Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

5x

Notebook Lenovo ThinkPad 13 Chromebook - Intel Core i5 6300U 2.4 GHz, 8 GB, 32 GB SSD, Intel HD Graphics 520, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Chrome OS

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1131874
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad 13 Chromebook
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

      Převeďte firmu na další úroveň
      Z konferenčních místností až po business třídu - Chromebook ThinkPad 13 zpracovává libovolnou práci. Tenký a lehký, toto zařízení s úhlopříčkou 13,3" se snadno vkládá do tašky a běží celý den na jedno nabití. Navíc je připraven na podnikání s kvalitou komerčního stupně a funkcemi, jako jsou výkonné procesory Intel®, přístup k tisícům obchodních aplikací a podpora řízení 24/7.

      Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

      Produktivita na max
      Když máte práci, je třeba se spolehnout na rychlé a bezproblémové zpracování a nemít obavy ze zdržování, když přepínáte mezi otevřenými aplikacemi a okny, abyste získali přístup k důležitým datům. S výkonnými možnostmi procesoru Intel® na to můžete zapomenou. Kromě toho Chromebook ThinkPad 13 poskytuje okamžitý přístup k tisícům obchodních aplikací prostřednictvím internetového obchodu Chrome, prohlížeče Chrome a balíku G.

      Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

      Vytvořen pro výdrž a odolnost
      Chromebook ThinkPad 13 obsahuje jméno Think, což znamená, že je testováno na 12 požadavků vojenské třídy, stejně jako 200 přísných kontrol kvality. Z trvalých arktických teplot od -20 stupňů C do 6 hodin cyklů prachových bouří, mechanických otřesů a testování výbušných atmosfér může toto zařízení zvládnout více než kapky a starosti každodenního života. A díky své elegantní, tenké konstrukci je tento Chromebook také krásný na pohled!

      Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

      Klávesnice, chvála mluví sama za sebe
      Naše ThinkPad jsou proslulé oceněnámi klávesnicemi a tento Chromebook obsahuje také legendární klávesnici. Z komfortního ergonomického designu až po trackpad, který eliminuje potřebu myši, klávesnice v plné velikosti zvyšuje přesnost psaní a je skvělá na dotek.

      Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

      Face-to-face po celé planetě
      S duálními mikrofony s potlačením šumu a integrovanou webovou HD kamerou získáte vynikající videokonferenci. Mikrofony obsahují konfigurace pro soukromé i skupinové schůzky VOIP, takže zvuk je krásně křišťálově čistý a zabraňuje jakémukoli vnějšímu hluku pro rušení komunikace. Kamera s rozlišením 720p HD je citlivá na nízké světlo a zahrnuje širokoúhlé sledování a sledování obličeje (takže pokud se pohneme, zaměří se na vás).

      Lenovo ThinkPad 13 Chromebook

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6300U 2.4 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      32 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1920 x 1080 - matný 
      Operační systém 
      Chrome OS 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá