Lenovo ThinkPad P1

0x

Notebook Lenovo ThinkPad P1 - Intel Core i7 8850H 2.6 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia Quadro P2000 Max-Q Design, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1138914
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad P1
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad P1

      Profesionální notebook Lenovo ThinkPad P1
      Notebook Lenovo ThinkPad P1 přináší výkonné funkce v provedení tenkého ultrabooku. Je stvořen na tu nejtvrdší práci, v tom nejnáročnějším prostředí a pro náročné profesionály, kteří ke své práci vyžadují špičkový výkon a technologie, které využívají na svých pracovních stanicích.

      Lenovo ThinkPad P1 

      Skvělé vlastnosti v těle ultrabooku

      • Neuvěřitelný výkon v zařízení o hmotnosti jen 1.7kg (1.8kg dotykový).
      • Obrovská porce výkonu s procesorem Intel Core 8. generace Coffee Lake nebo Intel Xeon E.
      • Grafická karta NVIDIA Quadro a certifikace ISV pro graficky náročné aplikace.
      • Legendární spolehlivost notebooků ThinkPad vám dává jistotu, že vás tento notebook nezklame.
      • Špičkový IPS displej s širokými pozorovacími úhly a barevným gamutem vám dovolí pracovat kdekoliv.
      • Se superrychlým rozhraním Thunderbolt 3 se můžete snadno připojit k dalším monitorům s rozlišením až 4K.
      • Odolná konstrukce z hliníku, skelných a uhlíkových vláken vydrží i to nejnáročnější zacházení v terénu.
      • Zabezpečení vyžadované profesionálními uživateli.

      Mobilní pracovní stanice s výkonem desktopové
      ThinkPad P1 je výkonný pracovní stroj, který dokáže s lehkostí plnit i ty nejnáročnější úkoly. Základem jsou procesory Intel Core 8. generace nebo Xeon E, které doplňuje rychlá operační paměť DDR4 a profesionální grafická karta NVIDIA Quadro. S mobilní pracovní stanicí ThinkPad P1 získáte výkon srovnatelný s profesionální desktopovou stanicí.

      • 2 sloty DDR4 operační paměti pro až 64 GB non-ECC nebo 32 GB ECC (pouze Xeon).
      • Možnost osadit 2 rychlé jednotky M.2 SSD (až PCIe NVMe) a podpora zapojení v poli RAID 0/1 pro rychlost nebo zvýšenou bezpečnost.

       Lenovo ThinkPad P1

      Široké možnosti konektivity
      Hlavní devizou v oblasti konektivity je přítomnost rozhraní Thunderbolt 3 v provedení USB Type-C. Thunderbolt představuje převratnou technologii, která podporuje připojení univerzální dokovací stanice, displejů s vysokým rozlišením i výkonných datových zařízení prostřednictvím jednoho kompaktního portu. Notebooku nechybí ani rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1 a samozřejmě máte k dispozici důležitou síťovou konektivitu pomocí bezdrátového rozhraní Wi-Fi ac i kabelového Gigabit Ethernet (přes volitelný ThinkPad Ethernet Extension Cable). Déle máte k dispozici připojení Bluetooth a pro připojení externího zobrazovacího zařízení můžete využít také rozhraní HDMI.

       Lenovo ThinkPad P1

      Funkce pro profesionální nasazení
      Koncepce profesionálního notebooku vyžaduje preciznost ve všech směrech , a proto bylo mnoho profesionálních aplikací testováno a certifikováno předními nezávislými prodejci softwaru (ISV). Jednodušší správu na firemní úrovni umožňuje technologie Intel vPro, která je dostupná ve vybraných modelech (v závislosti na procesoru). Nechybí šifrovací čip dTPM 2.0 (Discrete Trusted Platform Module) a rovněž jsou k dispozici modely s čtečkou otisků prstů, čtečkou čipových karet, nebo infračervenou kamerou, takže je jen na vás, jakou úroveň zabezpečení vyžadujete.

       Lenovo ThinkPad P1

      Vysoká odolnost splňující armádní standardy
      U notebooku Lenovo ThinkPad P1 si můžete být jisti, že konstrukce prošla náročným testováním. Displej, šasi, panty, porty, systém chlazení, prostě celý notebook je testován dle náročných armádních standardů MIL-SPEC a v mnoha aspektech je dokonce překonává. Notebook ThinkPad pozbývá jakékoli slabé místo, které by ho mohlo ohrozit.

       Lenovo ThinkPad P1

      Vynikající ergonomie
      Pohodlí zajišťuje skvělá ergonomická klávesnice ThinkPad a polohovacím zařízením TrackPoint odolná proti polití, která poskytuje, oproti standardním klávesnicím, pohodlnější a plynulejší psaní bez zbytečných překlepů. Velkou skleněnou dotykovou plochu touchpadu můžete snadno konfigurovat podle svých potřeb a pro profesionální pracovní aplikace vyžadující rozšířené funkce.

       Lenovo ThinkPad P1

      Komunikujte a bavte se
      Vestavěná HD kamera poskytuje vynikající obraz vždy, kdy je to potřeba. Navíc v kombinaci s tichou klávesnicí a dvojicí mikrofonů bude váš hlas to jediné, co bude při videohovoru slyšet. Je také vybavena fyzickým uzávěrem ThinkShutter, který zajistí vaše soukromí. Vybrané modely pak mohou být vybaveny také IR kamerou, pro identifikaci pomocí tváře (u těchto modelů není dostupná funkce ThinkShutter). Na své si přijdou i milovníci filmů, kterým zážitek zpříjemní stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Audio Premium a podpora zvuku Dolby Atmos ve sluchátkách.

       Lenovo ThinkPad P1

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8850H 2.6 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia Quadro P2000 4096 MB Max-Q Design 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xThunderbolt 3, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá