ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

0x

Notebook ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey - Intel Core i5 8250U 1.6 GHz, 8 GB, 1000 GB HDD, Intel UHD Graphics 620, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:ASUS
Kód:1122064
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey


      Pohlcující vizuál, snadná přenositelnost
      ASUS VivoBook je perfektní kombinace krásy a výkonu. K dispozici je ve více barvách a povrchových úpravách, VivoBook 15 je notebook s operačním systémem Windows 10, který je napájen nejnovějšími generačními procesory Intel Core s až 16GB RAM a grafickou kartou NVIDIA® GeForce® MX150 (dle konfigurace). Může se pochlubit designem s dvojím ukládáním, který kombinuje rychlé datové rychlosti jednotky SSD s velkými kapacitami pevného disku. Je to ideální notebook pro každodenní práci s počítači a zábavu.

       ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Tenčí a lehčí
      ASUS VivoBook 15 je tenčí a lehčí než kdy jindy: váží pouhých 1,5 kg a má úžasně tenký profil 19,4 mm. Je to každodenní notebook s váhou a kompaktností ultrabooku.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      NanoEdge displej s ultra úzkým rámečkem
      Nasazení 15,6“ displeje s rozlišením Full HD do velikosti rámu, která je typická pro 14“ notebook, není snadné - ale ultratenký rámeček displeje NanoEdge na VivoBooku 15 to umožňuje. S rámem 7,8 mm na displeji NanoEdge má VivoBook 15 neuvěřitelný poměr obrazovky k tělu 80 % - takže získáte více prostoru na obrazovce pro lepší sledování. Full HD displej je také vybaven technologií širokoúhlého zobrazení 178 °, která zajišťuje, že barvy a kontrast zůstanou živé a hluboké, i když se díváte z ostrého úhlu. Je to ideální řešení pro sdílení obsahu s přáteli a kolegy.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Úžasný výkon
      ASUS VivoBook 15 je napájen nejnovějšími procesory Intel Core i5 s kapacitou až 8 GB DDR4 RAM a grafickou kartou Intel UHD Graphic pro plynulý chod a skvělé herní zážitky. Nabízí také dvoukanálový 2x2 802.11ac Wi-Fi pro super rychlé připojení k internetu (dle konfigurace).

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Živé barvy, úžasné povrchy
      Stylový ASUS VivoBook 15 je k dostání ve vysoce lesklých odstínech ve Star Gray, Rouge a Pearl White. Ať už si vyberete jakoukoli kombinaci barvy a povrchu, bude tu jedna, která je přesně pro vás.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Kompletní konektivita včetně USB Type-C ™
      USB 3.1 port s otočným konektorem USB Type-C ™ umožňuje rychlé a snadné připojení zařízení. USB 3.1 poskytuje rychlosti přenosu dat až 5Gbps – to je až 10x rychlejší než připojení přes USB 2.0! Můžete přenášet fotografie, hudbu a velké video soubory za zlomek času: Přenos filmu o velikosti 2 GB trvá méně než dvě sekundy.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Vychutnejte si světy barev
      Exkluzivní technologie ASUS zajišťují ten nejlepší vizuální zážitek. Technologie vizuální optimalizace ASUS Splendid poskytuje nejlepší obraz pro jakýkoli typ obsahu. Obsahuje čtyři režimy zobrazení: Normální režim je ideální pro každodenní úkoly; Živý režim optimalizuje kontrast a přináší úžasné fotografie a video. Režim péče o oči snižuje hladinu modrého světla, což snižuje namáhání očí, a manuální režim umožňuje přizpůsobení barev.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Pixel-perfect video
      Díky technologii ASUS Tru2Life Video vypadá každé video skvěle. Za pomoci inteligentních algoritmů optimalizuje ostrost a kontrast každého pixelu v každém snímku o 150% a vytváří neuvěřitelně živé a realistické snímky - pokaždé!

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Rozsáhlý zvuk, naladěný odborníky
      ASUS SonicMaster poskytuje perfektní kombinaci hardwarového, softwarového a zvukového ladění navrženého s cílem poskytnout vám ten nejlepší zvukový zážitek. Profesionální kodek zajišťuje přesné kódování a dekódování zvuku, zatímco zesilovače, velké reproduktory a rezonanční komory zajišťují silné podání zvuku a hlubší basy. Další zpracování a ladění signálu pomáhají upřesnit jemné detaily, filtrovat šum a zlepšit čistotu zvuku - abyste získali skutečně ohromující zvuk.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Plně optimalizovaný zvuk
      ASUS AudioWizard je výkonný software, který usnadňuje dosažení ideální zvukové rovnováhy pro jakýkoli typ obsahu. Nabízí také ruční možnosti nastavení, takže můžete plně ovládat váš mix zvuku pro skutečně ohromující zvuk. Režim hudby přináší vaše oblíbené skladby k životu; Režim filmu vytváří zvuk v kvalitě kina; Režim záznamu optimalizuje nastavení křišťálově čistého záznamu zvuku; Herní režim poskytuje skutečně dokonalý herní zvuk; a Režim hlasu zvyšuje jasnost dialogu v reálném čase v libovolných programech.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Zůstaňte v pohodě, i po několika hodinách používání
      Chlazení notebooků je důležité, protože přímo ovlivňuje vaše uživatelské zážitky. Technologie ASUS IceCool využívá tenké tepelné trubky a inteligentní vnitřní uspořádání pro vytvoření efektivního chladicího systému, který udržuje průměrnou teplotu na opěrce dlaně pod 36 ° C, což je méně než tělesná teplota, takže získáte robustní chladicí výkon a pohodlné uživatelské prostředí.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Bezpečné, rychlé nabíjení a delší životnost baterie
      VivoBook 15 má 3x životnost standardních lithium-iontových baterií a poskytuje vám až 14 hodin výdrže baterie (dle konfigurace), takže si můžete po celý den vychutnávat kavárny nebo knihovny, aniž byste museli hledat elektrické zásuvky. Díky technologii ASUS fast-charge lze za pouhých 49 minut nabít baterii na 60 procent.

      ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8250U 1.6 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR4 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      šedá 

      Notebook ASUS VivoBook X510UA-EJ706T Grey je zařazen také v těchto kategorií: