Lenovo ThinkPad L440

151x

Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Intel Pentium 3550M 2.3 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1153131
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad L440
      Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad L440 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad L440

       

      DOKONALÝ POMĚR VÝKONU, LEGENDÁRNÍ ODOLNOSTI THINKPAD A PŘÍZNIVÉ CENY

      Tento 14" díky procesorům Intel čtvrté generace, možností diskrétní grafické karty NVIDIA, řadě funkcí pro zabezpečení dat a legendární spolehlivosti modelů ThinkPad poskytuje ideální poměr cena/výkon.

      Vylepšený design

      Modely ThinkPad pro rok 2013-2014 obsahují kvalitní designové změny, které se zaměřují na reálné zkušenosti více než 900 uživatelů z 9 zemí světa. Díky vylepšenému designu LCD panelu a menší vnitřní anténě bylo možné zmenšit okraj displeje, který je ve skutečnosti o 20 % užší než okraje předchozích generací. Přesto poskytují modely ThinkPad legendární spolehlivost a splňují nebo překračují přísné normy armádních specifikací. Tyto notebooky lze navíc položit na plocho v úhlu 180 stupňů, díky čemuž získáte lepší flexibilitu používání.

      Funkce zabezpečení a možnosti správy

      Intel vPro, Computrace, šifrované jednotky pevných disků, uzamykání portů v systému BIOS, modul Trusted Platform Module a další technologie zajišťují bezpečnost a snadnou správu dat důležitých pro váš business.

      Lenovo ThinkPad L440

      Armádní testování MIL-SPEC

      Robustnost, spolehlivost a kvalita zpracování výrobků ThinkPad byla ověřena provedením osmi zkoušek na odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku, nízké teplotě a prachu.

      Špičková ergonomická klávesnice

      Plnohodnotná legendární ergonomická klávesnice ThinkPad odolná proti polití je proslulá vynikajícím komfortem při psaní a polohovacím zařízením TrackPoint. Klávesnice nabízí nové multimediální tlačítka, zamykání funkcí a rychlý přístup k aplikacím. Větší, hladký trackpad s integrovanou funkcí 5-bodového kliknutí je možné individuálně nakonfigurovat v Nastavení.

      Dlouhá výdrž baterie

      Pracujte dlouhou dobu bez dobíjení se standardní 6-článkovou 56 Wh baterií (záleží na konfiguraci a zátěži). Nezáleží na tom, zda jste na cestách nebo si prostě užíváte volný čas.

      Lenovo ThinkPad L440

      Displej s vysokým rozlišením

      Vychutnejte si grafiku na oslňujícím displeji s vysokým rozlišením. V případě modelu L440 máte na výběr mezi 14-palcovým displejem s antireflexní vrstvou v rozlišením HD (1366x768) nebo HD+ (1600x900) – dle konfigurace.

      Speciální panty a systém Active Protection System

      Nové tenčí a pevnější notebooky ThinkPad obsahují uzavírací mechanismus s čistým a moderním designem, který se snadno otevírá. Napětí v pantech udržuje kryt v případě neočekávaných pádů uzavřený. Systém Active Protection System (APS), který funguje s tradičními magnetickými pevnými disky, rozpozná, když notebook padá a reaguje zastavením disku, aby ochránil vaše data.

      Integrovaná webová kamera 720p HD a duální mikrofony potlačující hluk okolního prostředí

      720p HD webkamera s vysokou citlivostí při nízkém osvětlení, širokými pozorovacími úhly, funkcí sledování obličeje a dvojicí mikrofonů s redukcí šumu umožňuje snadno provádět soukromé i konferenční hovory přes VoIP. Praktické multimediální klávesy nabízí navíc snadný a rychlý přístup k ovládání mikrofonu, reproduktoru a kamery.

      Lenovo ThinkPad L440

      Reproduktory Dolby s technologií Advanced Audio

      Tato sada zvukových technologií umožňuje vestavěným stereo reproduktorům vašeho notebooku ThinkPad poskytovat křišťálově čistý prostorový zvuk. Pomocí této technologie lze dosáhnout lepší kvality hovorů přes VoIP aplikace, vyšší hlasitosti zvuku bez zkreslení a větší čistoty dialogů při sledování filmů.

      Rychlý přenos dat

      USB 3.0 nabízí až 10x větší přenosovou rychlost a umožňuje tak bleskové kopírování velkých multimediálních souborů a bezproblémové připojení periferních audio a video zařízení. Navíc je zpětně kompatibilní se zařízeními podporujícími rozhraní USB 2.0

      Nejekologičtější ThinkPad na trhu

      Řada ThinkPad L i nadále šetří energii. S mnoha ekologickými certifikacemi, jako například EPEAT Gold, ENERGY STAR, Certifikací udržitelných produktů ULE Gold, až 10 % recyklovaného obsahu a nízkým obsahem halogenů je model L440 prospěšným pro planetu i pro váš rozpočet.

      Lenovo ThinkPad L440

      Ochrana za výhodnou cenu

      Zajistěte si bezstarostné používání vašeho notebooku L440 s ochranou proti náhodnému poškození, která vám bude v případě náhodného poškození způsobeného pádem nebo politím v běžných pracovních podmínkách krýt záda.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium 3550M 2.3 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      3xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      344 × 34 × 239 (mm)
      Hmotnost
      2.3 kg