HP ProDesk 600 G1 DM

21x

Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Intel Core i3 4160T 3.1 GHz, 8 GB, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 4400, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:HP
Kód:1137539
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač HP ProDesk 600 G1 DM
      Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Fotka 1/6Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Fotka 2/6Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Fotka 3/6Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Fotka 4/6Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Fotka 5/6Počítač HP ProDesk 600 G1 DM - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      HP ProDesk 600 G1 DM

      Stolní počítač prošel vývojem. Jedná se o doposud nejmenší firemní stolní počítač HP s integrovaným výkonem a zabezpečením podnikové úrovně. Efektivní konstrukce, která šetří prostor a energii, je zárukou, že stolní počítač HP Mini se vejde prakticky do každého pracovního prostoru.

      Velký výkon. Prostorově úsporný design.

      • Tento stolní počítač Mini je menší než některé stolní telefony a ve svislé nebo vodorovné poloze se vejde prakticky kamkoli. Přehledná konstrukce se snadnými možnostmi servisních zásahů s integrovanou bezdrátovou anténou nabízí flexibilní možnosti nasazení pro optimalizaci pracovního prostoru.
      • Buďte až o 35 % produktivnější, když připojíte až tři nezávislé monitory pomocí integrovaného rozhraní DisplayPort s podporou video výstupů s více datovými proudy.
      • Stolní počítač HP ProDesk 600 G1 Mini můžete umístit prakticky kamkoli nebo jej můžete snadno připojit k několika volitelným periferním zařízením pomocí integrovaného držáku VESA.
      • Stolní počítač HP ProDesk 600 Mini G1 vydrží 115 000 hodin procesu komplexního testování HP, a proto se na něj můžete stoprocentně spolehnout.
      • Stolnímu počítači HP ProDesk 600 G1 Mini snadno dopřejete potřebný servis. Jeden křídlový šroub poskytuje rychlý přístup k jasně identifikovatelným a vyměnitelným komponentům.

      HP ProDesk 600 G1 DM

      Plná funkční výbava ProDesk.

      • S funkcí automatizace na úrovni firmwaru HP BIOSphere si zachováte vysokou produktivitu a nízké prostoje. Vaše počítače získají dodatečnou ochranu díky automatickým kontrolám aktualizací a zabezpečení (dle konfigurace).
      • Po celý den si užijete vyšší rychlost a větší výkon. Rozhodněte se pro nejmodernější technologii zpracovávání s výběrem procesorů Intel 4. generace.
      • Využijte nové technologie jednotek v podobě volitelného modulu rozhraní M.2 PCIe SSD, interní 2,5" jednotky SSD nebo duální konfigurace jednotek pro další místní úložiště (dle konfigurace).
      • Využijte co nejlépe virtuální konference. S bohatým zvukem a obrazem, které využívají software DTS Studio Sound Audio, oživíte své pracovní činnosti.

      Pevné zabezpečení.

      • HP BIOSphere zvyšuje zabezpečení a udržuje důležitá data a systémy pod zámkem, který lze otevřít pomocí přizpůsobitelného ověřování a hesel na úrovni systému BIOS (dle konfigurace).
      • HP Secure Erase odstraní obsah z pevného disku, což se hodí např. při prodeji počítače nebo změně jeho přiřazení.
      • Získejte mimořádnou ochranu se zabezpečeným úložištěm a zajištěnou platformovou integritou díky bezpečnostnímu čipu TPM, který používá systém BIOS a operační systém.

      Ekologický přístup.

      • Vyznačuje se nízkou spotřebou energie a splňuje podmínky certifikace ENERGY STAR® a EPEAT® Gold (dle regionu) platné pro nepřetržitý provoz počítače. Stolní počítač Mini spotřebovává méně než 8 W energie při nečinnosti, a proto může být neustále zapnutý a aktualizovaný.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i3 4160T 3.1 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4400 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 4xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      bez výbavy 
      Velikost 
      MiniPC