24" EIZO FlexScan S2402W Black

3x

Monitor 24" EIZO FlexScan S2402W Black - 24 palců 1920 x 1200 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:EIZO
Kód:1132305
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 24" EIZO FlexScan S2402W Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      24" EIZO FlexScan S2402W Black


      EIZO Repasované LCD

      S2402W z nové řady patří k modelům, u kterých je aplikován vylepšený systém podsviceni, díky kterému je dosahováno vysoké úspory elektrické energie. 24” širokoúhlý monitor s poměrem stran 16:10 má univerzální využití pro kancelářské aplikace i domácí zábavu. Série EcoView přináší technologie, které výrazně snižují únavu zraku uživatelů i při dlouhodobé práci. Senzor Auto EcoView optimalizuje jas obrazovky vzhledem k měnícímu se osvětlení v místnosti během dne. Novinkou je funkce EyeCare Utility, která uživatele automaticky upozorňuje na potřebu "zrakové pauzy" nebo EcoView Index okamžité spotřeby monitoru formou "zelené stupnice". Monitory s označením EcoView jsou šetrné jak k lidskému zdraví, tak k životnímu prostředí. Spotřeba v provozním režimu je snížena až na polovinu oproti současným hodnotám běžných LCD panelů; z výrobního cyklu monitorů jsou odstraněny životnímu prostředí nebezpečné látky a zároveň je prodloužena životnost monitoru. Modely jsou vybaveny flexibilním stojanem EasyUp (režim práce na výšku při otočení o 90°). Díky výše uvedeným technologiím a ergonomickému stojanu bylo jednoznačně prokázáno zvýšení produktivity práce o 12,5%.

      • Auto EcoView - senzor pro automatickou optimalizaci jasu
      • EyeCare Utility - automatické upozorňování uživatele na "zrakovou pauzu" ‹  EcoView Index okamžité spotřeby monitoru formou "zelené stupnice"
      • Rozlišení 1920 x1200 bodů, možnost zobrazení menších rozlišení 1:1
      • 10-bitové zpracování signálu pro spolehlivou a neutrální reprodukci obrazu ‹  Odezva typicky 5 ms, kontrast 1000 :1, rozsah jasu 40 - 300 cd/ m2
      • Integrovaný dekodér HDCP na vstupu DVI
      • Vstup digital/analog, audio

       24" EIZO FlexScan S2402W Black

      Výborné obrazové parametry

      Rozlišení 1920 x 1200, jas v rozsahu 40-300 cd/ m2, kontrast 1000:1 a velmi krátká doba odezvy zaručuje kvalitní zobrazení v základních kancelářských aplikacích, ať už se jedná o pracovní dokumenty, internet, 3D- animace nebo video. Panel s úhly pohledu optimalizovanými pro boční pohledy v horizontální rovině a pohled shora je společně s vysokým kontrastním poměrem zárukou výborné reprodukce obrazu. Vysoké rozlišení umožňuje pohodlné zobrazení veškerých požadovaných informací.

      Dlouhodobá stálost obrazu

      Navíc je zaručena patentovanými obvody AutoBrightness, které neustále regulují jas podsvícení. Auto EcoView senzor a EcoView Index Monitor S2402W je vybaven vnějším mikrosenzorem Auto EcoView pro snímání jasu okolního světla, což panelu umožňuje optimalizovat jas v širokém rozmezí odpovídající reálnému osvětlení v místnosti. Nastavení odpovídající hodnoty jasu výrazně redukuje únavu zraku uživatele a zároveň snižuje spotřebu energie panelu až o 39% oproti továrnímu nastavení jasu na 100%. Navíc je monitor vybaven ukazatelem okamžité potřeby monitoru EcoView  Index.  Pomocí "zelené stupnice" je průběžně sledována spotřeba energie. Pokud je stupnice plně rozsvícena, monitor spotřebovává optimální množství energie.

      EyeCare Utility Funkce automatického upozorňování uživatele na “zrakovou pauzu” spočívá v jednoduchém vzkazu, který uživatele vyzve ke krátké přestávce, a to zprávou v příslušném okně pomocí programu ScreenManager Pro.

      10-bit gama korekce Signálový procesor (ASIC) zpracovává interně vstupní 8-bitový (256 hodnot pro každou z RGB barev) video signál ve vyšší (10-bitové) přesnosti. Toto interní 10-bit zpracování vede k výraznému zvýšení schopnosti rozlišovat blízké barevné tóny, k plynulé gradaci barev a vyvážení v celé škále neutrálních tónů.

      DESIGN

      Flexibilní vícepolohový stojan EasyUp Výškové nastavení, sklopení, natočení či rotace na výšku je u S2402W velmi snadné a stojan umožňuje nastavit panel i do polohy „notebook“, kdy se jeho spodní strana téměř dotýká pracovní desky stolu a umožňuje dostat obrazovku do zorného pole uživatele i s klávesnicí a výrazně tak zmírnit namáhání krční páteře. Mechanicky namáhané části jsou vyrobeny z kovu.

      Audio - Integrovaný zvuk S2402W disponuje integrovanými reproduktory odrušenými proti GSM signálu a skrytými v zadní části panelu tak, aby byl zachován kompaktní vzhled monitoru. Audio konektory jsou v provedení 3,5 mm stereojack a umožňují snadné připojení sluchátek na boku monitoru. Pro zvýšení hlasitosti je možné ve spodní části monitoru nasunout zvukovou lištu i-Sound L3 s repro 2x0,9W.

      Automatické nastavení jasu a kontrastu Pomocí programu ScreenManager Pro může uživatel přiřadit libovolné aplikaci požadované optimální hodnoty jasu, kontrastu i chromatické teploty (pro režimy Text, Picture, Movie, sRGB, Custom), které se zapínají automaticky při aktivaci okna příslušné aplikace. Jednotlivé režimy je také možné volit pouhým stiskem jediného tlačítka na ovládacím panelu.

      Digitální & analogový vstup S2402W má 2 video-vstupy. První je digitální s DVI-D konektorem a podporou pro příjem signálu s ochranou  HDCP. Druhý vstup je analogový s obvyklým konektorem  D-sub 15-pin. Oba vstupy jsou aktivovány automaticky dle přítomnosti signálu, nebo je lze pohodlně přepínat tlačítkem na monitoru.

       

      Parametry a specifikace

      Displej 
      24" LCD WUXGA s rozlišením 1920 x 1200 
      Rozhraní 
      HDMI, DVI, VGA, 4xUSB 2.0 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      566 × 456 × 209 (mm)
      Hmotnost
      10.2 kg

      Monitor 24" EIZO FlexScan S2402W Black je zařazen také v těchto kategorií: