HP EliteBook 745 G2

106x

Notebook HP EliteBook 745 G2 - AMD PRO A8 7150B 1.9 GHz, 8 GB, 180 GB SSD, AMD Radeon R5, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1142620
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook HP EliteBook 745 G2
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      HP EliteBook 745 G2

      HP EliteBook 745
      Společnost HP patří mezi velmi uživatelsky oblíbené výrobce notebooků, tabletů a dalších zařízení. V tomto případě si pro Vás připravila novinku v podobě extrémně tenkého a vysoce odolného notebooku, který se pyšní elegantním provedením v rámci celé série EliteBook 700. Samozřejmostí jsou procesory AMD posledních generací včetně veškerých moderních technologií a výkonných integrovaných grafických akcelerátorů. V rámci série notebooků EliteBook 700 si navíc uživatele může zvolit mezi několika velikostmi displeje včetně možností volby konfigurace s podporou dotykového ovládání.

      HP EliteBook 745 G2

      Optimalizace pro moderní operační systémy
      Přístroj je přímo předurčen pro nový operační systém z dílen společnosti Windows, který oproti předchozím verzím přináší velké množství rozšíření a líbivou tabletovou grafiku s interaktivními dlaždicemi, kde budete stále v obraze co se děje na sociálních sítích, nebo budete informováni o příhodu emailu. S novinkami, jako je úvodní obrazovka, ovládací tlačítka, účet Microsoft nebo služba Windows Store bude práce pohodlnější než kdykoli dříve. Systém je již v základu vybaven řadou aplikací, ale se službou Windows Store můžete získat mnoho dalších. Vaše kontakty, soubory, aplikace, nastavení i weby můžete mít vždy po ruce s účtem Microsoft. K dispozici máte i nový webový prohlížeč Internet Explorer, který je rychlejší, bezpečnější a intuitivnější.

      HP EliteBook 745 G2

      Vše na jednom místě
      Ať již správa připojení k internetu, nebo možnost sdíleného připojení s ostatními uživateli. Vše je na dosah ruky zap pomoci propracovaných pomocníků jako je HP Connection Manager, nebo HP Wireless Hotspot. Nechybí ani propracované zabezpečení zaměřené na firemní klientelu s důrazem na maximální úsporu času při správě firemní výpočetní techniky. Za pomoci HP Sure Start lze například snadno řešit problémy bez nutnosti kontaktování podpory společnosti HP.

      HP EliteBook 745 G2

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      AMD PRO A8 7150B 1.9 GHz Kaveri 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      180 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      AMD Radeon R5 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      339 × 21 × 237 (mm)
      Hmotnost
      1.6 kg