Dell Latitude 14 Rugged 5404

0x

Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Intel Core i5 4310U 2.0 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 3000, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1148474
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404
      Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 1/7Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 2/7Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 3/7Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 4/7Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 5/7Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 6/7Notebook Dell Latitude 14 Rugged 5404 - Fotka 7/7
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude 14 Rugged 5404

      Pracuje stejně tvrdě jako vy sami.
      14palcový notebook navržený tak, aby odolal nárazům, pádům i vibracím. Díky řízení teploty QuadCool™ pracuje spolehlivě i při extrémních teplotách.

      Dell Latitude 14 Rugged 5404

      Odolnost, na kterou se můžete spolehnout.

      Důkladně sestaven od základů: Vysoce odolný notebook Latitude 14 Rugged vám díky nejvyšší odolnosti ve své třídě, prověřenému zabezpečení a správě třídy enterprise-class a technologii Intel® umožní posunout hranice a pracovat v jakkoli náročném prostředí.

      Udělejte dojem: Díky součástem navrženým pro práci v náročném prostředí, které byly vypůjčeny z vlajkové lodi Rugged Extreme, se můžete spolehnout, že tyto notebooky odolají nárazům, pádům i vibracím.

      Dovnitř se dostane pouze vaše práce: Všechny vstupní body jsou chráněny mechanickými dvířky s ochranou s hodnocením IP52, která je nejlepší ve své třídě a notebook spolehlivě ochrání proti prachu a vodě. Klávesnice podsvícená několika barvami RGB je zcela chráněná a odolná proti vodě (dle konfigurace).

      Pracujte i v horku: S vysokými teplotami si notebook Latitude 14 Rugged hravě poradí. Je vyroben tak, aby vydržel extrémní teploty, díky řízení teploty QuadCool™.

      Dell Latitude 14 Rugged 5404

      Vezměte si kancelář kamkoli.

      Možnosti bezdrátové konektivity: Buďte v terénu vždy ve spojení a produktivní díky rozhraní sítě Wi-Fi standardu 802.11ac, konektivitě sítě 4G a vyhrazenému systému GPS (dle konfigurace).

      Můžete se bez obav vzdálit od zásuvky: Pracujte bez zásuvky díky interním 6- nebo 9článkovým bateriím, které nabízejí ve své třídě nejlepší životnost. Tyto baterie vám umožní produktivně pracovat celou pracovní směnu (dle konfigurace a využití notebooku). Výdrž baterie můžete dále prodloužit pomocí volitelné baterie typu bridge, která umožňuje výměnu baterie za provozu, a nabíječky náhradní baterie.

      Univerzální dokování: Snadno přenášejte notebook mezi vozidly a ostatními pracovišti díky univerzálním dokovacím řešením od společností Dell, Havis a PMT, které jsou kompatibilní se všemi notebooky Latitude Rugged.

      Dell Latitude 14 Rugged 5404 

      Výkon, když jej potřebujete.

      Vše začíná u výkonného jádra: Pod pevným krytem se nachází výkonné a úsporné procesory Intel® Core™ čtvrté generace. Získáte vysoký a úsporný výkon.

      Multitasking, jak má být: Mějte důležité úlohy stále pod kontrolou díky nejnovějším nástrojům pro produktivitu a systému Windows 10 Pro.

      Paměť, které můžete důvěřovat: Získejte až 16 GB rychlé paměti DDR3 s frekvencí 1600 MHz a přistupujte rychle a snadno k důležitým souborům, aplikacím a programům.

      Dell Latitude 14 Rugged 5404

      Bezpečný. Spravovatelný. Spolehlivý. Latitude.

      Nejlepší zabezpečení: Naše oceňované řešení zabezpečení koncových bodů zahrnuje komplexní šifrování, pokročilé ověřování a špičkovou ochranu před hrozbami díky řešení Dell Data Protection.

      Nejlepší možnosti správy: Tento vysoce odolný počítač s nejlepší správou na světě je vyroben tak, aby umožňoval flexibilní a automatické konfigurace systému BIOS a operačního systému pomocí sady Dell Client Command Suite. Zajistí tedy snadné nasazení, monitorování a aktualizaci vaší flotily.

      Vynikající spolehlivost, které můžete důvěřovat: Notebook Latitude 14 Rugged je odolnější než jeho předchůdce, patří do řady nejodolnějších notebooků. Obsahuje speciální materiály a konstrukci šasi a přísně testované komponenty. Výkon je testován zatěžovacími cykly. Robustní metodologie testování do selhání a osvědčené technologie a architektury znamenají, že se můžete soustředit na svou práci a nestarat se, zda to váš počítač vydrží.

      Podpora třídy enterprise-class: Buďte bez obav díky prvotřídní podpoře pro veškerý hardware i software včetně nepřetržitého přímého přístupu k odborným technikům. To vše poskytuje volitelná služba Dell ProSupport.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4310U 2.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 3000 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1366 x 768 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN, COM 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      Rozměry zboží
      347 × 44 × 243 (mm)
      Hmotnost
      2.95 kg