostorový zvuk. Pomocí této technologie lze dosáhnout lepší kvality hovorů přes VoIP aplikace, vyšší hlasitosti zvuku bez zkreslení a větší čistoty dialogů při sledování filmů. Vychutnejte si působivý prostorový zvuk bez ohledu na to, zda se jedná o přednášku nebo film.

      Lenovo ThinkPad Yoga 11e


      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N2940 1.83 GHz Bay Trail 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      192 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      11.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      300 × 22.3 × 220 (mm)
      Hmotnost
      1.7 kg