Toshiba Tecra Z50-A

20x

Notebook Toshiba Tecra Z50-A - Intel Core i5 4200U 1.6 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 4400, 15.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Toshiba
Kód:1139536
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Toshiba Tecra Z50-A
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Toshiba Tecra Z50-A

      VÍC VIDĚT, VÍC UDĚLAT, VÍC DOSÁHNOUT
      Na mimořádně tenkém a lehkém notebooku Tecra Z50-A můžete víc vidět díky antireflexní 39,6cm (15,6") obrazovce, víc udělat díky výkonným procesorům Intel® Core™ – a víc dosáhnout díky portům plné velikosti. Notebook Z50-A váží méně než 1,8 kg, má čistý design a baterii s dlouhou výdrží, takže s ním můžete efektivně pracovat po celý den. Ať budete předvádět prezentaci nebo vyplňovat tabulky, Tecra Z50-A bude vždy fungovat a reagovat neuvěřitelně rychle. Pomocí volitelné dokovací stanice (prodává se samostatně) můžete k notebooku připojit všechna periferní zařízení. Když k tomu doplníte špičkové technologie zabezpečení a správy, je jasné, že s notebookem Tecra Z50-A toho vždy uvidíte a dosáhnete víc.

       

      STVOŘENÝ PRO MULTITASKING
      Díky nejnovějším procesorům Intel® Core™ (dle konfigurace) má notebook Z50-A potřebný výkon a sílu, kterou potřebujete k souběžnému provádění více úloh. A díky vnitřním vysokorychlostním jednotkám SSD (dle konfigurace) a pevným diskům může Tecra Z50-A nabídnout spoustu úložného prostoru, ještě větší rychlost a kratší odezvu od okamžiku spuštění až do vypnutí. Je to výkon bez kompromisů, takže můžete bez problémů používat všechny své firemní aplikace.


      Toshiba Tecra Z50-A

       

      PLNÉ PŘIPOJENÍ
      Notebook Tecra Z50-A je přímo nabitý porty plné velikosti, takže když budete chtít pracovat flexibilněji, nemusíte shánět žádné speciální adaptéry. Díky třem nejnovějším portům USB 3.0 můžete přenášet data do dalších zařízení mnohem rychleji. A díky rozhraní HDMI můžete promítat své prezentace v brilantním vysokém rozlišení. Přes port RGB můžete k notebooku snadno připojovat monitory a displeje. Připojení Gigabit LAN umožňuje rychlý přístup k místní síti. Výsledkem bude vaše vyšší produktivita, ať budete kdekoli. Další rozšíření úložného prostoru umožňuje slot na kartu SD.

       

      Toshiba Tecra Z50-A

       

      NAPROSTO SPOLEHLIVÝ
      Vysoce odolný notebook Tecra Z50-A je navržený tak, aby vydržel nároky profesionálního používání a splňoval standardy kvality společnosti Toshiba. Prošel proto přísným testováním HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test), které simuluje 3leté používání. Nezávislý německý zkušební ústav TÜV Rheinland® také tento notebook testoval na pád z výšky až 76 cm a jeho klávesnici na odolnost proti polití až 30 ml tekutiny. I když ho tedy nechtěně polijete svým nápojem, budete mít čas potřebný k vypnutí a ochraně dat (dle konfigurace). Díky lehkému, ale pevnému šasi z hořčíkové slitiny je notebook Z50-A velmi odolný, takže můžete počítat s lepší návratností své investice.

       

      Toshiba Tecra Z50-A

       

      ZABEZPEČENÍ A SNADNÁ SPRÁVA
      Model Z50-A je určený pro pracovní, firemní použití, a je proto vybavený osvědčenými a vyzkoušenými funkcemi zabezpečení a správy. Patří k nim jednotka SED (Self-Encrypted Drive) a modul TPM (Trusted Platform Module) sloužící k ochraně důležitých dat v místním úložišti. Aktualizaci počítače Z50-A může kdykoli provádět oddělení IT díky technologii Intel Active Management Technology (AMT). Přihlašování k počítači usnadňuje a zabezpečuje standardní čtečka otisků prstů. Péči o vaše data při pádu notebooku má na starosti 3D senzor.

       

      Toshiba Tecra Z50-A

       

      PROFESIONÁLNÍ VYLEPŠENÍ VE VŠECH SMĚRECH
      Společnost Toshiba neustále vylepšuje své modely tak, aby splňovaly rostoucí požadavky firemních zákazníků. Proto jsme přidali tiché chlazení a lepší reproduktory, aby byl počítač Z50-A ještě odolnější a uživatelsky příjemnější. Díky větší HD obrazovce a dokonalejší podsvícené klávesnici a také většímu zařízení Accupoint a Touchpad na notebooku všechno nejen líp uvidíte, ale také najdete.

       

      Toshiba Tecra Z50-A

       

      SLUČITELNOST ZAŘÍZENÍ
      Tecra Z50-A má mnoho funkcí společných s nejnovější řadou produktů společnosti Toshiba určených pro podnikatelskou sféru. Bude tak zajištěna konzistence v rámci celé vaší organizace – bez ohledu na to, které modely zvolíte. Pomocí běžné dokovací stanice a velkého množství portů tak budete mít jednoduchý přístup ke všem periferiím. Z50-A nabízí kvůli dalšímu pohodlí a flexibilitě také konektivitu bez hardwarového klíče v podobě připojení HDMI, RGB, Gigabit LAN a tří portů USB 3.0. Všechny notebooky společnosti Toshiba mají stejný systémový software, což umožňuje snadné a hromadné přizpůsobení. Standardem je také čtečka otisků prstů, zobrazení „non-CSV“, webová kamera, šasi z hořčíkové slitiny, Accupoint a dokovací konektor.

      Toshiba Tecra Z50-A 

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4200U 1.6 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Displej 
      15.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 3xUSB 3.0, HDMI, VGA, LAN 
      Barva 
      stříbrná 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení