Apple iPhone SE 32GB Gold

11x

Mobilní telefon Apple iPhone SE 32GB Gold - Apple A9 1.85 GHz, 2 GB, 32 GB, 4 palců, 1136 x 640 px, Dotykový, Apple iOS 14.1, 113 g, 1624 mAh

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1130217
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Mobilní telefon Apple iPhone SE 32GB Gold
      Mobilní telefon Apple iPhone SE 32GB Gold - Fotka 1/4Mobilní telefon Apple iPhone SE 32GB Gold - Fotka 2/4Mobilní telefon Apple iPhone SE 32GB Gold - Fotka 3/4Mobilní telefon Apple iPhone SE 32GB Gold - Fotka 4/4
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Apple iPhone SE 32GB Gold

       

      iPhone SE je na jiné úrovni

      Toužíte po malém, ale přesto výkonném telefonu? iPhone SE je přesně takový! Výbavou a výkonem povyrostl, rozměrově zůstal malý. Tento designérský kousek vás uchvátí nejen svým špičkovým vzhledem, ale i tím, co skrývá uvnitř. Do vínku dostal například vyspělý čip A9, tedy stejný typ, který najdete v rozměrově větších modelech iPhone 6S, a jedinečný fotoaparát, který nabízí nevídané možnosti - kromě fantastických fotografií s ním pořídíte také Live Photos plné života a videa v rozlišení 4K. Dopřejte si luxusního společníka, který zajistí bezpečí pro všechna vaše data a stane se vaší pravou rukou.

      V malém těle velký duch

      I přes malé rozměry je tento model velkolepý. Vyniká lehkostí, špičkovým 4“ Retina displejem a luxusním provedením – pískovaný hliník se zkosenými hranami a ladící logo z nerez oceli jsou známkou toho nejlepšího vkusu, který nezapřete.

      Apple iPhone SE 32GB Gold

      Výkon, na kterém budete ujíždět

      Pod kapotou iPhonu SE dřímá vyspělý čip A9, který se postará o bezkonkurenční výkon. Svojí rychlostí a odezvou odpovídá stolnímu počítači, takže hry i aplikace poběží bez jediné chybičky. Za zmínku stojí také pohybový koprocesor M9, který zvládne měřit vzdálenost i počet vašich kroků.

      Apple iPhone SE 32GB Gold

      Nová úroveň fotografování

      Díky funkci Live Photos a fotoaparátu iSight zvěčníte všechny důležité okamžiky svého života v jedinečné kvalitě a provedení. Stačí na pořízeném snímku podržet prst a přehraje se vám pár okamžiků před a po stisknutí spouště. Přední fotoaparát FaceTime HD, který využívá Retina displej jako blesk, vám zase dopřeje ty nejjasnější selfie i při slabém osvětlení. Jako třešnička na dortu je potom možnost natáčení videí v kvalitě 4K.

      Apple iPhone SE 32GB Gold

      Zabezpečení pod palcem

      Heslo k odemčení telefonu už nikdy nezapomenete. Touch ID si vystačí s vaším otiskem prstu – ten je totiž jedinečný a vždy po ruce.

      Apple iPhone SE 32GB Gold

      Nenechte se brzdit

      Díky podpoře více pásem LTE budete mít k dispozici tu nejlepší výbavu pro globální roaming. Rychlejší bude také stahování dat a prohlížení webu. iPhone SE umožňuje také hovory přes Wi-Fi připojení, které přijdou vhod všude tam, kde chybí mobilní signál.

      Apple iPhone SE 32GB Gold

      Šlape jako hodinky

      Operační systém iOS 14 je iPhonu SE šitý přímo na míru. A právě proto tento model funguje tak perfektně. Okouzlí vás dokonalou souhrou hardwaru se softwarem a vychutnáte si s ním skvělé funkce a spolehlivé zabezpečení. To vše v přehledném prostředí, které vás bude bavit. V základu iPhonu SE navíc najdete aplikace, které vám zpříjemní každý den. A pokud by vám mezi nimi přeci jenom nějaká chyběla, najdete ji jisto jistě v obchodě App Store.

      Apple iPhone SE 32GB Gold

       

      Obsah balení:
      Mobilní telefon
      Nabíjecí adaptér
      Nabíjecí a datový kabel

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A9 1.85 GHz 
      Operační paměť 
      2 GB 
      Vnitřní paměť 
      32 GB
      Displej 
      4" LCD s rozlišením 1136 x 640 
      Operační systém 
      iOS 14.1 
      Rozhraní 
      1xJack 3.5mm 
      Výbava 
      Blesk, Bluetooth, Čelní webkamera, Fotoaparát, GPS, LTE, 3G, NFC, WiFi 
      Barva 
      zlatá 
      Typ SIM 
      nanoSIM 
      Hmotnost 
      113 g
      Typ karty 
      nepodporuje paměťové karty 
      Rozlišení videa 
      UHD s rozlišením 3 840 x 2 160 px
      Rozlišení fotek 
      12 Mpx
      Baterie 
      Li-Pol 1624 mAh 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      58.6 × 7.5 × 123 (mm)
      Hmotnost
      113 g