Dell Alienware Aurora R4

11x

Počítač Dell Alienware Aurora R4 - Intel Core i7 3820 3.6 GHz, 16 GB, 740 GB Kombinované, nVidia GeForce GTX690, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1147709
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Dell Alienware Aurora R4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Alienware Aurora R4

      HERNÍ GRAFICKÝ VÝKON A VYSOKÁ ROZŠIŘITELNOST
      Aurora poskystuje grafické "hardcore" řešení v kompaktních rozměrech a zároveň vysokou rozšiřitelnost stávajícího hardwaru. To vše ve velikosti Midi-Tower. Mnoho hráčů požaduje ty nejvýkonější a nejmodernější grafické karty a to právě Aurora vše nabízí.

      HIGH-ENDOVÉ PROCESORY A ZÁKLADNÍ DESKY
      Aurora založená na čipové sadě Intel umožňuje zapojení a osazení základní desky Core i7 procesory a grafických karet s podporou x16 PCI-Express 2.0. Je to perfektní volba pro nadšence, kteří potřebují nejvyšší výkon pro hraní her, stejně jako střih videa, multimedia nebo 3D.

       Dell Alienware Aurora R4

      VÝHODA ZAPOJENÍ DVOU VÝKONNÝCH GRAFICKÝ KARET
      Zaujměte své nepřátele s některými z posledních dvou grafických technologií, a nebudou vědět, co je hit. AMD CrossFireXTM a NVIDIA ® SLITM grafických karet nabízejí vysoký počet snímků v rozlišení HD, to vše při maximálním nastavení hry. Přidáním druhého GPU nebo grafické karty, Vám přinese více výkonu a snímků za sekundu Vašeho počítače v mnoha hrách. S volitelnou duální grafickou kartou můžete připojit také více monitorů. Zůstaňte ponoření ve Vaší hře na hlavním monitoru a stále držte krok s Vašimi dalšími úkoly.

      VAŠE "VESMÍRNÉ CENTRUM"
      AlienwareTM Command Center poskytuje intuitivní, uživatelsky příjemný přístup k exkluzivním aplikací, včetně osvětlení AlienFXTM efekty, Alienware Thermal Controls (kontrola teploty) a AlienFusion pro správu napájení.
      AlienFX Osvětlení - Vyberte si z řady 20 barev a vytvořte tak až 160.000 nádherných barevných kombinací. Vše je individuální a nastavené je možné ve čtyřech zónách s možností "morfování" (přechodu) barev, či statického svícení jedné barvy nebo dokonce "pulzování" (blikání).

      Dell Alienware Aurora R4

      REVOLUČNÍ DESIGN
      Alienware Aurora je určen pro extrémní výkon. Udržujte krok a upgradujte kdykoli Váš desktop Alienware. Design je navržen aby nejen dobře vypadal, ale i plnil praktické funkce. Zlepšuje proudění vzduchu a zaručuje tak lepší odvod tepla od komponentů.
      Chlazený kapalinou - o výkon Aurory je potřeba se správně starat a proto Váš procesor je chlazen vodou. Tento systém zaručí tichost a daleko lepší teploty než bežné chlazení.
      Snadný upgrade - podívejte se dovnitř Alienware Aurora a uvidíte proč je to snadné, abyste si mohli počítač přizpůsobit sami sobě. Přístup k mnoha klíčových komponentům je možný bez použití nářadí.
      Přední panel - stačí zmáčknout první mřížku pro připojení USB či připojit sluchátka nebo mikrofon.
      Snadný přístup - skříň Aurora se otevírá velice snadno a to je to pravé pro rychlý upgrade. Zadní část skříně je také osvětlena pro pohodlnější připojování či odpojování kabelů.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 3820 3.6 GHz Sandy Bridge-E 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      240 GB SSD + 500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GTX690 2048 MB 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, MiniDisplayPort, DVI, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      Midi Tower 
      Rozměry zboží
      250 × 426 × 645 (mm)
      Hmotnost
      20.41 kg