Lenovo ThinkPad 11e

26x

Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Intel Celeron N3160 1.6 GHz, 8 GB, 128 GB SSD, Intel HD Graphics, 11.6 palců 1366 x 768 px, Windows 10 Home

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1117088
Typ:předváděcí
Jakost:A
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad 11e
      Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Fotka 1/6Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Fotka 2/6Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Fotka 3/6Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Fotka 4/6Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Fotka 5/6Notebook Lenovo ThinkPad 11e - Fotka 6/6
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      Lenovo ThinkPad 11e

      VELMI ODOLNÝ A INTELIGENTNÍ NOTEBOOK IDEÁLNÍ PRO VYUŽITÍ VE ŠKOLSTVÍ.
      Tento 11,6" notebook má zesílenou konstrukci, která odolá náročným podmínkám na základních a středních školách, je vybaven softwarem a funkcemi potřebnými k zajištění a podpoře digitálního vzdělávání.

      Zesílená konstrukce
      Gumový pás okolo horního krytu absorbuje sílu bočních nárazů. Rohy jsou o 50 procent odolnější, takže při pádu pod úhlem dochází k menšímu poškození. Tlustší rám zajišťuje větší ochranu LCD displeje a silnější zadní kryt snižuje nebezpečí jeho náhodného poškození. Panty a závěsy byly zesíleny, aby vydržely 50 000 cyklů otevření/zavření a odolaly větší síle působící na kryt. Pevnější porty a menší mezery mezi klávesami pomáhají zabránit náhodnému poškození způsobenému neposednými prsty nudících se dětí. Tento notebook je opravdu mimořádně odolný.

      Lenovo ThinkPad 11e

      Armádní testování MIL-SPEC
      Armádní testování ověřuje robustnost, spolehlivost a kvalitu zpracování výrobků ThinkPad provedením osmi zkoušek na odolnost proti vysokému tlaku, vlhkosti, vibracím, vysoké teplotě, náhlým teplotním změnám, nízkému tlaku (odpovídajícímu nadmořské výšce 4500 m), nízké teplotě a prachu.

      Lenovo ThinkPad 11e

      ThinkVantage Active Protection System (APS)
      Modely s běžnými pevnými disky jsou vybaveny akcelerometrem, který v případě pádu nebo podobné události rozpozná pohyb a zastaví disk. U pevného disku jsou použity pryžové úchyty (namísto kolejnic) a HDD konektor není pevně připojen k desce, takže může pohltit náraz a chránit systém před poškozením.

       Lenovo ThinkPad 11e

      Rychlý přenos dat
      Rozhraní USB 3.0, které je až desetkrát rychlejší než předchozí USB technologie, umožňuje rychlý přenos dat mezi notebookem 11e a ostatními zařízeními. Navíc je zpětně kompatibilní s rozhraním USB 2.0.

      Lenovo ThinkPad 11e

      Integrovaná HD webkamera
      720p HD webkamera s vysokou citlivostí při nízkém osvětlení, funkcí sledování obličeje a dvoupásmovými digitálními mikrofony vám umožní provádět webové konference nebo online videohovory, jako byste na nich byli skutečně přítomni.

      Lenovo ThinkPad 11e

      Stereo reproduktory s technologií Dolby® Advanced Audio™
      Tato sada zvukových technologií umožňuje vestavěným stereo reproduktorům vašeho notebooku ThinkPad poskytovat křišťálově čistý prostorový zvuk. Pomocí této technologie lze dosáhnout lepší kvality hovorů přes VoIP aplikace, vyšší hlasitosti zvuku bez zkreslení a větší čistoty dialogů při sledování filmů. Vychutnejte si působivý prostorový zvuk bez ohledu na to, zda se jedná o přednášku nebo film.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Celeron N3160 1.60 GHz 
      Operační paměť 
      8192 MB DDR3 
      Pevný disk 
      128 GB SSD 
      Optická mechanika 
      Grafická karta 
      Intel HD Graphics 
      Displej 
      11.6" LCD HD s rozlišením 1 366 x 768 - matný 
      Operační systém 
      Windows 10 Home 
      Rozhraní 
      2xUSB 3.0, HDMI, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá