Lenovo ThinkPad L512

0x

Notebook Lenovo ThinkPad L512 - Intel Core i5 480M 2.66 GHz, 4 GB, 320 GB HDD, DVD-RW, ATI Mobility Radeon HD 4500, 15.6 palců 1600 x 900 px, Windows 7 Professional

Omlouváme se,
ale Vámi vybraný produkt
je momentálně vyprodaný.
Značka:Lenovo
Kód:1116027
Typ:repasované
Jakost:B
Záruka:
24 měsíců
VYPRODÁNO
      Notebook Lenovo ThinkPad L512
      Fotografie má ilustrativní charakter.

      B-kategorie: může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení

      Lenovo ThinkPad L512

      Řada L nahrazuje řadu R. Na startu stojí s šasi shodným s řadou SL, ale nabízí lepší výbavu. Její součástí jsou procesory Intel® Core™ i řady, 15.6" LED displej, DisplayPort a dokovací konektor. Zatímco eRkové notebooky byly v principu „očesaná“, zjednodušená a zlevněná Téčka, ze kterých přebíraly většinu výhod (šasi s RollCage, lampičku nad klávesnicí, ocelové panty víka apod.) a šetřilo se na hardware (slabší procesory, integrované grafiky, méně paměti apod.), eLkové notebooky mají šasi společné s levnými SL ThinkPady a naopak mají lepší hardwarovou výbavu uvnitř.

      Lenovo ThinkPad L512

      Řada L ve velkosti 15.6" nabídne vhodně tvarované šasi, které leccos snese, je koneckonců testováno podle vojenských požadavků na odolnost proti vibracím, podtlaku, teplotě atd. Zachována zůstala i propracovaná klávesnice, která je tak oblíbená, že ji Lenovo vyrábí i jako samostatnou pro použití s desktopy. A aby nechybělo jedno z poznávacích znamení ThinkPadů, je vedle vícedotykového touchpadu použit i TrackPoint s červeným kloboučkem a vlastní sadou tlačítek.

      Lenovo ThinkPad L512

      Díky rozměrům a hmostností je notebook mobilní. S eLkovým ThinkPadem se opět dostaly o stupínek výše mezi business notebooky displeje s „filmovým“ poměrem stran 16:9 a „multimediálnímrozlišením HD ready (1368 x 768 pixelů). Displej s úhlopříčkou přesně 15.6'' si zachoval matný antireflexní povrch a naopak dostal LED podsvícení.

      Lenovo ThinkPad L512

      O výkon se starají především procesory Intel Core i5. O grafiku se stará čip Intel HD Graphics, který je integrován v procesoru stejně jako paměťový řadič. Ten se stará o paměti typu DDR3. Pevný disk je připojen skrze SATA rozhraní. K dispozici je i optická mechanika – DVD vypalovačka.

      Lenovo ThinkPad L512

      Konektivita i výbava porty je na velice dobré úrovni. Do první uvedené kategorie spadá Wi-Fi adaptér, a gigabitový Ethernet, do druhé čtveřice USB 2.0 portů, z nichž jeden je kombinovaný s eSATA a druhý plní funkci always-on, následuje moderní DisplayPort s digitálním zvukem (přes redukce lze připojit i HDMI zařízení) a analogový VGA výstup (zejm. pro připojení projektorů). Pochopitelně nechybí ani vstup a výstup zvuku. Nejdůležitějším portem a hlavním rozdílem proti SL řadě je dokovací konektor.

       

      Parametry a specifikace

      Procesor 
      Intel Core i5 480M 2.66 GHz 
      Operační paměť 
      4096 MB DDR3 
      Pevný disk 
      320 GB HDD 
      Optická mechanika 
      DVD-RW 
      Grafická karta 
      ATI Mobility Radeon HD 4500 512MB 
      Displej 
      15.6" LCD HD+ s rozlišením 1 600 x 900 - matný 
      Operační systém 
      Windows 7 Professional 
      Rozhraní 
      4xUSB 2.0, DisplayPort, VGA, LAN 
      Výbava 
      Webkamera, čtečka otisků prstů, WiFi, čtečka karet 
      Barva 
      černá 
      B-kategorie
      může obsahovat drobné kosmetické nedostatky nebo částečné funkční omezení