Lenovo ThinkPad T440s

138x

Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5 4300U 1.9 GHz, 12 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 4400, 14 palců 1600 x 900 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1153505
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T440s
      Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad T440s - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad T440s

      Výkonnější verze 14" business notebooku
      Díky svému výkonu, efektivitě a odolnosti je model T440s mobilní pracovní stanicí pro podniky, která nastavuje vysokou laťku. S oceňovanou klávesnicí, displejem s rozlišením až HD+ a extra dlouhou výdrží baterie je model T440s ideální pracovní nástroj, ať vás váš business zavede kamkoliv.

      Lenovo ThinkPad T440s

      Procesory 4. generace Intel® Core™
      Procesory 4. generace Intel® Core™ poskytují výkon potřebný pro zvýšení produktivity vašeho podnikání. Zařízení se ihned zapnou a jsou neustále aktualizovaná. Můžete se rychle a snadno pohybovat mezi aplikacemi, účastnit se videokonferencí ve vysoké kvalitě – a to vše s výhodou dlouhé výdrže na baterii. Můžete se také chránit před napadením a zajistit bezpečný přístup do sítě pomocí integrovaných bezpečnostních funkcí. Stručně řečeno, jediná věc, která je úžasnější než počítač s procesorem Intel Core, je to, co s ním dokážou jeho uživatelé.

      Lenovo ThinkPad T440s

      Přesná klávesnice optimalizovaná pro systém Windows
      Plnohodnotná ergonomická klávesnice ThinkPad odolná proti polití je proslulá vynikajícím komfortem při psaní a polohovacím zařízením TrackPoint®. Klávesnice je navíc optimalizována pro operační systém Windows 7 a nabízí nové multimediální tlačítka, zamykání funkcí a rychlý přístup k aplikacím. Větší, hladký trackpad s integrovanou funkcí 5-bodového kliknutí je možné individuálně nakonfigurovat v Nastavení.

      Lenovo ThinkPad T440s

      HD, HD+ a FHD displej
      HD, HD+ nebo FHD displej poskytuje živý a čistý obraz s velkými pozorovacími úhly. Díky technologii Anti-Glare šetří obrazovka vaše oči při dlouhodobém používání .

      Lenovo ThinkPad T440s

      Legendární odolnost ThinkPad testovaná dle armádních specifikací
      Model T440s splňuje podmínky osmi amerických armádních testů odolnosti, dlouhé životnosti a kvality provedení mezi které patří: vysoký tlak , vlhkost, otřesy, vysoké teploty, teplotní šoky, nízký tlak (4572 m), nízké teploty a prašnost . Navíc , díky technologii Roll-Cage, vrchnímu krytu z uhlíkových vláken a spodní části z lehké hořčíkové slitiny získává mimořádnou pevnost a tuhost .

      Lenovo ThinkPad T440s

      Dolby Advanced Audio v2
      Balík zvukových technologií od společnosti Dolby Laboratories poskytuje čistý a zřetelný prostorový zvuk vhodný pro poslech hudby, sledování filmů, hraní her a ještě mnohem více. Slyšte každý detail zřetelně a prožijte zábavu naplno, ať jste kdekoliv.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4300U 1.9 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      12 GB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      14" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá