Dell Optiplex 9020 MT

104x

Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Intel Core i7 4790 3.6 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1151173
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Dell Optiplex 9020 MT
      Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Fotka 1/6Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Fotka 2/6Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Fotka 3/6Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Fotka 4/6Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Fotka 5/6Počítač Dell Optiplex 9020 MT - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Optiplex 9020 MT

      Výkon se snoubí s možností správy.
      Zvyšte produktivitu díky výkonnému počítači OptiPlex 9020 – nejlépe spravovatelnému stolnímu počítači společnosti Dell s procesorem s technologií Intel® Core™ vPro™, systémem až Windows 10 Pro a jedinečným rozšířením vPro společnosti Dell.

      Dell Optiplex 9020 MT

      Vysoký výkon pro náročné úlohy
      Řešte své nejnáročnější úlohy rychle na našem nejvýkonnějším stolním počítači OptiPlex.

      • Zvyšte produktivitu díky procesorům, mezi kterými jsou i Intel® Core™ i3, i5 a i7 4. generace.
      • Windows 7 nebo 10 Pro
      • Ukládejte dostatek dat a přistupujte k nim rychle díky možnostem pevných disků, disků SSD (solid-state drive) nebo hybridních jednotek SSD (SSHD) s vysokým výkonem (dle konfigurace).
      • Můžete snadno pracovat s více aplikacemi současně díky až 16 GB operační paměti DDR3 s vysokou propustností (dle konfigurace).
      • Řešte více úloh najednou na až třech monitorech a zvyšte svůj grafický výkon díky volitelné samostatné grafické kartě (dle konfigurace).

      Řízení na podnikové úrovni
      Spravujte snadno všechny své stolní počítače a udržte hladký chod podniku díky výjimečným, integrovaným funkcím pro správu.

      • Řiďte vzdáleně a aktualizujte svůj stolní počítač díky technologii Intel® vPro™ příští generace.
      • Proveďte mimopásmovou správu systému BIOS z jednoho místa díky jedinečným rozšířením společnosti Dell technologie Intel® vPro™ pro správu systému BIOS a vymazání pevného disku.
      • Snižte náklady na nasazení, monitorování a aktualizaci systémů díky automatickým nástrojům společnosti Dell pro správu klientských systémů.
      • Použijte datový proud stolního počítače pro optimální ovládání s nativní podporou řešení On-Demand Desktop Streaming společnosti Dell.

      Dell Optiplex 9020 MT

      Konektivita pro snadnou spolupráci
      Spolupracujte a sdílejte data s kolegy v celé organizaci efektivně díky rychlé konektivitě a komunikačním funkcím.

      • Připojte se pomocí integrovaného gigabitového Ethernetu (GbE), volitelné bezdrátové sítě LAN nebo volitelného rozhraní Bluetooth (dle konfigurace).
      • Snadno nastavte komunikaci VoIP díky sluchátkovým mini-konektorům a náhlavním soupravám Microsoft® Lync® a certifikovaným Lync/Skype for business.
      • Podporu rychlých přenosů dat umožní nativní vysokorychlostní rozhraní USB 3.0.

      Výjimečná spolehlivost
      Minimalizujte základní údržbu stolního počítače díky odolným stolním počítačům OptiPlex 9020 se snadno servisovatelným designem.

      • Pracujte se systémy OptiPlex intenzivně mnoho let, tyto systémy jsou podrobovány vysoce náročnému testování odolnosti.
      • Snadno udržujte své stolní počítače díky servisovatelnému designu šasi.

      Flexibilní konfigurace pro vaše pracoviště
      Integrujte bezproblémově své počítače do jakéhokoli kancelářského prostředí a na pracovní stoly prakticky jakékoli velikosti. Stolní počítače OptiPlex 9020 nabízejí flexibilitu díky široké škále velikostí šasi.

      • Provádějte nasazení flexibilně a vybírejte z více možností konfigurace včetně tří různých velikostí šasi a prostorově úspornému kompaktnímu designu.
      • Šetřete drahocenný pracovní prostor díky šasi provedení Ultra Small Form Factor - jednomu z nejmenších firemních stolních počítačů, který je k dispozici s interním napájecím zdrojem.
      • Používejte starší karty PCI v počítačích OptiPlex 9020 s šasi provedení mini tower.

      Dell Optiplex 9020 MT

      Integrované řešení pro ochranu a správu
      Maximalizujte efektivitu, zabezpečení a správu systémů OptiPlex díky robustním, integrovaným řešením.

      • Systém Dell Data Protection pomáhá zabezpečit data a řídit přístup uživatelů díky řešení komplexní, flexibilní a snadno spravovatelné ochrany dat a řízení přístupu.
      • Správa systémů společnosti Dell se zařízením Dell KACE nabízí efektivní, centralizovanou a automatizovanou správu, která vám pomůže ušetřit čas i peníze.

      Ohleduplnost k životnímu prostředí
      Snižte spotřebu energie a omezte dopad své práce na životní prostředí díky vysoce efektivním stolním počítačům OptiPlex.

      • Soulad s normou ENERGY STAR® 5.2, registrace EPEAT a efektivní napájecí zdroje poskytují jistotu, že váš počítač OptiPlex je navržen s ohledem na vysokou účinnost.
      • Design šetrný k životnímu prostředí, včetně šasi vyrobeného z 10 % z recyklovaných plastů, vám pomůže snížit dopad na životního prostředí.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 4790 3.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Mini Tower 
      Rozměry zboží
      175 × 360 × 417 (mm)
      Hmotnost
      9.4 kg