Acer Swift 5 UltraThin Silver

0x

Notebook Acer Swift 5 UltraThin Silver - Intel Core i7 8565U 1.8 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Acer
Kód:1131222
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Acer Swift 5 UltraThin Silver
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      CESTUJTE NALEHKO – CESTUJTE S NOTEBOOKEM SWIFT
      S hmotností menší než 1 kg kombinuje elegantní notebook Swift 5 dokonalou přenosnost s bezproblémovým použitím. Unikátní směs slitin poskytuje výrazně lehkou, ale přesto odolnou konstrukci, zatímco vylepšené funkce displeje se postarají o prvotřídní vizuální zážitek.

      Přenosná dokonalost
      Díky váze necelého 1 kg tento tenký notebook krásně vypadá a dobře se přenáší. Kombinace slitiny hořčíku a lithia se slitinou hořčíku a hliníku dala vzniknout odolnému, ale přesto lehkému notebooku Swift 5. Elegantní, minimalistické kovové provedení dodá vaší práci i vašemu hraní styl.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      Optimalizované funkce displeje
      Displej FHD s technologií IPS a rámečkem o šířce 5,87 mm nabízí velký obraz v malém šasi (dle konfigurace). Vychutnejte si neuvěřitelně přesné a ostré barvy se 100% pokrytím barevného prostoru RGB a jasem 300 nitů. Procházení nabídek a interakce s oblíbenými aplikacemi je díky praktickému dotykovému displeji hračka.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      Produktivita pracovního dne
      Díky procesorům Intel® Core™ 8. generace (dle konfigurace) bude váš notebook překypovat výkonem pro práci i hry. Procesory Intel® napomáhají rychlejšímu spouštění aplikací a umožňují běh více úloh najednou bez zpožďování. Navíc je s diskem PCIe SSD doba odezvy až 30krát kratší než u běžného pevného disku.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      Snadné připojení
      Gigabitové připojení Wi-Fi vám umožňuje udržovat silný, stabilní bezdrátový signál. Díky až 5krát rychlejšímu bezdrátovému přenosu než u předchozí technologie 2x2 802.11n stihnete mnohem více. Bezdrátová technologie nové generace a strategicky umístěná anténa pomáhají maximalizovat přenositelnost notebooku.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      Nabitý den
      Díky až 10hodinové (dle konfigurace a využití) výdrži baterie můžete mít zařízení při ruce po celý den. Když je každý váš den plný mnoha úkolů, schůzek a občas i videí, potřebujete zařízení, které to vše zvládne.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      Úžasný zvuk
      Zažijte dokonalou kvalitu zvuku díky technologiím TrueHarmony™ od společnosti Acer a Dolby Audio™ Premium. Unikátní konstrukce reproduktoru s technologií TrueHarmony™ poskytuje hlubší basy a větší hlasitost. Technologie Dolby Audio™ Premium pak dynamicky upravuje zvuk a přináší virtuální prostorový zvukový zážitek, který vás zcela pohltí jako v domácím kině.

      Acer Swift 5 UltraThin Silver

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8565U 1.8 GHz Whiskey Lake 
      Operační paměť 
      16 GB DDR4 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi 
      Barva 
      stříbrná