ASUS X540MB-DM100T

0x

Notebook ASUS X540MB-DM100T - Intel Pentium N5000 1.1 GHz, 4 GB, 1000 GB HDD, nVidia GeForce MX110, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1122097
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS X540MB-DM100T
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS X540MB-DM100T

      Pro práci i zábavu
      Notebook ASUS X540 využívá procesory Intel, jež jsou zárukou špičkového výkonu. Model X540 je vybaven integrovanou grafikou Intel UHD Graphic, pokročilým integrovaným řadičem paměti, operační pamětí RAM s kapacitou až 8 GB a operačním systémem Windows 10, představuje proto ideální výpočetní platformu pro každodenní využití.

      ASUS X540MB-DM100T

      Rychlejší a snadnější připojení
      Model X540 nabízí i tradiční konektory USB 3.0 a USB 2.0, které zajišťují kompatibilitu se všemi vašimi USB zařízeními. X540 disponuje také dalšími možnostmi připojení, včetně HDMI pro připojení externích monitorů, čtečky karet 3 v 1 (SD/SDHC/SDXC) (dle konfigurace).

       ASUS X540MB-DM100T

      Dokonalý zvuk, vyladěný odborníky
      Technologie SonicMaster využívá speciální hardware a software, díky nimž poskytuje ten nejlepší zvuk, jakého lze u notebooku dosáhnout. Profesionální kodek je zárukou precizního zvuku, optimalizovaný zesilovač zajišťuje vyšší hlasitosti a větší reproduktory a rezonanční komory nabízejí plný zvuk s výraznou basovou složkou. Dodatečné zpracování signálu umožňuje vyladit hardware, filtrovat rušení a zvýšit celkovou čistotu zvuku. Řada X vám nabízí zvuk, jaký nemá u podobných zařízení konkurenci.

      ASUS X540MB-DM100T

      Důmyslná konstrukce reproduktorů zajišťující lepší zvuk
      Model X540 využívá kruhové reproduktory, které zvyšují objemovou využitelnost dostupného prostoru v konstrukci notebooku a zajišťují tak lepší reprodukci nízkých frekvencí a nižší šum. Extra velké rezonanční komory o objemu 19,4 cm3 jsou zárukou hlubokých basů a excelentní čistoty zvuku.

      ASUS X540MB-DM100T

      Optimální vyladění zvuku pomocí nástroje AudioWizard
      Abyste mohli vyladit zvuk přesně dle svých představ, nástroj ASUS AudioWizard nabízí 5 volitelných režimů. Režim Hudba zajišťuje působivý zvuk při přehrávání vašich oblíbených skladeb a režim Film přináší zvuk s kvalitou jako v kině. Režim Záznam poskytuje dynamické a křišťálově čisté nahrávky, zatímco režim Hra vnáší novou úroveň zábavy do vašich oblíbených her. Zásluhou režimu Mluvené slovo pak bude reprodukovaná řeč čistá a srozumitelná.

      ASUS X540MB-DM100T

      Elegantní design. Lehké provedení.
      ASUS X540 zaujme pevným a velmi lehkým tělem s hmotností pouhých 1,9 kg – vždy a všude ho tak můžete mít s sebou. Prémiový broušený povrch zaslouženě poutá pozornost okolí a pomůže vám vyniknout.

      ASUS X540MB-DM100T

      Vychutnejte si svět plný barev s technologií ASUS Splendid
      O dokonalou obrazovou čistotu se stará technologie ASUS Splendid, která upravuje teplotu barev a poskytuje bohatší a sytější barvy. Nabízí čtyři režimy pro optimalizaci zobrazení, které lze aktivovat jediným kliknutím. Režim živých barev optimalizuje kontrast pro prohlížení fotografií nebo sledování videí a filmů. Režim pro ochranu zraku snižuje úrovně vyzařovaného modrého světla a je ideální pro dlouhodobé čtení. Normální režim byl vyladěn pro každodenní úlohy a manuální režim je určen k pokročilému nastavování barev.

      ASUS X540MB-DM100T

      Chraňte svůj zrak pomocí režimu ASUS Eye Care
      Většina LED panelů vyzařuje modré světlo, které je hlavní příčinou makulární degenerace a problémů se sítnicí. Režim ASUS Eye Care účinně snižuje úroveň vyzařovaného modrého světla až o 33 %. Zaručuje tak pohodlné čtení a umožňuje předcházet únavě očí či jiným zdravotním potížím.

      ASUS X540MB-DM100T

       

      Ergonomická klávesnice
      Modely řady X vybavené klávesnicí Chiclet plné velikosti umožňují maximálně pohodlné psaní. Vylepšená zadní část zajišťuje velmi jistý chod kláves se zdvihem 1,8 mm, který je zárukou přesného psaní.

      ASUS X540MB-DM100T

      Intuitivní ovládání pomocí technologie ASUS Smart Gesture
      Technologie ASUS Smart Gesture využívá chytrou optimalizaci hardwaru a softwaru tak, aby bylo zajištěno přesné ovládání. Zavedením výrobních metod uplatňovaných při výrobě dotykových displejů pro smartphony bylo možné vytvořit citlivý touchpad, který umožňuje bez problémů používat gesta pro přiblížení a oddálení nebo snadno prohlížet obrázky a webové stránky.

      ASUS X540MB-DM100T

      Nízké teploty i při dlouhodobém používání
      Řada X se vyznačuje jedinečnou vnitřní konstrukcí a technologií ASUS IceCool, jež eliminují problémy s nadměrným zahříváním opěrky dlaní. Teplota povrchu opěrky dlaní se proto pohybuje v rozmezí 28 °C až 35 °C, což je výrazně méně než teplota lidského těla. V rámci tohoto exkluzivního vnitřního uspořádání jsou komponenty produkující teplo umístěny dále od uživatele, což v kombinaci s mimořádně účinným chlazením využívajícím teplovodivé trubice a ventilační otvory zajišťuje pohodlí i při dlouhodobém používání.

      ASUS X540MB-DM100T

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Pentium N5000 1.1 GHz Gemini Lake 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR4 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce MX110 2048 MB 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      stříbrná