Dell Inspiron 13 7000

0x

Notebook Dell Inspiron 13 7000 - Intel Core i7 8550U 1.8 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1133220
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Inspiron 13 7000
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Inspiron 13 7000

      Skutečná kvalita
      13" kompaktní notebook s velkým zobrazením na displeji s úzkým čelním krytem. Obsahuje funkce CinemaSound a CinemaStream a volitelně také dotykový displej.

      Dell Inspiron 13 7000

      Maximální osobní filmový zážitek
      Představujeme technologii Dell Cinema s úžasným zvukem a streamováním.

      CinemaSound: Technologie Waves MaxxAudio® Pro zvyšuje hlasitost a zajišťuje čistotu každého tónu, jako byste byli v nahrávacím studiu. Další informace.

      CinemaStream: Technologie SmartByte vašim videím a hudbě přiděluje maximální šířku pásma, takže se při přehrávání vůbec nečekaně nezastavují. Další informace.

      Dell Inspiron 13 7000

      Úchvatně realistický obraz. Zvuk, který vás vezme za srdce.
      Krása je nyní jasnější: Elegantní design s tenkým rámečkem umožňuje zobrazit nádherný obraz na větší ploše, displej Full HD s technologií IPS přináší široké pozorovací úhly bez negativního vlivu na kvalitu obrazu. Fantasticky jasný displej s jasem 300 nitů usnadňuje práci ve venkovním prostředí a ještě více zpříjemní datové proudy.

      Takto to zní: Technologie Waves MaxxAudio® Pro nabízí profesionální zvuk, který doplní vaše dokonalé zážitky. Automaticky vyladí zvuk tak, aby měl zřetelnější výšky, vylepšené basy a zvýší hlasitost tak, abyste vše slyšeli přesně tak, jak bylo zamýšleno.

      Vynikající streamování: Užívejte si lepšího streamování online a interaktivního videa díky technologii SmartByte – síťovému řešení, které vašim důležitým aplikacím zaručí šířku pásma potřebnou pro optimální výkon.

      Dell Inspiron 13 7000

      Rychlost sprintera Výkonnost maratónce

      Přesilovka: Nejnovější a nejpůsobivější čtyřjádrové procesory Intel® 8. generace s grafikou Intel® HD umožňují šlápnout na plyn a dokončit každý projekt a každý streamovací maratón s dostatečnou rychlostí i výkonem.

      Snadnější multitasking: Až 16 GB paměti DDR4 znamená širší pásmo a rychlejší načítání. I přepínání mezi aplikacemi je velmi rychlé, i když běží více programů současně.

      Revoluční rychlost odezvy: S až 2TB pevným diskem a s možností disku SSD PCIe NVMe (případně SSD SATA) přináší notebook Inspiron 13 7000 bleskovou odezvu, díky níž je veškerá činnost rychlejší, plynulejší a snazší.

      Dell Inspiron 13 7000

      Navržen, abyste zvládli více.

      Natočte zařízení podle potřeby: Závěs s možností otočení o 180 stupňů umožňuje notebook položit a snáze tvořit, spolupracovat, skicovat nebo psát poznámky pomocí aktivního pera (k dispozici pouze s možností dotykového ovládání).

      Bezpečné přihlašování: Volitelný dotykový displej obsahuje vestavěnou infračervenou kameru, jež spolupracuje s funkcí Windows Hello a nabízí bezpečné rozpoznávání tváře, jež umožňuje přihlášení jediným pohledem. U modelů bez dotykového ovládání se přihlaste pomocí mimořádně zabezpečené a snadno použitelné čtečky otisků prstů ve vypínači.

      Bleskově rychlé nabíjení: Váš systém bude připraven k provozu během okamžiku díky rychlému nabíjení baterie s technologií Quick Charge. Po spuštění bude počítač velmi rychle připraven k použití.

      Tenký a lehký: Inspiron 13 je nejtenčí notebook svého druhu a díky lehké konstrukci se skvěle hodí pro přenášení na cestách.

      Pohodlné připojení: Nejnovější port USB 3.1 typu C umožňuje univerzální nabíjení a port DisplayPort zajistí připojení k externím displejům s velmi vysokým rozlišením. Port HDMI 2.0 umožňuje přehrávání videa rychlostí až 60 snímků za sekundu s podporou externího displeje 4K UHD.

      Posviťte si na práci: Podsvícená klávesnice umožňuje pohodlné psaní i při slabém osvětlení (dle konfigurace).

      Dell Inspiron 13 7000

       

      Barva, která vám vyhovuje.

      Světle růžová: Dejte každodenní činnosti jasný, energický, sofistikovaný barevný nádech v podobě světle růžového odstínu, jenž dokonale doplní každé dobrodružství.

      Platinově stříbrná: Skvělé, diamantem řezané hrany a povrch z broušeného kovu přidávají sofistikovaný detail a vytváří tak elegantní, luxusní vzhled a dojem.

      Dell Inspiron 13 7000

      Delší výdrž
      Získejte celodenní výdrž baterie prostřednictvím notebooku Inspiron. K zjišťování výdrže našich baterií používáme standardní software MobileMark 2014. Výdrž baterie se liší v závislosti na konfiguraci výrobku, softwaru, použití a nastavení.

      Dell Inspiron 13 7000

      Porty a sloty
      1. Čtečka paměťových karet SD 3 v 1 | 2. USB 3.1 1. generace typu A | 3. Bezpečnostní zámek N | 4. Napájecí adaptér | 5. USB 3.1 1. generace, Type-C™ (DP/napájení) | 6. Výstup HDMI | 7. USB 3.1 1. generace typu A s technologií PowerShare | 8. Zvuk

      Dell Inspiron 13 7000

      Rozměry a hmotnost
      15,19 – 16,42 mm x 309,7 mm x 215,7, Hmotnost od 1,40 kg

      Dell Inspiron 13 7000

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8550U 1.8 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      stříbrná