Acer Veriton X2632G

0x

Počítač Acer Veriton X2632G - Intel Celeron G1840 2.8 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1133289
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Acer Veriton X2632G
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Acer Veriton X2632G

      Osobní počítač Acer Veriton X2632G
      Acer Veriton X2632G je kompletní osobní počítač z modelové řady profesionálních počítačů Veriton. Díky využití špičkových dílů a technologií, je dokonale připraven na náročné kancelářské úkoly a podnikové a aplikace. Sada užitečných utilit zaručuje pohodlnou správu a jednoduché použití. Počítač je vhodný především pro profesionální nasazení.

      Přednosti řady Veriton
      Nabízí vynikající výkon pro multitasking v energeticky úsporném provedení. Díky využití špičkových dílů a technologií, je dokonale připraven na kancelářské úkoly a podnikové a aplikace. Sada užitečných utilit zaručuje pohodlnou správu a jednoduché použití.

      Acer Veriton X2632G

      Promyšlené provedení pro maximální pohodlí
      Profesionálně navržená kompaktní skříň umožňuje snadný přístup k portům, zásuvkám a pozicím. Optická jednotka a porty USB na přední straně poskytují široké možnosti pro pohodlnou práci s digitálními médii a rychlé přenosy dat; zvukové konektory na přední i zadní straně nabízejí pohodlí a pružnost.

      Microsoft Windows 7 Professional
      Operační systém Windows 7 Professional s firemním zaměřením obsahuje veškeré dostupné funkce operačního systému důležité pro firemní nasazení v podnikových sítích. Mezi samozřejmé součásti systému patří podpora grafického rozhraní Windows Aero, integrované multimediální centrum nebo rychlé přepínání uživatelů. Za pomoci Windows Media Center má uživatel nepřeberné možnosti domácí zábavy, mezi něž patří sledování televize, filmů, prohlížení fotografií a podobně.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron G1840 2.8 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DVI, VGA, COM, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet 
      Velikost 
      Desktop