Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

0x

Notebook Lenovo ThinkPad 11e (5th gen) - Intel Celeron N4100 1.1 GHz, 4 GB, 128 GB SSD, Intel UHD Graphics 600, 11.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1138898
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)
      Notebooky Lenovo řady ThinkPad 11e 5. generace patří k rodině odolných notebooků speciálně navržených pro použití studenty ve školách a náročných podmínkách, nebo je můžete využít také na cestách jako kompaktního společníka ve vašem podnikání. Gumové okraje absorbují sílu bočních nárazů a každý detail, od pantů až po porty, je promyšlen tak, aby notebook ThinkPad 11e splnil požadavky na skutečně odolný stroj.

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Odolný v každém směru
      Notebook ThinkPad 11e 5. generace byl podroben řadě testů odpovídajících armádním standardům MIL-SPEC, takže můžete být v klidu i v případě polití, pádu, vystavení notebooku vysokým teplotám nebo jakékoli jiné situaci. Byl testován v opravdu extrémních podmínkách zahrnujících prach, vibrace, horko, chlad, vysokou nadmořskou výšku, vlhkost a další nepříznivé vlivy prostředí.

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Solidní základ výkonu
      Notebooky jsou postaveny na moderních procesorech Intel Core, Pentium nebo Celeron v kombinaci s potřebnou kapacitou operační paměti a pevnými disky SSD, nebo úložišti eMMC. K dispozici jsou také modely s rychlým připojením WiFi standardu 802.11ac a bezpečnostním čipem TPM. Stačí si jen vybrat jednu z optimálních konfigurací.

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Ideální na cesty i pro studenty
      Notebooky 11e spadají pod legendární řadu ThinkPad a tomu odpovídá i precizní provedení a široké možnosti konektivity. V případě řady ThinkPad 11e je vše skloubeno s excelentní mobilitou s dlouhou výdrží až 12 hodin práce na baterie. Ať už studenti používají tento počítač kdekoli, práce s ním bude díky předinstalovanému vzdělávacímu softwaru a integrovaným aplikacím rychlá a pohodlná.

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Kvalitní komunikace i zábava
      Pokud rádi sledujete videa, nebo posloucháte při práci hudbu, pak vám zážitek zpříjemní stereo reproduktory a zvuk Dolby Audio. Při konferenčních hovorech s kolegy, klienty, rodinou i přáteli oceníte snadno použitelnou HD webkameru. Notebook ThinkPad 11e neklade vaší zábavě žádné meze.

      Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Potřebné možnosti připojení
      Za samozřejmost lze považovat integraci rozhraní USB specifikace 3.0/3.1 Gen 1 pro snadné připojení periferií a rychlé datové přenosy. Naebyl opomenut ani moderní port USB Type-C s podporou výstupu DisplayPort. Nechybí technologie bezdrátového připojení WiFi a Bluetooth, kabelové Gigabit Ethernet ani multimediální rozhraní HDMI pro připojení externího zobrazovacího zařízení.

       Lenovo ThinkPad 11e (5th gen)

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N4100 1.10 GHz 
      Operační paměť 
      4 GB DDR4 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 600 
      Displej 
      11.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá