TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

0x

Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set - SoundBar pro počítače a TV s optickým vstupem, 4 integrované reproduktory, ekvalizér s předdefinovanými nastavením, výkon 120W.

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Trust
Kód:1130212
Typ:nové zboží
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set
      Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set - Fotka 1/5Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set - Fotka 2/5Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set - Fotka 3/5Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set - Fotka 4/5Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set - Fotka 5/5
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

      Bohatý, prostorový zvuk
      Reproduktorová sestava Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set je navržená pro všechny, kteří si potrpí na kvalitní ozvučení a zároveň elegantní, rafinovaný design. Stylový horizontální soundbar dokonale sedne pod jakýkoli počítačový monitor nebo televizor a perfektně tak doladí vaši stávající sestavu. Skvěle se hodí i k herním konzolím. Soundbar je vybaven 4 reproduktory pro prvotřídní zvuk a o prokreslené basy se stará externí dřevěný subwoofer s pulzujícím LED podsvícením. Celkový výkon sestavy 120 W (60 RMS) je tak rozdělen do konfigurace 2.1. Toto výkonné duo vám naservíruje prostorový zvuk špičkové kvality, kterého se zkrátka nebudete moci nabažit. Na soundbaru navíc kromě běžného 3,5mm vstupu najdete také optický vstup S/PDIF pro ničím nenarušený digitální zvuk. Užitečnou vychytávkou je i dálkový ovladač pro pohodlné přepínání režimů ekvalizéru.

      TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

      Maximální komfort zaručen
      Jednou z předností sestavy Trust Tytan je také chytrá funkce Smart Power Management, tedy inteligentní správa napájení. Ta sestavu automaticky přepne do pohotovostního režimu, když ji zrovna nepoužíváte. Další výhodou je ekvalizér se čtyřmi předdefinovanými profily pro různé situace. Vybírat můžete z režimů pro hudbu, hry, film, nebo zůstat u univerzálního normálního režimu. Aktuální profil snadno změníte na jiný přes dálkový ovladač. Soundbaru samozřejmě nechybí ani konektor na sluchátka.

      Ovládání na dálku stiskem tlačítka
      V balení kromě dvojice soundbaru a subwooferu najdete i praktický dálkový ovladač. Pomocí něj můžete kompletně ovládat celou sestavu a to rovnou z pohodlí vašeho křesla nebo pohovky. Přepínejte režimy ekvalizéru podle potřeby a dle libosti střídejte poslech hudby se sledováním filmů či hraním her. Zvuk se díky přednastaveným profilům ekvalizéru vždy přizpůsobí vašim aktivitám. Nastavení můžete měnit i přímo přes soundbar, záleží, co vám bude zrovna více vyhovovat.

      TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

      Skvělý doplněk k počítači nebo televizi
      Moderní reproduktorová sestava Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set vás vzhledem ke svým kompaktním rozměrům mile překvapí mimořádně kvalitním ozvučením. Tento 2.1 kanálový soundbar se 4 integrovanými reproduktory nabízí výstupní výkon 120 W (60 W RMS) a přináší strhující, realistický zvuk, který zaplní celou místnost a zcela vás vtáhne do jiného světa. Ať už jde o vaši oblíbenou herní pecku nebo třeba napínavý film. Na své si samozřejmě přijdou i hudební nadšenci. Soundbar je univerzální a hodí se pod každý monitor i televizní obrazovku. Celý set navíc váží pouhých 4750 g, což je vzhledem k výkonu a kvalitě zvuku skvělý kompromis.


      Parametry a specifikace

      Výkon 
      120 W
      Provedení 
      2.1 
      Materiál 
      Dřevo 

      Reproduktory TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set je zařazen také v těchto kategorií: