Fujitsu Esprimo Q520 USFF

80x

Počítač Fujitsu Esprimo Q520 USFF - Intel Core i5 4590T 2.0 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, DVD-RW, Intel HD Graphics 4600, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Fujitsu
Kód:1119889
Typ:repasované
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Počítač Fujitsu Esprimo Q520 USFF
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Fujitsu Esprimo Q520 USFF

      FUJITSU ESPRIMO Q520
      Plně vybavený stolní počítač ve stylovém a kompaktním provedení, který bude skutečným klenotem na vašem stole. Výkonné procesory Intel poskytují dostatečný výkon pro běžné kancelářské aplikace. Bezhlučné provedení zaručuje tichý provoz. Integrovaný napájecí zdroj s účinností 90 % snižuje účty za elektřinu. Inovativní aktivní režim s nízkou spotřebou poskytuje firmám celou řadu nových scénářů využití, jako je například internetová telefonie a videokonference. Kompaktní velikost a široká řada rozhraní činí z počítače FUJITSU ESPRIMO Q520 jasnou volbu tam, kde záleží na úspoře místa.

      Profesionální vedení
      Firmy vyžadují nasazení maximálně spolehlivých, úsporných a hlavně malých počítačů. Jasnou volbou pro tyto účely je novinkový model Esprimo Q520 od společnosti Fujitsu. Vyznačuje se kompaktním provedením, do kterého se dokonce podařilo integrovat i napájecí zdroj s účinností 90 %. Ve spojení s nejnovějšími procesory z platformy Intel Haswell se jedná o mimořádně povedený kousek do náročného prostředí.

      Fujitsu Esprimo Q520 USFF

      Kancelář všude
      Kromě klasické kancelářské práce, kterou zvládne naprosto bravurně a zcela bez omezení, se dá krásně použít pro inteligentní kiosky nebo v mimořádně malých prostorech. Přimontovat jej taktéž můžete na záda monitoru pomocí VESA standardu a všechnu kabeláž skrýt před zraky ostatních.

      Konektory pro vše
      V bohaté škále konektorů naleznete nejen dva porty ve specifikaci USB 3.0, ale také další čtveřici ve formátu USB 2.0. Samozřejmostí je čtečka paměťových karet na čelní straně i zámek Kensington pro zajištění ochrany proti krádeži. Grafické výstupy jsou zastoupeny v podobě DVI-I a moderního DisplayPortu.

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 4590T 2.0 GHz Haswell 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 4600 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, DisplayPort, DVI, LAN 
      Výbava 
      Čtečka paměťových karet, WiFi 
      Velikost 
      MiniPC