Fujitsu Lifebook E733

0x

Notebook Fujitsu Lifebook E733 - Intel Core i5 3340M 2.7 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4000, 13.3 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1131602
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Fujitsu Lifebook E733
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Lifebook E733

      Fujitsu Lifebook E733
      Profesionální notebook navržený pro službu kanceláře, která splní nekompromisní požadavky firemního prostředí. Fujitsu Lifebook E733 je ideální pro uživatele s neustálými potřebami na cestách a náročnými požadavky - jak na výkon, tak i na bezpečnost a pohodlí. Notebook má, pro přenášení uzpůsobené, pevné šasi s odolným hořčíkovým víkem o hmotnosti 1,7 kg a s 27mm profilem v nejširším bodě. Displej na kovových pantech je opatřen antireflexní úpravu pro sledování bez nepříjemných odlesků. Kancelář vydrží mobilní až po dobu 12 hodin! (dle opotřebení baterie) Výtečné řešení je DVD vypalovačka v modulární šachtě. To znamená, že v případě potřeby je možné ji zaměnit za pevný disk, projektor či přídavnou baterii.

      Fujitsu Lifebook E733 

      Díky sadě špičkových funkcí, působivému vzhledu a propracovanému konceptu zabezpečení již nemusíte dělat kompromisy. Pro zabezpečení je notebook opatřen čtečkou otisku prstu, snímačem čipových karet Smart i šifrováním TPM. Chráněná data si s sebou vezmete na velkém HDD nebo SSD disku. Co možná nejrealističtější komunikaci přes internet obstará Full HD webkamera. Periferní zařízení pojmou 3 USB konektory typu USB 3.0, z čehož je jeden trvale napájenýBluetooth poslouží pro další zařízení s bezdrátovým připojením. Jako správný cestovní notebook má dokovací konektor, takže jediným kabelem připojíte všechna používaná zařízení včetně displejů.

      Fujitsu Lifebook E733 

      Práce vám půjde od ruky na polití odolné, ergonomické klávesnici s podsvícením a díky přehlednému prostředí operačního systému Microsoft Windows 7 Professional. Vždy svižný chod pro nerušené užívání zaručí technologicky vyspělý procesor s jádrem Ivy Bridge, Intel Core i5. S technologií Hyper-Threading se 2 jádra chovají jako 4. Technologie Intel Turbo Boost 2 se vyrovná i s velmi vysokým zatížením, kdy automaticky zvedne frekvenci! V této moderní kombinaci najdete ideální útočiště, ať už jsou požadavky vaší společnosti jakkoliv vysoké. Maximalizujte svou produktivitu se sadou těch nejlepších funkcí pro firemní uživatele.

      Fujitsu Lifebook E733

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 3340M 2.7 GHz Ivy Bridge 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4000 
      Displej 
      13.3" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Barva 
      šedá