Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

0x

Notebook Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black - Intel Core i7 8550U 1.8 GHz, 16 GB, 1000 GB HDD, nVidia GeForce MX150, 17.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1121567
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Prvotřídní provedení. Skvělý výkon.
      Toto výkonné 17" zařízení 2 v 1 představuje špičkovou úroveň, má velkou obrazovku, samostatnou grafiku a kartáčovaný hliníkový povrch.

      Operační systém
      K dispozici se Windows 10 Home – široké možnosti bezproblémové práce s počítačem

       Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Představujeme technologii Dell Cinema s úžasným zvukem a streamováním

      CinemaSound: Technologie Waves MaxxAudio® Pro zvyšuje hlasitost a zajišťuje čistotu každého tónu, jako byste byli v nahrávacím studiu. Další informace.

      CinemaStream: Technologie SmartByte vašim videím a hudbě přiděluje maximální šířku pásma, takže se při přehrávání vůbec nečekaně nezastavují. Další informace.

       Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Špičkové parametry se stávají standardem

      Získejte barevnější svět: Získejte zářivé barvy překypující životem a bohatý, realisticky živý obraz díky technologii TrueColor. Užívejte si pokročilých detailů ve videích, hrách, fotografiích a filmech, které se zobrazí jasněji, a pleťových tónů, které působí přirozeněji.

      Vynikající streamování: Užívejte si lepšího streamování online a interaktivního videa díky technologii SmartByte – síťovému řešení, které vašim důležitým aplikacím zaručí šířku pásma potřebnou pro optimální výkon.

      Udělejte více práce. Rychlejší: Procesor Intel® Core® osmé generace a až 16 GB paměti DDR4 zaručí vysoký výkon potřebný ke zvládnutí pracovního zatížení.

      Vysoce výkonná grafika: Díky samostatné grafické kartě NVIDIA® GeForce® MX150 získáte potřebný výkon k úpravám fotografií nebo videa a užijete si rychlejší a plynulejší hraní bez zpomalení.

      Přenosný stolní počítač: Díky neuvěřitelné flexibilitě dokáže zařízení 2 v 1 Inspiron 17 všechno co stolní počítač, ale vejde se tam, kam stolní počítač nikoli. Získáte výjimečný výkon 17palcového, flexibilního displeje, který může putovat s vámi.

      Ohromující obraz: Na displeji s rozlišením Full HD je standardem neuvěřitelně kvalitní, jasný a detailní obraz.

       Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Skvělé zařízení je zde

      Velké věci jsou dodávány v lesklých obalech: Tento výkonný počítač můžete pozvednout na ještě vyšší úroveň díky volitelnému disku PCIe NMVe SSD. Je výkonnější než běžné pevné disky i standardní disky SSD, baterie vydrží déle, má rychlejší odezvy, tišší výkon a lepší odolnost proti nárazům.

      Skvělé zařízení je zde
      Zaujměte pozici:
      Integrovaný infračervený fotoaparát rozpoznává pro funkci Windows Hello vaši tvář a díky tomu se můžete okamžitě přihlašovat bez hesla.

      Velký výkon, malé provedení: Port USB 3.1 1. generace typu C podporuje pohodlnější dokování jediným kabelem; DisplayPort slouží k připojování externích monitorů s velmi vysokým rozlišením a napájecí port umožňuje nabíjení zařízení 2 v 1 stejně jako u tabletu.

      Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Všechno. Všude. Snadno.
      Seznamte se s novým partnerem:
      Možnost využívání čtyř režimů znamená, že s sebou můžete nosit elegantní zařízení bez ohledu na to, co budete dělat. V kanceláři notebook, na cestách tablet, při sledování na malých plochách režim stanu a při streamování filmů režim stojanu: toto zařízení je vždy po ruce a přidá k vašemu náročnému životu trochu luxusu.

      Přehlédněte svou pracovní plochu: Sledujte svou práci vcelku díky velké obrazovce, která snižuje nutnost posouvání a nabízí lepší zobrazení při úpravách. Po dokončení práce můžete zařízení Inspiron přeměnit na ideální velkou obrazovku pro své oblíbené pořady.

       Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Vypadá skvěle na cestách

      Výrazný a krásný: Pouzdro z kartáčovaného hliníku vypadá v jakémkoli prostředí skvěle a sofistikovaně.

      Prvotřídní a snadno přenosný: Tenké a odolné zařízení 2 v 1 je ideální pro kanceláře, domácnosti i všechna místa na cestě mezi nimi.

       Dell Inspiron 7773 2v1 Matte Black

      Propojte svá zařízení pomocí řešení Dell Mobile Connect

      Dokonalá integrace počítače a chytrého telefonu: Přistupujte k několika zařízením, aniž byste museli dělit svoji pozornost. Řešení Dell Mobile Connect spáruje váš chytrý telefon se systémem iOS nebo Android s vaším notebookem.

      Minimum rušení: Řešení Dell Mobile Connect vám umožňuje přesměrovávat oznámení telefonních hovorů, zpráv SMS nebo rychlých zpráv a oznámení od ostatních aplikací rovnou do počítače. Soustřeďte se jen na jednu obrazovku a odpovídejte, jen když vám to vyhovuje.

      Zajistěte si soukromí: Váš telefon se k počítači připojuje přes zabezpečené point-to-point připojení řešení Dell Mobile Connect, takže vaše data nikdy nejsou přes internet přenášena nezabezpečeně.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i7 8550U 1.8 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR4 
      Pevný disk 
      1000 GB HDD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      nVidia GeForce MX150 2048 MB 
      Displej 
      17.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xUSB 3.1 Type-C, HDMI 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      šedá