Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

0x

Notebook Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.) - Intel Core i7 8650U 1.9 GHz, 16 GB, 512 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13 palců 3200 x 2000 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1126249
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

      Tablet. Notebook. Plátno. Vy rozhodněte.
      ThinkPad X1 Tablet je přetvořen od základu a nabízí vám výkon, produktivitu a přenosnost v prvotřídním odnímatelném zařízení 2v1, které je ideální pro vaše podnikání. Od velkého bezrámečkového displeje - nyní 13“ - k odolnému zabezpečení hardwaru až po ovládání hlasem pro rychlé zapnutí zařízení je X1 Tablet perfektní řešení pro profesionály na cestách.

      Sen každého IT administrátora
      ThinkPad X1 Tablet má dva porty Intel® Thunderbolt™, které umožňují rychlý přenos dat i všestranný video výstup. Přihlašovací údaje jsou v ještě větším bezpečí díky Windows Hello, integrované s volitelnou infračervenou kamerou (dle konfigurace) a čtečkou otisku prstu (dle konfigurace). SSD i baterie jsou Field Serviceable, což znamená, že je lze snadno vyměnit, takže nemusíte zařízení posílat.

      Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

      Lehké šasi, vysoký výkon
      S oslňujícím 13" 3K displejem váží ThinkPad X1 Tablet méně než 900g. Tento přepracovaný model 2v1 obsahuje nový designový stojánek a nabídne tak dva pohodlné úhly pro psaní. Dokonce i s připojenou klávesnicí váží méně než 1,3 kg a je 8,9 mm tenký. S více než 9,5hodinovou výdrží baterie (dle konfigurace, stavu baterie a využití zařízení) získáte zařízení, které je perfektní pro cestování a práci mimo kancelář. Stejně jako u telefonu, připojení LTE-A (dle konfigurace) zajišťuje, že zůstanete připojeni, ať už jste v dosahu WiFi či nikoliv.

      Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

      Skvělá výdrž. A ještě víc.
      Stejně jako všechna zařízení ThinkPad, i X1 Tablet Lenovo testuje dle 12 armádních norem a provádí více než 200 kontrol kvality, které zajišťují funkčnost těchto produktů i v extrémních podmínkách. Díky tomu se můžete spolehnout, že zařízení 2v1 zvládnou všechny překážky, které vám život postaví do cesty – od arktické divočiny přes pouštní písečné bouře, od stavu bez tíže až po potřísnění tekutinou a pády. Ale pokud potřebujete další ochranu, Gorilla® Glass zajišťuje, že se váš displej nerozbije.

      Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

      Popusťte uzdu kreativitě
      X1 Tablet je kompatibilní s Lenovo Active Pen (nemusí být souačástí balení). Kreslete. Podepisujte dokumenty. Dělejte si poznámky. A nemusíte se bát, že vám dojde inkoust. Do toho. Pro vaši představivost neexistují limity.

      Je to ještě lepší
      Třetí generace X1 Tablet disponuje designem a vylepšeními, které pomohou pozvednout vaši produktivitu. Maximalizujte výdrž baterie díky modernímu pohotovostnímu režimu, který vám umožní konfigurovat režim používání s nízkou spotřebou. Pak probuďte systém ještě rychleji pomocí hlasu nebo otisku prstu. Zůstaňte vždy připojeni, protože při volbě LTE-A (dle konfigurace) můžete snadno přepínat mezi WiFi a mobilním širokopásmovým připojením. Navíc se zařízení nepřehřeje díky inteligentnímu chlazení, které umožňuje monitorovat a řídit stav procesoru a teplotu systému, čímž se optimalizuje výdrž baterie a chlazení.

      Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

      Zapomeňte na heslo!
      Tablet ThinkPad X1 obsahuje robustní bezpečnostní funkce, takže se nemusíte obávat o ochranu vašich informací. Přihlaste se snadno a rychle dotykem prstu nebo pomocí tváře díky infračervené kameře (dle konfigurace) a funkci Windows Hello. Další vylepšení zabezpečení udržuje vaše zařízení a data v bezpečí. Trusted Platform Module (dTPM) šifruje vaše informace.

      Vylepšete zabezpečení
      Navíc tento ThinkPad disponuje podporou autentizace FIDO. Fast Identity Online neboli FIDO umožňuje vylepšenou autentizaci, která chrání vaše informace o přístupu ve třech vrstvách zabezpečení. Ověřování FIDO se týká vašich přihlašovacích údajů online, když se přihlašujete na webové stránky jako je Facebook nebo Google, nebo provádíte platby přes PayPal, Visa atd. Toto globální řešení vytváří lepší zabezpečení služeb online, snižuje náklady organizací a je jednodušší a bezpečnější pro uživatele.

      Lenovo ThinkPad X1 Tablet (3rd gen.)

      Thunderbolt™ 3
      X1 Tablet disponuje technologií Intel® Thunderbolt™ 3, která přináší rychlý přenos z Thunderbolt do USB-C s rychlostí až 40 Gb/s. Připojte kabel od vašeho portu USB-C do zařízení s podporou Thunderbolt™ 3 a získejte tak čtyřnásobně rychlejší přenos dat a dvojnásobnou šířku pásma videa oproti jakémukoliv jinému typu portu a zároveň zařízení nabíjejte. Takže získáte Thunderbolt, USB-C a DisplayPort v jednom zařízení.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8650U 1.9 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      16 GB DDR3 
      Pevný disk 
      512 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13" LCD QHD+ s rozlišením 3200 x 2000 - lesklý- dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2x Thunderbolt 3 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, 3G modem, čtečka karet 
      Konvertibilita 
      Oddělitelný 
      Barva 
      černá