Dell Latitude E5490

0x

Notebook Dell Latitude E5490 - Intel Core i5 8250U 1.6 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 14 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1133224
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E5490
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Latitude E5490

      Dell Latitude 14 (5490)
      Firemní 14palcový notebook Dell Latitude 14 (5490) je přímo stvořen pro práci na cestách a vždy vám poskytne spolehlivost a potřebný výkon. je navržený s důrazem na lepší zabezpečení, spravovatelnost, spolehlivost a zahrnuje nezbytné firemní funkce. Firemní notebooky s vysokou odolností, dlouhou výdrží při práci na baterie a excelentní mírou zabezpečení - to jsou notebooky Dell řady Latitude. Firemní zaměření ovšem neznamená, že si právě tento notebook nemůže oblíbit i kdokoliv jiný. V notebooku řady Latitude získáte elegantního společníka s robustní konstrukcí, který je vždy připraven splnit vaše požadavky.

      Dell Latitude E5490 

      Dell Latitude řady 5000
      Notebooky a zařízení 2v1 Dell Latitude jsou systémy, které byly navrženy pro jedinečnou spolehlivost, mobilní výkon a použitelnost ve firemním prostředí. Dell Latitude řady 5000 představují zařízení se špičkovou přenositelností, možnostmi správy a vysokým stupněm zabezpečení. Řada 5000 je skvělou investici do spolehlivého partnera po vaše podnikání.

      Dell Latitude E5490 

      Výkon pro vysokou produktivitu
      Díky moderním procesorům Intel 7. nebo 8. generace, v kombinaci s operační pamětí DDR4, dostanete k využití vysoký výkon pro náročné úkoly i zábavu. V případě volby modelu s SSD diskem (ve vybraných modelech M.2 PCIe NVMe) je dalším bonusem exkluzivně rychlý start operačního systému stejně jako dalších aplikací, případně je možné zvolit model s vysokokapacitním klasickým diskem. Za pomoci úsporné grafické karty integrované v procesoru dále notebook vydrží pracovat dlouho na bateriové napájení. V případě modelu s dedikovaným grafickým akcelerátorem NVIDIA GeForce pak získáte vyšší výkon pro grafické aplikace.

       Dell Latitude E5490

      Odolný a praktický design
      Notebook je vybaven odolným krytem displeje z polymeru vyztuženého uhlíkovými vlákny s vylepšenou strukturou a profesionálním designovým provedením. Dokáže vám zajistit bezpečnou práci, ať jste kdekoli, díky splnění náročných testů armádního standardu MIL STD 810G.

       Dell Latitude E5490

      Pracujte v bezpečí
      Latitude 14 (5490) vám poskytnou zabezpečení, které potřebujete pro své podnikání. Samozřejmostí je celá řada technologií zabezpečení včetně Trusted Platform Module v závislosti na konfiguraci, nebo osvědčené řešení ochrany dat před zcizením Dell Data Protection. Nechybí ani možnost volby konfigurace s dotykovou čtečkou otisků prstů, nejrůznějšími kontaktními a bezkontaktními čtečkami čipových karet s vysokou mírou zabezpečení. Pomocí volitelné infračervené kamery, která usnadňuje rozpoznávání tváře získáte snadný a bezpečný přístup s novou funkcí Windows Hello. Prostřednictvím bezplatné sady nástrojů Dell Client Command Suite využijete automatizované možnosti konfigurace BIOS a systému. V případě modelů s podporou technologie Intel vPro můžete vzdáleně spravovat a diagnostikovat své notebooky Dell v naprostém bezpečí. Zvolte tu správnou konfiguraci pro vaše potřeby.

       Dell Latitude E5490

      Využijte různé možnosti připojení
      Dnes je samozřejmostí nezbyté rozhraní USB 3.0/3.1 Gen 1, přičemž je jeden z portů vybaven funkcí PowerShare. USB je přítomné také v podobě portu Type-C s podporou výstupu DisplayPort i dokování. Ovšem notebook poskytuje také řadu dalších možností konektivity. Nechybí Wi-Fi ac pro připojení k bezdrátovým sítím, Gigabit Ethernet pro kabelovou konektivitu a Bluetooth pro bezdrátové připojení periferií. Vybrané modely pak mohou být osazeny také modulem WWAN pro širokopásmové mobilní připojení. Nechybí ani rozhraní HDMI a VGA pro pohodlné připojení externího monitoru a celá řada dalších prémiových vlastností.

       Dell Latitude E5490

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8250U 1.6 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      14" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá