Lenovo ThinkPad X1 Extreme

48x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Intel Core i7 8750H 2.2 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, nVidia GeForce GTX1050 Ti Max-Q Design, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1132278
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme
      Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad X1 Extreme - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad X1 Extreme

      Extrémně tenký. Extrémně zabezpečený. Extrémně výkoný.
      Od podpory více monitorů až k bohaté smíšené a virtuální realitě a intenzivnímu zážitku z hraní her - ThinkPad X1 Extreme zvládne i náročné úkoly naprosto snadno. Toto výjimečně tenké zařízení disponuje také volbou dotykového displeje s rozlišením až 4K s Dolby Vision®— a volitelně podporou pera. Šli jsme se zařízením ThinkPad zase o krok dál!

      Něco pro každého, zejména IT správce
      Zaměstnanci ocení lehkou přenosnost a vysokou výkonnost, zatímco IT správci ho milují za název ThinkPad a vše, co je s ním spojeno: robustní funkce zabezpečení a ochrany osobních údajů, ověřenou spolehlivost a krásné zpracování proslulé po celém světě. Možnost globálního poskytování služeb vás chrání, zatímco vestavěné funkce, jako je sledování pohybu očí (dle konfigurace) a technologie rychlého nabíjení zvyšují úroveň produktivity.

      Lenovo ThinkPad X1 Extreme

      Oslňte sebe i ostatní!
      Zvolte verzi s lehkým bezdotykovým FHD displejem pro váš X1 Extreme. Nebo si vychutnejte technologii Dolby Vision™ HDR, kterou disponuje dotykový displej s rozlišením 4K se 100% barevným gamutem. Užijete si zvýšený jas, vylepšený kontrast, reálné barvy a detaily.

      Vytvářejte multimédia a užijte si to
      S šestijádrovými procesory Intel® H a grafikou NVIDIA® GeForce® vám X1 Extreme přináší zvýšený výkon pro jakoukoliv práci. Zapojte a bavte se s brýlemi Oculus Rift pro virtuální a smíšenou realitu. Ať už vytváříte obsah, hrajete hry, cestujete po virtuálním světě v pohodlí domova nebo přehráváte video, nemusíte se bát sekání. Přidejte ještě podporu pera (dle konfigurace) na modelech s dotykovým displejem pro kreslení, podepisování a psaní poznámek a zažijete s X1 Extreme ještě více zábavy!

      Lenovo ThinkPad X1 Extreme

      Naslouchá vám
      S asistentkou Cortana Premium můžete říkat příkazy vašemu X1 Extreme z celé místnosti. Integrované 360° dálkové mikrofony zajišťují, že budou vaše příkazy vyslyšeny. Probuďte zařízení jednoduchou frází. Rychle a snadno najdete soubory a události v kalendáři. Dokonce přejděte do pohotovostního režimu, který zvyšuje výkon baterie. Takže řekněte, co potřebujete, a zároveň zvyšte svou produktivitu.

      Skvělá výdrž. A ještě víc.
      Stejně jako všechna zařízení ThinkPad i X1 Extreme jsou testovány dle 12 armádních norem a Lenovo provádí více než 200 kontrol kvality, které potvrzují funkčnost těchto produktů i v extrémních podmínkách. Systémy ThinkPad prošly těmi nejpřísnějšími testy v odvětví, takže při nákupu získáte skvělou kombinaci výkonu a odolnosti. Díky tomu se můžete spolehnout, že tento notebook zvládne všechny překážky, které vám život postaví do cesty – od arktické divočiny přes pouštní písečné bouře, od stavu beztíže až po potřísnění tekutinou a pády.

      Lenovo ThinkPad X1 Extreme

      Z 0 na 80 % za 60 minut
      X1 Extreme přichází s až 15hodinovou výdrží baterie (dle konfigurace, stavu baterie a využití zařízení). Když dochází notebooku energie, díky rychlému dobíjení získáte 80 % energie za pouhou hodinu nabíjení. Takže při hodinové pauze na oběd se vám notebook nabije pro dalších 12 hodin používání. Co víc potřebujete pro život na cestách?

      Zůstaňte připojeni
      Přenášejte data mezi X1 Extreme a dalším zařízením rychleji díky USB-C Thunderbolt™ 3. Podporuje i displeje s vysokým rozlišením a vysoce výkonná datová zařízení. Tyto porty nejsou jen pro přenos a připojení displeje, ale jsou tak výkonné, že mohou pohánět celý systém.

      Lenovo ThinkPad X1 Extreme

      Kolik je hodně?
      X1 Extreme disponuje podporou až čtyř samostatných monitorů, a vy si tak můžete užít komplexní práci, obchodování nebo analýzu dat. Navíc zahrnuje infračervená kamera (dle konfigurace) technologii Glance, která disponuje sledováním tváře, očí a pohledu. To znamená, že se kurzor automaticky zaměří a posune okna pouhým pohybem vašich očí! Vychutnáte si intuitivnější a produktivnější interakci, hlavně při práci na více monitorech.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8750H 2.2 GHz Coffee Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce GTX1050 Ti 4096 MB Max-Q Design 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá