Lenovo ThinkPad T560 Touch

18x

Notebook Lenovo ThinkPad T560 Touch - Intel Core i5 6300U 2.4 GHz, 16 GB, 256 GB SSD, Intel HD Graphics 520, 15.6 palců 1920 x 1080 px, Windows 10 Pro

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1117864
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad T560 Touch
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad T560 Touch

      VELMI MOBILNÍ 15,6" NOTEBOOK PŘIPRAVENÝ PRO VAŠE PODNIKÁNÍ.
      Nový standard velmi mobilních notebooků. Tenčí a lehčí než předchozí generace, navíc má k dispozici nové funkce pro navýšení produktivity podnikání. Model T560 lze volitelně osadit volitelným úložištěm a samostatnou grafickou kartou. Zároveň se může pochlubit ohromujícím zvukem a extrémně dlouhou výdrží baterie, která převyšuje dobu trvání většiny mezinárodních letů.

       

      Procesory až Intel® Core™ i7 šesté generace
      Počítač můžete vybavit až 32GB operační paměti (dle konfigurace). Ani při používání několika náročných programů najednou vašemu počítači nedojde dech.

      Až Windows 10 Pro
      Systém Windows 10 Pro je navržen přímo pro vás a vaše podnikání. Umožňuje vám bezpečně provádět úžasné věci napříč vašimi zařízeními – s kýmkoli, kdekoli a kdykoli. Velmi snadno se používá a navíc je finančně dostupný. Od samého začátku vám pomůže zvládnout více.

       

      Technologie Intel® vPro
      Provádějte jednodušší správu na firemní úrovni s nízkými náklady. Spravujte, chraňte, opravte nebo vyhledejte své firemní notebooky z kteréhokoli místa na světě.

      Technologie Power Bridge
      Kombinací interní baterie s externí baterií vyměnitelnou za chodu přináší technologie Power Bridge vysokou flexibilitu a maximální výdrž baterie. S přídavnou cestovní baterií, kterou lze vyměnit za chodu, aniž byste museli notebook vypínat, můžete dosáhnout intervalů mezi nabíjeními.

      Dlouhá výdrž baterie
      Tento notebook s hmotností od 1,7 kg a tloušťkou pouhých 21 mm je mimořádně snadno přenosný, což ocení zejména uživatelé na cestách. Dlouhá výdrž baterie umožňuje používání bez nutnosti častého nabíjení.

      Zabezpečení na firemní úrovni
      Tento notebook je vybaven čtečkou otisku prstu, takže vám umožní přihlašování pomocí biometrických údajů – místo zadávání hesla tak bude stačit pouhý dotyk prstu. Funkce zabezpečení Intel® a možnosti technologie vPro zvyšují ochranu a usnadňují správu při provádění aktualizací. Čip Trusted Platform Module (TPM) navíc ještě dále šifruje všechna vaše důležitá data.

      Testování podle armádních specifikací
      Testování podle armádních specifikací potvrzuje odolnost, spolehlivost a kvalitu tohoto notebooku podle osmi různých parametrů.

      Technologie WiDi
      Umožňuje bezdrátové odesílání filmů, fotografií, prezentací a jiného obsahu z notebooku do HDTV.

      Rychlý přenos dat
      Rozhraní USB 3.0, které je až 10krát rychlejší než předchozí USB technologie, umožňuje rychlý přenos dat mezi notebookem a ostatními zařízeními. Navíc je zpětně kompatibilní s rozhraním USB 2.0.

      Integrovaná 720p HD webkamera a dva mikrofony s funkcí potlačení šumu
      S notebookem můžete provádět webové konference ve špičkové kvalitě. Webkamera 720p HD s širokým pozorovacím úhlem, vysokou citlivostí při nízkém osvětlení a funkcí sledování obličeje umožňuje spolu s dvojicí mikrofonů s funkcí potlačení šumu snadno provádět soukromé i konferenční hovory přes VoIP. Praktická multimediální tlačítka navíc nabízí snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům mikrofonu, reproduktoru a webkamery.

      Stereo reproduktory s technologií Dolby® Home Theater®
      Prostřednictvím vestavěných stereo reproduktorů si můžete vychutnat působivý prostorový zvuk s větší čistotou a vyšší úrovní hlasitosti bez zkreslení. S notebookem ThinkPad se nyní můžete obklopit kvalitním zvukem s velkým množstvím detailů jako v kině a zažít bezprostřednost živého vystoupení.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 6300U 2.4 GHz Skylake 
      Operační paměť 
      16384 MB DDR3 
      Pevný disk 
      256 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 520 
      Displej 
      15.6" LCD FHD s rozlišením 1 920 x 1 080 - matný - dotykový 
      Operační systém 
      Windows 10 Pro 
      Rozhraní 
      3xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet, numerická klávesnice 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení