Fujitsu Lifebook E736

189x

Notebook Fujitsu Lifebook E736 - Intel Core i7 6600U 2.6 GHz, 8 GB, 240 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 520, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1131682
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E736
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Fujitsu Lifebook E736

       

      Fujitsu Lifebook E736

      Notebooky Fujitsu Lifebook řady E nabízejí rovnováhu mezi nízkou hmotností a velmi dobrým výkonem. Za pomoci nízké hmotnosti patří mezi lehké modulární notebooky s možností volby úhlopříčky displeje dle konkrétního zaměření. Modulární šachta optické mechaniky společné pro všechny úhlopříčky displeje napříč celou řadou nabízí možnost připojení i pro druhý pevný disk a další příslušenství. Komplexní sada podnikových funkcí se společným replikátorem portů, zabezpečení na vysoké úrovni a možnosti připojení vám umožní snadno a efektivně pracovat kdykoli a kdekoli. Lifebook řady E7 představuje skvělou volbu, pokud potřebujete stylový notebook s vysokou užitnou hodnotou, který vám bude oporou při každodenní práci.

      Fujitsu Lifebook E736

      Spolehlivý výkon dle potřeby

      Notebooky Lifebook E736 za pomoci 6. generace procesorů Intel Core a operační paměti typu DDR4 poskytují vysoký výkon i pro náročné aplikace. Rozšiřitelná operační paměť a možnost výběru konfigurace vysokokapacitního pevného disku HDD, hybridního SSHD, nebo dokonce rychlého SSD vám dává možnost volby optimálního systému.

      Fujitsu Lifebook E736

      Univerzální dokovací konektor

      Univerzální dokovací konektor pro replikátor portů je společný pro všechny notebooky řady Lifebook E7 Jedinečný replikátor portů lze použít s různými zařízeními Ultrabook a notebooky Lifebook, zařízeními 2v1 a mobilními pracovními stanicemi. Koncepce výrobních řad nabízí stejnou konstrukci a standardizované příslušenství (napájecí adaptér, replikátor portů, prvky modulární šachty) pro notebooky Lifebook celé řady E což usnadňuje správu firemních výpočetních zařízení. Tím se těmto řadám notebooků otevírá možnost nasazení v podnikové sféře, kde je zajištěna kompatibilita mezi zařízeními a jejich příslušenstvím.

      Fujitsu Lifebook E736

      Vysoká spolehlivost vždy a všude

      Bezpečná a efektivní práce i pro nejnáročnější uživatele ve všech situacích, to je základní heslo pro řadu notebooků Lifebook E. Samozřejmostí je robustní tělo s odolným hořčíkovým víkem, polití odolná klávesnice a celá řada dalších funkcí v závislosti na konkrétním konfiguraci daného modelu, jako například zdokonalená ochrana proti krádeži, snímač otisků prstů, čtečka čipových karet SmartCard, modul TPM a další možnosti zabezpečení pro ochranu vašich dat a celého zařízení.

      Fujitsu Lifebook E736

      Konektivita pro vaše potřeby

      Díky integrovaným bezdrátovým rozhraním WiFi, Bluetooth a kabelovému připojení k sítím LAN, v kombinaci s Full HD kamerou spolu s digitálním mikrofonem můžete být online kdykoli a kdekoli. Případně komunikovat s přáteli, nebo kolegy a obchodními partnery. Samozřejmě s vysokým komfortem mobilního zařízení. Oceníte také funkci trvale dostupného nabíjení z portu USB, díky které můžete nabíjet svůj telefon nebo ostatní USB napájená zařízení, i když je váš Lifebook vypnutý. S porty VGA a DisplayPort snadno připojíte další zobrazovací zařízení kdekoli budete potřebovat.

      Fujitsu Lifebook E736

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 6600U 2.60 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      8 GB DDR4 
      Pevný disk 
      240 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      321 × 27 × 228 (mm)
      Hmotnost
      1.7 kg