Lenovo IdeaCentre C440 AiO

0x

Počítač Lenovo IdeaCentre C440 AiO - Intel Celeron G540 2.5 GHz, 4 GB, 500 GB HDD, DVD-RW, Intel HD Graphics, 21.5 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1123857
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Lenovo IdeaCentre C440 AiO
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo IdeaCentre C440 AiO

      Lenovo IdeaCentre C440
      Moderní počítač pro celou rodinu ukrytý v tenkém těle monitoru se jistě stane oblíbeným společníkem každé domácnosti. Za velmi zajímavou cenu získáte multimediální centrum zábavy, se kterým si užijete spoustu legrace. Nezalekne se plynulého prohlížení internetových stránek, sledování videí na nádherném monitoru s FullHD rozlišením, chatování s přáteli a rodinou na sociálních sítí ani videohovorů s lidmi po celém světe se zabudovanou webkamerou. Bohatou výbavu završuje moderní operační systém Microsoft Windows 10 s kterým jste ihned po vybalení připraveni vstoupit do světa multimedií.

       Lenovo IdeaCentre C440 AiO

      • Ten pravý je jen jeden
      • Tělo tenké pouhých 55 mm
      • Elegantní kovový podstavec
      • Brilantní 21,5" displej s rozlišením FullHD
      • Dvoujádrový procesor a 4 GB RAM
      • Spousta přidaného softwaru
      • Rychlá bezdrátová síť Wi-Fi
      • Microsoft Windows 10 Home

       

      Zábava ve velkém
      Čelní straně monitoru dominuje veliký 21,5" displej s úžasně jemným rozlišením 1920 x 1080 a úsporným LED podsvícením, který je zárukou dokonale ostrého obrazu s živými barvami a vysokým kontrastem. Díky širokoúhlému rozlišení a HD grafické kartě Intel se můžete naplno ponořit do světa HD filmů v té nejvyšší kvalitě. Perfektní a neopakovatelné zážitky ze sledování HD filmů a seriálů zajišťují také integrované reproduktory s vysokým výkonem. O plynulý chod systému i všech aplikací se postará dvoujádrový procesor Intel Celeron G540 z velice povedené řady Sandy Bridge.

       Lenovo IdeaCentre C440 AiO

      Příjemné a pohodlné používání
      Lenovo vybavilo počítač řadou softwarových vychytávek pro co nejpohodlnější a nejpříjemnější používání. Funkce Lenovo Dynamic Brightness System automaticky upraví jas displeje dle aktuálních světelných podmínek, čímž vám poskytne vždy maximálně vyvážený obraz. Lenovo Eye Distance System hlídá, aby se vaše oči nedostaly příliš blízko k obrazu a nedošlo tak jejich předčasné únavě. Lenovo Assistant udrží váš systém v dobré kondici a data jednoduše a rychle zazálohujete či obnovíte přes software Lenovo Rescue System.

       Lenovo IdeaCentre C440 AiO

      Operační systém bez hranic
      S počítačem Lenovo IdeaCentre C440 poznáte všechny krásy nového operačního systému Microsoft Windows 10. Po zapnutí počítače vás mile překvapí rychlý start systému a veškerá práce v něm je také velice svižná. Dlaždicová plocha prostředí Metro je plná praktických informací o počasí, dění ve světě nebo stavu vaší emailové schránky. Na portálu Windows Store naleznete další spoustu neméně zajímavých aplikací, které vás usnadní práci nebo vylepší zábavu. Předinstalovaný internetový prohlížeč Internet Explorer 10 přináší novou éru prohlížení internetových stránek, protože je rychlejší, bezpečnější, intuitivnější a lépe nastavitelný.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron G540 2.5 GHz Sandy Bridge 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      500 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      21.5" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      6xUSB 2.0, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      All In One