Apple iPad 3 64GB WiFi Black

0x

Tablet Apple iPad 3 64GB WiFi Black - Apple A5X 1.0 GHz, 1 GB, 64 GB, 9.7 palců 2048 x 1536 px, iOS 9.3.5, Bluetooth

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Apple
Kód:1126044
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Tablet Apple iPad 3 64GB WiFi Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Apple iPad 3 64GB WiFi Black

      iPad je ztělesněním nejmodernějších technologií a jejich sjednocení do dokonale fungujícího celku. Jakmile ho uchopíte do ruky, zjistíte, proč ho uživatelé milují a nedají na něj dopustit. Listování fotkami a čtení knihy nikdy nebylo tak zábavné a intuitivní. A co takhle zahrát si oblíbenou písničku na piano? Žádný problém, umím vše – jsem totiž iPad! Nyní vylepšený o zkušenosti získané uživateli předcházejících dvou generací. Displej, kamera, bezdrátové připojení – vše bylo optimalizováno tak, aby byl iPad opět tím nejlepším tabletem, jaký si dokážete představit.

      Retina displej – 4x jemnější rozlišení, než nabízí iPad 2
      Všechno, co děláte i s iPadem, děláte na velkém, přehledném displeji s dokonalým barevným zpracováním. A když vylepšíte zobrazení, rázem se posunete úplně do jiné dimenze. Retina displej iPadu nabízí dokonale jemné rozlišení 2048 x 1536 bodů, o 44 procent lepší saturaci barev a 3,1 milionů obrazových bodů – a to vše na stejné úhlopříčce, jako předcházející modely. iPad má ve skutečnosti více obrazových bodů, než vaše obrovská Full HD televize! Ať prohlížíte fotografie, hrajete hry, nebo čtete svou nejoblíbenější knihu, zobrazení je vždy perfektní.

      Apple iPad 3 64GB WiFi Black


      Dual-core Apple A5X – protože prémiové zobrazení vyžaduje prémiový výkon
      Displej Retina by nebyl schopen pracovat s neznatelnou odezvou bez nejmodernějšího výpočetního výkonu. Čip A5X je naštěstí ztělesněním Goliáše v těle Davida. Jako s pírkem si pohrává s řízením každého z více než tří milionů obrazových bodů. Jeho čtyřjádrová grafická část pak zajišťuje, že s iPadem ani nezjistíte, co značí termín odezva. Od maličkostí typu poklepání, stránkování, a zvedání, k náročným aplikacím, jakými jsou například editace fotografií v nové aplikaci iPhoto, aplikování filtrů a přechodových efektů v iMovie, a zejména při hraní her. Vše dokonale funguje – jak jste si už ostatně u iPadu zvykli. I přes osazení nejmodernějších technologií a znatelně výkonnějšího hardware však zůstala iPadu jedna z hlavních předností, a tou je až 10hodinová výdrž baterie.

      Apple iPad 3 64GB WiFi Black


      iSight kamera – vaše vzpomínky nikdy nebyly jasnější
      Kamera s rozlišením pěti milionů obrazových bodů disponuje senzorem se zadním osvětlením, který zachytí vynikající obraz, ať se nacházíte na přímém slunci, nebo v temném prostředí osvětleném jedinou svíčkou. Funkce automatického zaostření, zaostření klepnutím, a klepnutí k nastavení parametrů expozice se postarají o vynikající podání každého snímku. S integrovanou detekcí tváří, která automaticky vyrovnává zaostření a expozici až deseti obličejů, je třeba soustředit se výhradně na ten správný úsměv či škleb zachycovaných osob. Samozřejmostí je rovněž podpora nahrávání videa ve Full HD rozlišení, a to včetně automatické stabilizace obrazu. S objektivem využívajícím f/2,4 clony a pěti optických členů jsou produkovány snímky vynikající ostrosti. Integrován je rovněž hybridní infračervený filtr, který redukuje IR světlo pro přesnější podání jednotlivých barev – stejně jako ve vaší drahé DSLR.

      Apple iPad 3 64GB WiFi Black


      Nejpokročilejší mobilní operační systém iOS a spousta nových funkcí
      Nepostradatelným dílkem do celé skládanky je operační systém iOS. S jeho pomocí budete činit veškeré úkony maximálně intuitivně a užívat si výhod režimu multi-touch. Integrována je široká paleta inovativních, zábavných a výkonných aplikací, které oceníte každý den při mnoha příležitostech. iOS je nejoblíbenější destinací pro vývojářemobilních aplikací, což je dalším silným argumentem, proč si vybrat právě iPad. Nyní můžete v iPadu využít dokonce funkci převodu hlasového záznamu na text. Místo psaní stačí pouze poklepat na ikonu mikrofonu a poté říct, co máte zrovna na mysli. Následně klepnete na ikonku dokončeno a vaše mluvené slovo bude převedeno na psaný text. Funkce diktování funguje rovněž s aplikacemi třetích stran, takže můžete hlasem aktualizovat třeba i váš stav na Facebooku.

      Apple iPad 3 64GB WiFi Black


      iCloud – váš obsah na všech vašich zařízeních.
      iCloud dokáže ukládat hudbu, obrázky, aplikace, maily, kontakty, kalendáře, dokumenty a spoustu dalších věcí a činí je bezdrátově dostupnými pro všechna vaše zařízení. Jakmile si koupíte hudbu, pořídíte fotografii, nebo zeditujete poznámku na svém iPadu, iCloud jí zprostředkuje i počítači Mac, PC s operačním systémem Windows Vista/7, iPhonu a iPodu Touch. Vy nemusíte přenášet nikam nic, vše bude vyřešeno za vás!

      Apple iPad 3 64GB WiFi Black


      App Store – k dispozici je více než 200 tisíc aplikací

      A mnoho z nich je dostupných zcela bezplatně. Jednoduše si vyberte aplikaci, kterou zrovna chcete, klepněte pro její zakoupení a automaticky započne její stahování. K dispozici je navíc řada aplikací speciálně určená pro iPad, jež využívá jeho jedinečných schopností. Netřeba pak připomínat, že o aktualizacích vám dá iPad automaticky vědět, takže nic nezmeškáte.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Apple A5X 1.0 GHz 
      Operační paměť 
      1024 MB 
      Pevný disk 
      64 GB 
      Displej 
      9.7" LCD QXGA s rozlišením 2048 x 1536 
      Operační systém 
      iOS 9.3.5 
      Rozhraní 
      Výbava 
      Webkamera, fotoaparát, WiFi, bluetooth, GPS 
      Barva 
      černá 
      Typ karty 
      bez podpory paměťových karet 

      Tablet Apple iPad 3 64GB WiFi Black je zařazen také v těchto kategorií: