Dell Latitude E7450

327x

Notebook Dell Latitude E7450 - Intel Core i5 5300U 2.30 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics 5500, 14 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1124868
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude E7450
      Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 1/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 2/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 3/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 4/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 5/6Notebook Dell Latitude E7450 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Dell Latitude E7450

      Elegantní a zabezpečený.
      Výkon notebooků Latitude v elegantním šasi typu Ultrabook™ s 5. generací procesorů Intel® Core™, Windows 7 Professional nebo Windows 10 a nádherný design.

      Tenký design, prvotřídní materiály.
      Začněte pracovat na tenkém a lehkém notebooku typu Ultrabook™ s nádherným designem, který je vybaven volitelným 14palcovým dotykovým displejem.

      • Tenčí než kdy dříve: Notebook Latitude 14 má základní hmotnost pouhé 3,4 libry (1,54 kg) s 3článkovou baterií.
      • Špičkový a odolný design: Díky exteriéru s měkkou povrchovou úpravou a tkaným uhlíkovým vláknem (na dotykových modelech) a šasi Tri-metal™ z hořčíkové slitiny pod povrchem je notebook Latitude řady 7000 navržen tak, aby vydržel i náročná prostředí. Je testován podle vojenské normy MIL-STD 810G.
      • Ovládání na dosah ruky: Dotykový displej Dell nabízí díky sklu Corning® Gorilla® Glass NBT™ bez rámečku optimální zobrazování, citlivost na dotek, jas a trvanlivost.

      Dell Latitude E7450

      Špičkové připojení.
      Stejně jako v případě předchozí generace je Dell Latitude řady 7000 jediným notebookem Ultrabook™, který byl navržen tak, aby byl kompatibilní s dokovací stanicí stávající řady notebooků.

      Nabitý výkonem.
      Nejnovější procesory Intel® Core™ až i7 5. generace a systém Windows 10 Pro vám umožní pracovat bez problémů i na velkých úlohách.

      • Operační systémy Windows 7 Professional a Windows 10 ve spojení s volitelnou dotykovou obrazovkou umožňují multitasking s funkcemi potažení, klepnutí nebo táhnutí prsty. 
      • Spolehněte se na rychlý a spolehlivý výkon řady disků SSD nebo hybridních disků SSD (dle konfigurace)
      • Možnosti samostatné grafické karty zaručují vyšší kvalitu obrazu. (dle konfigurace)
      • Integrovaná webová kamera HD a sada mikrofonů zajišťují efektivní spolupráci. 
      • Klávesnice ISO obchodní třídy s možností podsvícení vám umožní pracovat ve špatně osvětleném prostředí a vyměnitelná baterie vám zajistí napájení na cestách.
      • Zůstaňte ve spojení díky plné sadě možností připojení včetně BT 4.0 (BLE), dvoupásmovému adaptéru WiFi, technologiím Miracast, Intel WiDi, Tri-band, NFC a LTE  (dle konfigurace).

      Dell Latitude E7450

      Bezpečný. Spravovatelný. Spolehlivý Latitude.
      Firemní Ultrabook™ s výborným zabezpečením na světě.
      Řešení Dell Data Protection | Encryption chrání vaše data na všech koncových bodech včetně externích médií a v úložišti veřejného cloudu. Zastavte pokročilý malware díky řešení DDP | Protected Workspace a využijte pokročilé možnosti ověřování díky řešení DDP | Security Tools.

      • Firemní Ultrabook™ s nejpropracovanější správou na světě:
        Jedna aktualizace pro všechna zařízení díky jedinečným rozšířením Intel® vPro® společnosti Dell umožňuje vzdálenou správu systému BIOS a vymazání pevného disku, a to i při vypnutém systému2. Omezte čas strávený ručními a na chyby náchylnými úkoly pomocí sady Dell Client Command Suite s našimi bezplatnými nástroji pro automatizaci, které je snadné začlenit do stávajících řešení pro správu.
      • Vynikající spolehlivost, které můžete důvěřovat:
        Ultrabook™ Latitude 12 řady 7000 prošel testováním podle standardu MIL-STD 810G, které zaručuje odolnost v extrémních podmínkách. Klávesnice odolná proti polití chrání proti poškození tekutinou a kvalitní dotykový displej se sklem Corning® Gorilla® nabízí optimální zobrazování s lepší dotykovou citlivostí, jasem a trvanlivostí. Vaše zařízení je také podpořeno nepřetržitou podporou Dell ProSupport podnikové úrovně, která minimalizuje prostoje.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 5300U 2.30 GHz Broadwell 
      Operační paměť 
      8 GB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 5500 
      Displej 
      14" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení
      Rozměry zboží
      337 × 20.4 × 231.5 (mm)
      Hmotnost
      1.61 kg