Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

19x

Tablet Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray - Apple A8X 1.5 GHz, 2 GB, 64 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iPadOS 15.7, 4G (LTE), GPS, Bluetooth, Čtečka otisků prstů

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1143138
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray
      Tablet Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray - Fotka 1/3Tablet Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray - Fotka 2/3Tablet Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray - Fotka 3/3
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

       

      Navržený, aby se lehko držel. A těžko odkládal.

      iPad Air 2 má přepracovaný Retina displej, revoluční snímač otisků prstů Touch ID, výkonný čip A8X, vylepšené kamery iSight a FaceTime HD a ještě rychlejší bezdrát. V odolném hliníkovém těle, které je jen 6,1 milimetru tenké. Takže ho můžete brát skoro všude. A dělat s ním skoro všechno.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Čip A8X. Neuvěřitelně výkonný. Nikoli však ve vysávání baterie.

      Na iPadu Air 2 všechno reaguje plynuleji - od spouštění aplikací přes hraní her až po střih videa. Protože úplně nový čip A8X s 64bitovou architekturou třídy stolních počítačů má o 40 procent rychlejší CPU než čip A7 v iPadu Air předchozí generace. A 2,5násobný grafický výkon. Přitom na baterii pořád vydrží 10 hodin.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Touch ID. Zabezpečení jediným designem svého druhu - otiskem prstu.

      Díky revolučnímu snímači otisků prstů Touch ID můžete svůj iPad Air 2 odemykat a do zabezpečených aplikací se přihlašovat otiskem prstu. Taky jím můžete potvrzovat nákupy v iTunes, iBooks Storu a App Storu - bez zadávání hesla nebo platebních údajů.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Aplikace, které používáte.

      iPad Air 2 dostanete s výkonnými aplikacemi na každodenní záležitosti. A s aplikacemi Apple na vytváření prezentací, retušování fotek, střih filmů, skládání hudby a mnoho dalšího můžete být ještě produktivnější a kreativnější. Na iPadu Air 2 fungují i mnohé aplikace, na jaké jste zvyklí - třeba Microsoft Word nebo Excel. V App Storu jsou stovky tisíc dalších aplikací vyvinutých přímo pro iPad. Takže ať se zajímáte o fotografii, hry, cestování nebo osobní finance, určitě najdete takovou, se kterou vám to půjde líp.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Rychlejší bezdrát.

      Udržovat připojení ještě nikdy nešlo tak snadno a rychle jako s iPadem Air 2. Jeho Wi-Fi 802.11ac s technologií MIMO je totiž víc než dvakrát rychlejší než Wi-Fi na iPadu Air předchozí generace. Takže si web můžete prohlížet, videa streamovat a obsah stahovat rychleji než kdy předtím. A Wi-Fi + Cellular (dle konfigurace) model podporuje rychlejší sítě a ještě víc sítí po celém světě, takže se připojíte na víc místech.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Dvě parádní kamery. V přestrojení za iPad.

      Nový 8MP fotoaparát iSight má vyspělou optiku, vylepšený snímač a výkonnější obrazový signálový procesor, a tak dokáže zachycovat neuvěřitelně detailní fotky a videa v rozlišení 1080p. Můžete jím taky pořizovat panoramata ve vysokém rozlišení, časosběrná  a zpomalená videa. Videohovory a selfies jsou s kamerou FaceTime HD ještě lepší než dřív, zvlášť při slabém osvětlení. Retina displej není jen skvělý hledáček, ale zároveň dělá z iPadu Air 2 skvělý nástroj na focení, úpravy a sdílení fotek a videí. A existuje nepřeberné množství aplikací, které využívají vestavěné kamery například na analýzu golfového švihu, virtuální přesouvání nábytku po obýváku nebo skenování a ukládání dokladů a stvrzenek.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Všechny vaše soubory. Po ruce.

      Své fotky, videa a další soubory můžete ukládat přímo v iPadu Air 2. Nebo je můžete ukládat na iCloudu a bezpečně k nim přistupovat odkudkoli. Samozřejmě je můžete ukládat a spravovat i v aplikacích jiných provozovatelů, jako je třeba Dropbox nebo Google Drive. A prostým klepnutím můžete své dokumenty a soubory sdílet přes AirDrop s lidmi v blízkosti. Bez jakéhokoli nastavování.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Spolehlivě bezpečný.

      Při vývoji iPadu Air 2 a iPadOS nám šlo o to, aby fungovaly v hladké souhře a vytvářely skvělý zážitek ve vysoce bezpečném prostředí. Protože iPadOS vyvíjíme s takovým důrazem na zabezpečení, většina mobilního malwaru na světě končí na jiných platformách. A neustále pracujeme na tom, aby byl ještě bezpečnější. V rychlosti dodávání aktualizací operačních systémů jsme na špičce počítačového průmyslu a stahování i instalaci aktualizací na iPadu maximálně usnadňujeme, abyste mohli stále využívat nejnovější ochranné mechanismy.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Na soukromí záleží.

      Ve společnosti Apple si vás neprofilujeme podle obsahu e-mailů nebo zvyklostí při prohlížení webu, abychom pak váš profil prodávali inzerentům. "Nemonetizujeme" informace, které si ukládáte na iPadu do iCloudu. A nečteme vaše e-maily nebo zprávy, abychom získali informace, které zhodnotíme. Náš software a služby mají přispět k tomu, abychom přinášeli ještě lepší produkty. Nic jiného.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Pište, tiskněte, sledujte. A rozlučte se s kabely.

      iPad Air 2 má skvělou klávesnici na obrazovce, ale pokud chcete používat samostatnou fyzickou klávesnici, máte si z čeho vybírat - ať už se rozhodnete pro Apple Wireless Keyboard, nebo dáte přednost Bluetooth klávesnici jiného výrobce. Tisknout z iPadu Air 2 můžete pomocí technologie AirPrint, kterou podporuje většina bezdrátových tiskáren. A prostřednictvím AirPlay a Apple TV můžete bezdrátově streamovat cokoli z iPadu Air 2 na HD televizi.

      Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray

      Obsah balení:
      Tablet
      Kompatibilní nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A8X 1.5 GHz 
      Operační paměť 
      2 GB 
      Pevný disk 
      64 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iPadOS 15.7 
      Rozhraní 
      1xLightning, 1x Jack 3,5mm 
      Výbava 
      Zadní fotoaparát, Přední fotoaparát, Čtečka otisků prstů, 4G (LTE), GPS, Bluetooth, WiFi 
      Barva 
      šedá 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 
      Rozměry zboží
      169.5 × 240 × 6.1 (mm)
      Hmotnost
      437 g

      Tablet Apple iPad Air 2 64GB WiFi + Cellular Space Gray je zařazen také v těchto kategorií: