Dell Latitude 7390 2v1

493x

Notebook Dell Latitude 7390 2v1 - Intel Core i5 8350U 1.7 GHz, 8 GB, 256 GB SSD, Intel UHD Graphics 620, 13.3 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Dell
Kód:1121512
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Dell Latitude 7390 2v1
      Fotografie má ilustrativní charakter.
      Na výběr 14 variant
      6 770,- až 11 980,-

      Dell Latitude 7390 2v1

      Kde se protíná krása s produktivitou
      Pracujte v luxusním prostředí s tímto 13" zařízením 2 v 1 se skvělým displejem. Procesor Intel® Core™ 8. generace, vynikající výdrž baterie a dokonalé zabezpečení vám zajistí produktivitu kdekoli.

      Pracujte odkudkoli
      Vynikající zabezpečení, všestrannost a příslušenství notebooků Latitude podporují váš způsob práce, neboť úspěch závisí na schopnosti udržet produktivitu jako v kanceláři, ať už vás práce zavede kamkoli.

      Snadné použití

      • Bezkonkurenční zážitek z obrazu: Zařízení 2 v 1 vynikne v každém profesionálním prostředí díky 13,3palcovému displeji s rozlišením Full HD, dotykovému panelu OTP a ošetření antireflexní pryskyřicí. Získáte detailní obraz bez rušivých okrajů díky tenkému čelnímu rámečku navrženému pro vyšší produktivitu.
      • Pracujte na cestách: Pracujte po celý den a objevte mimořádnou flexibilitu v podobě dotykové obrazovky, díky níž můžete rychle přistupovat k aplikacím a používat volitelné aktivní pero k vytváření rychlých poznámek. Aktivní pero s technologií Wacom vytváří realističtější pocit pera na papíru s menším zpožděním a lze je magneticky přichytit k zařízení 2 v 1, aby bylo vždy po ruce.

      • Vynikající flexibilita: Díky režimu stanu, notebooku, stojanu i médií budete moci pracovat s maximální rychlostí v téměř jakékoli poloze. Více režimů zobrazení, 2tlačítková dotyková podložka a volitelná podsvícená klávesnice poskytují ještě větší všestrannost, díky které budete mít přehled při jakémkoli osvětlení.

      • Přihlášení jediným pohledem: Aktivujte funkci Windows Hello pomocí infračervené kamery, která usnadňuje rozpoznávání obličeje a zajišťuje snadný a bezpečný přístup.

      • Plynulost a přesnost: Modernizovaná dotyková podložka Microsoft Precision umožňuje lepší ovládání gesty a přejíždění prstem.

       Dell Latitude 7390 2v1

      Výkonné a všestranné zařízení pro maximální produktivitu

      • Výkon bez kompromisů: U konfigurací se čtyřjádrovými procesory Intel® Core™ 8. generace zažijete nárůst výkonu a získáte špičkový notebook ve flexibilním provedení 2 v 1.
      • Dlouhá výdrž: Zařízení 2 v 1 vydrží i ten nejnáročnější pracovní den díky delšímu provozu na baterie.

      • Vejde se kamkoli: S pouhými 1,4 kg (3,12 lb) hmotnosti můžete se svým zařízením 2 v 1 cestovat kamkoli. Je dostatečně malé a lehké, aby se vešlo do libovolného přepravního obalu, který vyhovuje vašemu životnímu stylu, od kufříků až po sportovní tašky. Nikdy vás nebude zbytečně tížit.
      • Rychlost a efektivita: Až 16 GB paměti LPDDR3 a až 1 TB úložiště typu PCIe pojmou všechny vaše projekty a zajistí vám rychlou práci na nich. Konektor Thunderbolt3 vám navíc nabídne dokonalé univerzální připojení.

       

      Dell Latitude 7390 2v1

      Profesionální řešení zabezpečení

      • Chraňte své přihlašovací údaje: Zabezpečovací procesor Dell ControlVault™ 2.0 poskytuje výjimečné možnosti ověřování. Toto řešení ukládá a chrání vaše hesla, biometrické ověřování a kódy zabezpečení; vaše přihlašovací údaje tedy budou zabezpečeny bez ohledu na to, kam vás práce zavede.
      • Chytré zabezpečení: Zařízení 2 v 1 Latitude 7390 nabízí více možností zabezpečení, které si můžete vybrat podle svých potřeb. Funkce zahrnují základní hardware pro ochranu před neoprávněným přístupem pomocí vícefaktorového ověřování, ke kterým patří dotyková čtečka otisků prstů, kontaktní čtečka čipových karet s certifikací FIPS 201 a bezkontaktní čtečka čipových karet NFC s certifikací Control Vault 2™ FIPs 140-2 úrovně 3.
      • Ochrana na cestách: Technologie Intel® vPro™ spravuje vaše zařízení a chrání ho před softwarovými útoky. Diagnostiku a opravy zařízení 2 v 1 Latitude 7390 můžete provádět vzdáleně a zároveň šetřit energii.

      Dell Business Dock - WD15 : Výkon, jenž přináší náskok
      Dejte se rychle do díla s dokovacou stanicou Dell Business Dock - WD15. Hladký přechod od práce na cestách k pracovnímu stolu s nejvýkonnější, komatibilní a spravovatelnou dockovací stanicí USB-C. Dell Business Dock - WD15, napájejte notebook Latitude a připojte až dva monitory s rozlišením Full HD a další periferní zařízení jedním portem DisplayPort™ přes kabel USB Type-C™.

       Dell Latitude 7390 2v1

      Celodenní produktivita
      Notebook Dell Latitude přináší uživatelům potřebný výkon a konektivitu po celý den, bez ohledu na způsob práce. Díky vynikající výdrži baterie, rozsáhlým možnostem připojení jako 4G/LTE a dokování pomocí jediného kabelu si uživatel může být jist, že bude ve spojení, ať už zavítá kamkoli. A díky funkcím jako Express Charge, která nabije baterii až na 80 % za jedinou hodinu, mohou uživatelé plynule přecházet mezi svým pracovním stolem a schůzkami.

      Nádherný design
      Notebooky Latitude a zařízení 2 v 1 mají nápadité provedení, na které budete hrdí. Notebooky Latitude jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů, například z recyklovaných uhlíkových vláken, a můžete se spolehnout na jejich odolnost a zároveň využívat nejmenšího a nejlehčího provedení na světě. A díky skvělým displejům a tenkým rámečkům se můžete plně ponořit do nádherného zobrazení, které vám notebook Latitude zprostředkuje.

      Dell Latitude 7390 2v1

      Důvěra od odvětví IT
      Portfolio Dell Latitude zahrnuje nejlépe zabezpečené notebooky a zařízení 2 v 1 na světě. Můžete v klidu odpočívat s vědomím, že vaše data jsou neustále v bezpečí díky široké škále biometrických čteček a šifrovaných pevných disků. Zjednodušte vzdálenou správu a možnosti nasazení pomocí sady Dell Client Command Suite. Na základě více než deseti let zkušeností s využíváním ekologických materiálů navíc získáte dobrý pocit díky menšímu množství odpadů z produktu i obalu.

      Porty a sloty
      1. Vypínač | 2. Ovládání hlasitosti | 3. Kombinovaný audio konektor | 4. uSD | 5. Slot pro kartu uSIM (volitelně) (pouze síť WWAN) | 6. Port USB 3.1 1. generace s technologií PowerShare | 7. Slot pro bezpečnostní zámek Noble Wedge | 8. DisplayPort přes USB typu C (s volitelným rozhraním Thunderbolt 3) | 9. DisplayPort přes USB typu C (s volitelným rozhraním Thunderbolt 3) | 10. Port HDMI | 11. USB 3.1 1. generace | 12. Čtečka čipových karet (volitelná)

      Dell Latitude 7390 2v1

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 8350U 1.7 GHz Kaby Lake R 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel UHD Graphics 620 
      Displej 
      13.3" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - lesklý - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, 2xUSB 3.1 Type-C, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, 3G modem 
      Konvertibilita 
      Překlopitelný 
      Barva 
      černá