Lenovo ThinkPad T500

7x

Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Intel Core2Duo P8600 2.4 GHz, 4 GB, 160 GB HDD, DVD-RW, ATI Radeon HD3650, 15.4 palců 1680 x 1050 px, Linux Mint 19 "Tara" - Cinnamon

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1122746
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T500
      Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad T500 - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad T500

      Thinkpad T500 používá stejné masivní a velmi robustní panty uchycení displeje jako jeho předchůdce. Drží displej pevně na svém místě, ale stále umožňují bez námahy polohování víka displeje. Dvojitý uzavírací systém drží displej zavřený a je pečlivě sladěn se základnou. Vniknutí prachu a jiných malých objektů, je tedy prakticky nemožné.

      Lenovo ThinkPad T500

      Rozhraní

      • Rozhraní zařízení byla jednou z prvních oblastí, kde se Lenovo podařilo dosáhnout zlepšení oproti T61 modelům. Na pravém okraji T500 nenajdete žádný port a připojení přes modem bylo přesunuto na zadní pravou stranu. Většina pravé strany je tedy naplněna optickou mechanikou.
      • Zadní strana obsahuje pouze napájení, zámek Kensington a baterii.
      • Není divu, že většina portů je tedy na levé straně. Zde T500 nabízí analogový VGA port, nový digitální DisplayPort, LAN připojení , tři USB 2.0 porty a kombinace ExpressCard slot a PCCard. Dva 3,5 mm audio porty pro sluchátka a mikrofon, stejně jako FireWire rozhraní jsou na přední straně.
      • Lenovo ThinkPad T500 nabízí integrovaný gigabitový síťový modul pro vysoce výkonné komunikace přes kabel. Bezdrátový přenos dat pak zaručuje bezdrátové WiFi rozhraní.
      • T500 nabízí několik funkcí zabezpečení, jako je čip TPM (Trusted Platform Module), pomocí kterého lze šifrovat data na pevném disku, nebo čtečka karet. Pevný disk odolný proti nárazům je pak standardní vlastností všech Thinkpadů.
      • Nejen hardwarové části, ale také integrovaný software ThinkVantage zvyšuje bezpečnost. Stisknutím modrého tlačítka ThinkVantage nad klávesnicí spustíte ThinkVantage Productivity Center, speciální program, který poskytuje několik různých nastavení notebooku. Je například možné změnit nastavení různých síťových připojení a spravovat, zálohovat a obnovovat data, spravovat hesla a stáhnout aktuální aktualizace pro notebook.

       Lenovo ThinkPad T500

      Vstupní zařízení

      • Klasické klávesnice pro ThinkPad notebooky zůstala beze změny již několik let. Platí tedy, že vyniká svým půdorysem a jasnou strukturu, které je dosaženo sloučením jednotlivých funkčních kláves. Psaní na klávesnici může být popsáno jako „typické“  pro Thinkpady. Klávesy mají jasný tlakový bod a velkorysou délku zdvihu. Velikost kláves je beze změny.
      • Červený TrackPoint uprostřed klávesnice, je stále nejlepší svého druhu. Žádnému jinému výrobci se nepodařilo napodobit toto skvělé polohovací zařízení – jak jednou zkusíte - nebudete chtít jinak.
      • Touchpad má povrch, který je příjemný na dotek.

       

      Zobrazení, výkon

      • Na velkém 15.4" širokoúhlém displeji je připraveno rozlišení 1650 x 1050 WSXGA s LED podsvícením. LED podsvícení oceníte hlavně při venkovním použití, protože LED displeje dosahují lepších výsledků, než displeje s CCFL technologií.
      • Thinkpad řady T byl vždy základem obchodní řady notebooků Lenovo. Cílem těchto notebooků je oslovit široké spektrum zákazníků.
      • T500 používá procesor Core2Duo od Intelu. Konkrétní model nese označení P8600 a je taktován na frekvenci 2.4 GHz. Ten doplňuje rychlá operační paměť DDR3 s kapacitou 4 GB. Teoreticky lze použít až 8 GB. Pevný disk pak nabídne kapacitu 160 GB.
      • Integrované reproduktory se přestěhovaly nad klávesnicí, na rozdíl od reproduktorů modelu T61. Disponují čistým zvukem s jasnými výškami a basy.

       

      Thinkpad T500 je moderní verze modelu T61 a opět se projevuje jako profesionální všestranný notebook s rozsáhlými komunikačními funkcemi a skvělou mobilitou. Významnou změnou je Intel Express 45 čipová sada, která přichází s funkcemi, jako je Intel Centrino 2 procesory. Lenovo ThinkPad T500 je výborný kancelářský notebook, protože jeho spotřeba je velmi nízká. Je tichý a jeho povrch dokáže zůstat stále chladný. Lenovo ThinkPad T500 lze tudíž doporučit pro profesionální nebo soukromé kancelářské uživatele, kteří chtějí být mobilní.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core2Duo P8600 2.4 GHz 
      Operační paměť 
      4 GB DDR3 
      Pevný disk 
      160 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      ATI Radeon HD3650 256 MB 
      Displej 
      15.4" LCD WSXGA+ s rozlišením 1680 x 1050 - matný 
      Operační systém 
      Linux Mint 19 "Tara" - Cinnamon 
      Rozhraní 
      3xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení