19" LCD iiyama ProLite B1980SD

0x

Monitor 19" LCD iiyama ProLite B1980SD - 19 palců 1280 x 1024 px

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:iiyama
Kód:1121745
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Monitor 19" LCD iiyama ProLite B1980SD
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      19" LCD iiyama ProLite B1980SD

      Monitor iiyama B1980SD
      Kvalitní monitor iiyama B1980SD je zárukou přirozenosti, neuvěřitelně bohatých detailů černé a japonské spolehlivosti. Za mimořádnou obrazovou kvalitou stojí LED technologie zajišťující přirozené barvy, bohaté detaily černé díky vysokému kontrastu nebo vysoký jas.

      Čím se vyznačují monitory iiyama?
      Iiyama není v našich končinách příliš známou značkou, ovšem rozhodně stojí za krátké představení. Jedná se o japonského výrobce kvalitních monitorů, které se oproti konkurenci vyznačují vysokou výdrží, odolností a stálostí zobrazovaných barev. Monitory iiyama jsou bezporuchové, chlubí se vysokou životností a svému majiteli dopřejí každodenní zážitek z promítání velmi pěkného obrazu po celou dobu své životnosti.

      19" LCD iiyama ProLite B1980SD

      Dosáhněte úspor díky LED technologii
      Monitor je vybaven LED podsvícením, čímž dosahuje vyššího dynamického kontrastu a nulového úniku světla. Současně technologie šetří životní prostředí, jelikož má příznivý vliv na spotřebu elektrické energie a životnost.

      Báječná přizpůsobivost
      Monitor iiyama poskytuje vynikající přizpůsobivost díky nastavitelnému stojanu. Stojan nabízí výškovou úpravu pro nastavení optimální pozice při sledování monitoru. Díky tzv. pivot podstavci můžete otáčet obrazovkou a měnit její pozici z horizontální na vertikální polohu. A pokud monitor chcete pověsit na zeď a ušetřit tím místo na pracovním stole, je pro montáž připraven.

      Parametry a specifikace

      Displej 
      19" LCD SXGA s rozlišením 1280 x 1024 
      Rozhraní 
      DVI, VGA 
      Barva 
      černá 

      Monitor 19" LCD iiyama ProLite B1980SD je zařazen také v těchto kategorií: