Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM

9x

Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM - Kompaktní externí čtečka karet s podporu pro formáty MS, MS PRO Duo, SD, microSD a miniSD; USB 2.0 rozhraní, zásuvný USB konektor do těla přístroje.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Connect IT
Kód:1149586
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
       Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM
       Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM - Fotka 1/1
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM

      Kvalitní externí čtečka CI-56 od společnosti CONNECT IT je ideální pro přenos dat z různých druhů paměťových karet. Její předností je kompaktní velikost, která si nezadá s USB flash disky. Díky rozhraní USB 2.0 nabízí maximální přenosové rychlosti až 480 Mb/s.

      CONNECT IT CI-56 představuje čtečku karet, která se perfektně hodí k přenosným zařízením. Tato čtečka podporuje následující formáty paměťových karet MS, MS PRO Duo, SD, microSD, miniSD.

      Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM

      Čtečka karet je napájena pomocí USB konektoru, takže nepotřebujete žádné další externí napájení. USB konektor lze snadno umístit do těla přístroje na spodní straně výrobku. Upevnění USB konektoru se stará o jeho ochranu a zároveň je možné snadněji čtečku přenášet. Produkt je dodáván v elegantním černém barevném provedení.

      Instalace je jednoduchá, stačí tento výrobek připojit do USB portu na počítačích, nebo noteboocích s operačním systémem Windows 98/2000/XP/Vista/7/10, Mac 8.6 a vyšší, nebo Linux 2.4 a vyšší.


      Produkt Connect IT čtečka paměťových karet ULTRA SLIM je zařazen také v těchto kategorií: